Skip to main content

 

Σε προηγούμενο άρθρο μου έχω γράψει συμβουλές  για σχέση με μικρότερες γυναίκες.

Αν ωστόσο είσαι νεαρός και σε ενδιαφέρουν οι μεγαλύτερες, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να τις χειριστείς καλύτερα και να βγεις κερδισμένος.

1.)Φρόντισε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για εκείνην πρώτου αποφασίσεις να προχωρήσεις. Αν είναι  π.χ παντρεμένη με παιδιά τότε το ρίσκο και τα  πιθανά προβλήματα είναι μεγάλα( ο σύζυγος, το ότι  ίσως δεν σου δίνει την απαραίτητη σημασία που θέλεις κ.α) γι’ αυτό σκέψου καλά αν θέλεις να κάνεις κάτι μαζί της και να είσαι έτοιμος αν υποστείς τις συνέπειες.

 

2.) Μην συμπεριφέρεσαι  σαν 15χρονό. Είναι καλύτερο να αφήσεις τις καφρίλες  και  τις ακατάλληλες λέξεις που χρησιμοποιείς σε 18χρονες στην πάντα. Τέτοια συμπεριφορά δεν την εντυπωσιάζει καθόλου και θα την κάνει μάλλον να εξαφανιστεί προτού πεις «κύμινο».

 

3.)Προσοχή στα «παιχνίδια». Οι  περισσότερες μεγαλύτερες γυναίκες  έχουν  κουραστεί να παίζουν παιχνίδια οι άνδρες ή οι ίδιες λες και ακόμα είναι 20 χρονών γι’αυτό  για να μην το ρισκάρεις -καλύτερα να είσαι ευθύς  και ειλικρινείς  σχετικά με τα κίνητρα σου. Δεν υπάρχει λόγος π.χ να της τάζεις σχέση ενώ θέλεις σεξ- το πιο πιθανό είναι αναζητά και εκείνη το ίδιο. Η μόνη περίπτωση που δικαιούσαι να παίξεις μαζί της είναι αν υποψιάζεσαι ότι σε παίζει εκείνη πρώτη ή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της για να σε ελέγξει λες και είσαι ακόμα ανήλικος.

 4.)Εκμεταλλεύσου την ενεργητικότητα και την σπιρτάδα της ηλικίας σου, τόσο στο κρεβάτι όσο και εκτός. Μπορεί σε σύγκριση με μεγαλύτερους άνδρες να είσαι λιγάκι άπειρος αλλά με λίγη όρεξη  μπορείς να την κάνεις να νιώσει θεά… απλά ρώτα την παιχνιδιάρικα τι θα ήθελε να της κάνεις και αυτή θα σου απαντήσει πρόθυμα χωρίς υπεκφυγές.

 

5.)Δείξε κατανόηση στα προβλήματα της. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα εκεί, αλλά μάθε να ακούς υπομονετικά τα  θεματάκια που ίσως έχει (όπως διαζύγιο, παιδιά, καριέρα) και μην δυσανασχετείς. Το πιο πιθανό είναι ότι έχει χωρίσει ή αντιμετωπίζει προβλήματα με τον άνδρα της γιατί  απλά δεν την καταλαβαίνει. (εκτός και αν υπάρχει οικονομικό θέμα στην μέση)

 

6.) Πες της ότι την θαυμάζεις για την ωριμότητα και την εμπειρία της. Μπορεί εμφανισιακά και ψυχολογικά να έχει χάσει την φυσική της φρεσκάδα, αλλά η εμπειρία και η ωριμότητα είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται περήφανη και καλύτερα να της το υπενθυμίζεις.

 

7.)Να θυμάσαι ότι παρά την εμπειρία της ηλικίας της δεν παύει να είναι γυναίκα με προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις. Αν φοβάσαι και δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να ικανοποιήσεις αυτές τις ανάγκες το πιο πιθανό είναι να την χάσεις και να αρχίζει να ψάχνει τον επόμενο, οπότε δείξε σεβασμό και συνέπεια σε ότι σου ζητά.