Πως θα σε ερωτευτεί μία μεγαλύτερη γυναίκα;

Η μεγαλύτερη γυναίκα αποτελεί μία πολύ συχνή φαντασίωση για αρκετούς νέους άντρες. Αν και φαίνεται δύσκολος ο έρωτας, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο σου.

Ο έρωτας δεν βλέπει ηλικίες, όμως οι άνθρωποι πολλές φορές στέκονται σε αυτές. Περισσότερο από κοινωνική προκατάληψη και όχι τόσο από ζητήματα συναισθημάτων.

Πολλοί νέοι άντρες έλκονται από μία μεγαλύτερη γυναίκα η οποία βρίσκεται στην καλύτερη και πιο σεξουαλική περίοδο της ζωής της.

Γιατί το σκέφτονται;

Πολλές τέτοιες γυναίκες κοντά στα 40 νιώθουν έλξη για νεότερους άντρες, όμως πολλές φορές τους θεωρούν είτε λάθος της στιγμής, είτε ανώριμους, είτε πως τους καταστρέφουν την ευτυχία γιατί είναι ήδη σε άλλη φάση ζωής.

Αυτό δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και τις κάνει να μην είναι ανοιχτές στα ίδια τους τα συναισθήματα και τα θέλω, με ολέθριες και για τις δύο πλευρές, επιπτώσεις.

Η κοινωνική πίεση είναι το πρώτο πράγμα που κάνει μία μεγαλύτερη γυναίκα να αμφιβάλει και φυσικά το δεύτερο είναι αν ο νέος άντρας είναι αρκετά ώριμος για να πάρει το ρίσκο να μπει σε σχέση μαζί του.

Δες πως θα τα καταφέρεις να κάνεις κάθε μεγαλύτερη γυναίκα να σε ερωτευτεί:

Δείξε ώριμος

Το να δείξεις ώριμος δεν είναι μόνο από την εμφάνιση και στο στυλ σου. Αυτό φαίνεται στις πράξεις και τα θέλω σου. Δεν έχει σημασία η ηλικία, αλλά ο χαρακτήρας σου. Όσο πιο συγκροτημένος είσαι και ξέρεις να το επικοινωνείς, τόσο περισσότερο η μεγαλύτερη γυναίκα θα δει αυτό που θέλει και θα κολλήσει μαζί σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Το διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε έχει απάντηση

Μην την υποτιμήσεις

Επειδή είναι μεγαλύτερη, δε σημαίνει πως δεν έχει τον σεβασμό σου. Αρκετοί νέοι άντρες πιστεύουν πως αυτές οι γυναίκες αναζητούν μόνο σεξ και όχι τον έρωτα. Είναι λάθος. Για να την αφήσεις να σε αγαπήσει και να έχετε μία όμορφη σχέση πρέπει να της δείξεις πως είσαι εκεί και την σέβεσαι.

Να είσαι εσύ

Δεν θέλει να δει κάποιον άλλον που βιάζεται να μεγαλώσει. Μία μεγαλύτερη γυναίκα θέλει έναν αυθεντικό άνθρωπο δίπλα της. Αυτό λοιπόν μπορείς να το πετύχεις με το να είσαι ο εαυτός σου δίχως εντυπωσιασμούς. Εάν είναι να λειτουργήσει θα γίνει από μόνο του. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Όπου σας βγάλει

Δεν θα της υποσχεθείς ποτέ κάτι που δεν μπορείς να προσφέρεις. Το να είσαι ειλικρινής με μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι αυτό που θα σε κάνει ακαταμάχητο στα μάτια της. Μην της πεις ούτε πως υπάρχει ημερομηνία λήξης, ούτε όμως πως θα την παντρευτείς. Πες της πως θες να λειτουργήσει κάτι όμορφο μεταξύ σας. Μία παραπάνω δέσμευση όπως αρραβώνας ή γάμος έρχονται φυσικά με τον χρόνο.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Το διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε έχει απάντηση

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]