Skip to main content

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, στην πραγματικότητα το φλερτ είναι πολύ πιο εύκολο για τις κοπέλες, ακριβώς επειδή οι άντρες δεν χάνουν την παραμικρή ευκαιρία να είναι με μια πολύ όμορφη κοπέλα. Έτσι, εσείς οι κοπέλες αν παίξετε έξυπνα μπορείτε να έχετε τις άπειρες επιλογές.

Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και η πρώτη τους εντύπωση βασίζεται στην εμφάνιση. Αυτή έχει να κάνει με την εξωτερική σας εμφάνιση και το γεγονός ότι δείχνετε προσεγγίσιμη. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να τους γοητεύσετε; Δείτε στη συνέχεια 10 χρήσιμα tips που θα σας κάνουν ακαταμάχητη!

Μη ξεχνάτε να χαμογελάτε.

Οι άντρες είναι ήδη τρομοκρατημένοι με την ιδέα της προσέγγισηw μιας κοπέλας. Αν έχετε ξινισμένη φάτσα, σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σας μιλήσει ούτε αρσενικός γάτος. Τα χαμόγελα δείχνουν φιλικότητα και αποδοχή.

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από την οπτική επαφή

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε έναν άντρα να σας προσεγγίσει είναι να του δώσετε την άδεια να το κάνει. Οι άντρες περιμένουν το πράσινο φως από εσάς για να είναι σίγουροι ότι θέλετε να σας μιλήσουν.

Όπου και να είστε, στην καφετέρια, τη βιβλιοθήκη, το μπαρ, στην τράπεζα, μια ματιά 2 δευτερολέπτων αρκεί για να πείτε σε κάποιον ότι θέλετε να τον γνωρίσετε.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με κάποιον, είναι καλό να τον κοιτάτε στα μάτια. Αν κοιτάτε συνεχώς αλλού, είναι πολύ πιθανό να δώσετε λάθος μήνυμα στο συνομιλητή σας.

Φανείτε προσιτή

Με το να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια δείχνετε αμυντική στάση και βάζετε εμπόδια που η πλειοψηφία των αντρών δεν δύναται να υπερνικήσει.

Αφήστε τα χέρια σας ελεύθερα και δώστε χώρο στον άντρα που θέλετε έτσι ώστε να σας προσεγγίσει. Αντί να κοιτάτε το μπαρ, γυρίστε προς το μέρος του κόσμου. Ρίξτε μια ματιά και μη φοβάστε να προσκαλέσετε με τις κινήσεις σας τον άντρα που βρίσκετε ελκυστικό.

Και για το Θεό, αφήστε λίγο το κινητό από το χέρι και απολαύστε τη στιγμή. Όταν ασχολείστε συνεχώς με αυτό, απωθείτε οποιονδήποτε και να ήθελε να σας μιλήσει εκείνη τη στιγμή.

Πάρτε πρωτοβουλία

Πολλοί άντρες ενθουσιάζονται από μία κοπέλα που κάνει την πρώτη κίνηση. Το καλό είναι ότι οι άντρες περιμένουν να ανοίξουν συζήτηση για το οτιδήποτε. Ο πιο απλός και φυσικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με μια ερώτηση. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Για παράδειγμα:

«Ξέρεις τι ώρα κλείνει το μαγαζί?»

“Έχεις δοκιμάσει τα cupcakes του μαγαζιου?»

“Τι όμορφος σκύλος? Πως τον λένε?”

«Πώς σου φαίνονται αυτά τα παπούτσια?»

Πιστέψτε με, ακούγεται χαζό, αλλά δίνετε την ευκαιρία στον άντρα να ξεκινήσει συζήτηση μαζί σας. Αν ενδιαφέρεται, θα τσιμπήσει το δόλωμα και θα συνεχίσει την κουβέντα.

Να δείχνετε υπέροχη: Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Το πρώτο πράμα που βλέπει ένας άντρας πάνω σας είναι η εξωτερική εμφάνιση. Αυτή είναι που θα του κινήσει το ενδιαφέρον να έρθει να σας μιλήσει, αλλά η προσωπικότητά σας είναι αυτή που θα τον κάνει να συνεχίσει να σας μιλάει.

Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε με κάτι που κολακεύει το σώμα σας. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με το μακιγιάζ. Οι άντρες εκτιμούν τα όμορφα μαλλιά, τα ωραία μάτια και φυσικά ένα ωραίο στυλ.

Αποφύγετε να βγαίνετε με παρέες αντρών

Εκτός αν είναι τα γενέθλια ενός/μιας φίλης σας, δοκιμάστε να βγαίνετε με μικρές παρέες. Όσο περισσότερες κοπέλες είστε στην παρέα, τόσο πιο εκφοβιστικό είναι για τους άντρες να σας προσεγγίσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί θα πρέπει να διασκεδάσει όλη την παρέα σας για να σιγουρευτεί ότι θα τον αποδεχτούν.

Επίσης, αποφύγετε την παρουσία αντρών φίλων σας, εκτός αν κάνετε την wingman. Η πρώτη εντύπωση ενός άντρα όταν σας βλέπει με άλλον είναι να θεωρήσει ότι είναι το αγόρι σας. Εναλλακτικά, φοβάται ότι θα έχει να αντιμετωπίσει έναν σωματοφύλακα που προσπαθεί να σας προστατέψει.

Μην αφήνετε την παρέα σας να σας εμποδίσει.

Αν φλερτάρετε με λάθος άνθρωπο να είστε σίγουρες ότι η παρέα σας θα προσπαθήσει να τον απωθήσει. Δώστε τους να καταλάβουν ότι θέλετε να του δώσετε μια ευκαιρία. Καταλαβαίνω ότι οι κοπέλες προστατεύουν η μια την άλλη, αλλά καμιά φορά η ζήλεια και η κατήφεια καταστρέφουν κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ όμορφα.

Να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση και να γελάτε συχνά

Η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ σέξι προσόν για μια γυναίκα. Δε χρειάζεται να είστε αστεία, αλλά να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε το χιούμορ του συνομιλητή σας. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είστε αγχωμένες με την κατάσταση, αλλά προσπαθήστε για το καλύτερο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να συζητάς με μια ανέκφραστη γυναίκα.

Να ακτινοβολείτε θετική ενέργεια

Βγείτε από το καβούκι σας και απολαύστε τη στιγμή. Μη σκέφτεστε πόσο βαρετό είναι αυτό το πάρτι ή ότι θα θέλατε να βρίσκεστε στο κρεβάτι σας.

Όταν γνωρίζετε έναν άντρα, φροντίστε να είστε λαμπερή. Μην είστε παράλογα αγενής, ή μουτρωμένη. Επίσης, ξεκινώντας μια συζήτηση με γκρίνια για τη δουλειά σας ή τη ζωή σας αποτελεί μεγάλο ξενέρωμα για το συνομιλητή σας.

Αποδεχτείτε τη σεξουαλικότητά σας

Πολλές φορές, ιδιαίτερα όταν δεν έχετε εμπειρία, νιώθετε άβολα σκεπτόμενες τις σεξουαλικές ορμές ενός άντρα που σας προσεγγίζει. Η αλήθεια είναι πως όταν ένας άντρας σας πλησιάζει, σκέφτεται να πάει μαζί σας. Το να είστε σεξουαλική δε σας κάνει να φαίνεστε πόρνη, είναι ανθρώπινο άλλωστε.

Να είστε ανοιχτές στις προκλήσεις, ιδιαίτερα όταν σας ελκύει κάποιος. Μη κάνετε πίσω όταν σας πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα και μη φοβάστε να ανταποδώσετε.

Αν δεν είστε έτοιμη ακόμα, δώστε στην κατάσταση τους ρυθμούς που επιθυμείτε και μην κάνετε κάτι που δεν θέλετε, φοβούμενες ότι θα τον χάσετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης από τη στιγμή που του έχετε δώσει σήμα ότι ενδιαφέρεστε.