4 ζώδια που δεν θα έμεναν ποτέ με αυτόν που τους απάτησε

Τα περισσότερα ζώδια δεν συνεχίζουν μία σχέση μετά από μία απιστία. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς είναι επιεικής.

Είναι πρόθυμοι να δώσουν σε κάποιον μια ευκαιρία και να δουν αν έχουν αλλάξει. Φυσικά, άλλα ζώδια δεν είναι τόσο αισιόδοξα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι σκέφτονται με το μυαλό αντί με την καρδιά τους. Ακόμα κι αν θέλουν απεγνωσμένα να είναι με κάποιον, θα ακούσουν τη λογική παρά το τι θέλει η καρδιά τους να κάνει. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να μείνουν σε μια σχέση με κάποιον που έχει τη πιθανότητα να ραγίσει την καρδιά τους.

Θα απαριθμήσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και θα πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι καλύτερο να είναι ασφαλές παρά να στεναχωρημένοι. Εξάλλου, δεν χρειάζεται να είναι σε μια σχέση για να είναι ευτυχισμένοι. Θα προτιμούσαν να μείνουν μόνοι και να επικεντρωθούν σε άλλους τομείς του κόσμου τους παρά να εμπλακούν με έναν άπιστο.

Καρκίνος

Οι καρκίνοι είναι απίστευτα ευαίσθητοι. Τείνουν να έχουν ήδη ζητήματα εμπιστοσύνης, οπότε η σχέση με έναν άπιστο θα τους το έκανε ακόμα πιο δύσκολο να αισθάνονται άνετα στη σχέση. Δεν θα μπορούσαν να ηρεμήσουν γνωρίζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφός τους να είναι εκεί έξω, να κοιμάται με κάποιον άλλο.

Επιπλέον, οι Καρκίνοι αναζητούν κάτι σοβαρό. Θέλουν να είναι με κάποιον που θα είναι δίπλα τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, επομένως δεν πρόκειται να βγουν ραντεβού με κάποιον που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να παίξει στο γήπεδο, να βγει ραντεβού, να δοκιμάσει άλλες επιλογές. Περιμένουν από τους άλλους την ίδια πίστη και σεβασμό.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και Επανασύνδεση σχέσης

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύεται από έναν σκορπιό που θα σε τσιμπήσει αν τον προδώσεις. Οι Σκορπιοί δεν παίρνουν ελαφρά την προδοσία. Αν τους πληγώσεις, θα θέλουν εκδίκηση. Δεν θα διακινδυνεύσουν να μείνουν με έναν άπιστο γιατί δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναδούν αυτό το άτομο με τον ίδιο τρόπο.

Το μόνο που σκέφτονται είναι πόσο πολύ θέλουν να ισοφαρίσουν, κάτι που είναι απίστευτα ανθυγιεινό σε οποιαδήποτε σχέση. Οι Σκορπιοί δεν θα μπορούσαν ποτέ να αντέξουν με έναν άπιστο γιατί απαιτούν σεβασμό.

Λέων

Ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα ότι ο σύντροφός τους απατά, θα μείνουν ανικανοποίητοι αν δεν έχουν αρκετή προσοχή στη σχέση. Οι Λέοντες έχουν υψηλά πρότυπα, επομένως δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με λιγότερα από αυτά που τους αξίζει. Ξέρουν ότι κάποιος άλλος εκεί έξω θα τους φερθεί καλύτερα, έτσι δεν μένουν κολλημένοι σε μια τοξική σχέση.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και Επανασύνδεση σχέσης

Οι Λέοντες θα φύγουν. Θα ξέρουν ότι είναι η σωστή κίνηση.

Georgia K
Georgia K
Είναι προσγειωμένα ονειροπόλα. Προκειμένου να ταξιδεύει και να γεμίζει τη ζωή της με χρώμα υποχρεώνεται να δουλεύει στα Μedia. Της αρέσουν τα carrot cakes και οι μεγάλες βόλτες μέχρι το ψυγείο.

Cobwebbing: Η τεχνική που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου

Πώς μια πρακτική καθαριότητας μπορεί να σου μάθει πολλά για το πώς να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις στη ζωή σου Τι σχέση μπορεί να έχει το...

Γιατί μια σχέση μπορεί και να μην μπορεί να κρατήσει για πάντα

Μερικές σχέσεις δεν ήταν γραφτό να κρατήσουν κι εσύ πρέπει να είσαι οκ με αυτό. Μόλις χώρισες και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχεις...

Τελικά είναι ασφαλές το σεξ στο νερό;

Η φαντασίωση μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα. Το σεξ στη θάλασσα, στην πισίνα, σε μια λίμνη και γενικά, όπου κυριαρχεί το υγρό στοιχείο είναι μια...

Ετοιμάζεσαι για ραντεβού; Άφησε τους φίλους σου στο σπίτι

Οι dating experts συστήνουν να αφήσεις κατά μέρος τις συμβουλές των φίλων όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου - Δες γιατί: Οι νέες γνωριμίες, τα...

5 σκληρές αλήθειες για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Το μονοπάτι της αγάπης δεν είναι αποκλειστικά στρωμένο με ροδοπέταλα. Μια ολόκληρη κοινωνία εκεί έξω στήνεται γύρω από την ιδέα ότι πρέπει να σου βρει...

Γιατί πρέπει να λες πιο συχνά ευχαριστώ στ@ν σύντροφό σου

Γιατί το "ευχαριστώ" δεν είναι μια λέξη αυτονόητη. Μια σχέση όταν έχει γερές βάσεις, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν υπάρχει αγάπη, σεβασμός, εμπιστοσύνη, κατανόηση,...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]