Γιατί δεν σε καλεί μετά το πρώτο ραντεβού; 10 λόγοι

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να πήγε καλά ή ακόμα και τέλεια, όμως αυτός είναι εξαφανισμένος. Τα σενάριο στο μυαλό σου είναι πολλά, τι μπορεί να ισχύει όμως;

Βγήκατε, ήπιατε, περάσατε καλά και τώρα περιμένεις πότε θα σου προτείνει την επόμενη έξοδο.

Αναρωτιέσαι γιατί ένα τόσο πετυχημένο πρώτο ραντεβού δεν οδηγεί σε δεύτερο και προσπαθείς να ερμηνεύσεις τις κινήσεις του χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζεται να φτιάχνεις τρελά σενάρια στο μυαλό σου για το τι μπορεί να πήγε λάθος και γιατί δεν επικοινώνησε μαζί σου ξανά μετά το πρώτο ραντεβού.

Δες τους 10 λόγους που ένας άντρας εξαφανίζεται και ποια πρέπει να είναι η αντίδραση σου:

1. Έχασε το τηλέφωνο σου

Εάν είχε μόνο το τηλέφωνο σου και δεν χρησιμοποιεί social media, είναι πολύ πιθανό να έχασε τον αριθμό σου ή να χάλασε το κινητό του που τον είχε αποθηκεμένο. Εάν υπήρχε πραγματικά πολύ καλή χημεία στο πρώτο ραντεβού σας και πιστεύεις ότι όλα οδηγούσαν στο δεύτερο, μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα για να δεις αν είναι καλά και να έχει ξανά τον αριθμό σου!

2. Τα βρήκε ξανά με την πρώην του

Δυστυχώς ένα πολύ συχνό φαινόμενο είναι να τα ξαναβρήκε με την πρώην του. Κάποιοι άντρες ξεκινούν το dating ακριβώς πάνω στο χωρισμό τους, ως μηχανισμό διαχείρισης της κρίσης στα προσωπικά τους. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Θα το καταλάβεις εάν είχε μιλήσει για πρόσφατο χωρισμό στο πρώτο ραντεβού σας.

3. Δεν ένιωσε χημεία

Εσύ ένιωσες έλξη, όμως αυτός μπορεί να ένιωθε άλλα πράγματα και να είναι μπερδεμένος. Σε αυτή την περίπτωση και να βγείτε ξανά μετά το πρώτο ραντεβού το μόνο που θα γίνει είναι να ξεκαθαριστεί μέσα του η ιδέα πως δεν του ταιριάζεις. Καλό είναι να μην πιέζουμε καταστάσεις, οπότε προχώρα με νέα γνωριμία!

4. Είναι πολύ ντροπαλός

Εάν έκανες εσύ το πρώτο βήμα για να βγείτε και γενικά είδες έναν συνεσταλμένο άντρα με πολλές άμυνες ή σου εξομολογήθηκε τραυματικές εμπειρίες, τότε μπορεί απλά να μην έχει το θάρρος ακόμα να σου το προτείνει. Αυτός είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και θα πρέπει ν’ αναλάβεις τον πιο ενεργητικό ρόλο και να του στείλεις ένα όμορφο, λίγο παιχνιδιάρικο και κάπως αστείο μήνυμα που σπάει τον πάγο!

5. Δουλεύει πολύ, πάρα πολύ

Υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές φάσεις στις οποίες οι άνθρωποι πνίγονται. Σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο μπορεί να βιώνει και το άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Του έκανες click, αλλά δεν έχει βρει τον χρόνο για να βγείτε ξανά μετά το πρώτο ραντεβού. Αν σου μίλησε γι’ αυτό στο πρώτο ραντεβού ήταν προειδοποίηση. Στείλε του ένα μήνυμα να δεις τι κάνει και να του πεις πως τον σκέφτεσαι. Πρόσεχε μην προτείνεις έξοδο, γιατί θα νιώσει επιπλέον πίεση.

Πρέπει να διαβάσεις  Γίνε ο Σταρ της Βραδιάς: 6+1 τρόποι να γνωρίσετε περισσότερες γυναίκες!

6. Νομίζει ότι έφαγε άκυρο

Μπορεί να ήσουν πιο δυναμική απ’ όσο μπορούσε να διαχειριστεί. Μπορεί να έμεινε σε κάποιες φράσεις σου και να έβγαλε λανθασμένα το συμπέρασμα πως τον απέρριψες. Αυτή η περίπτωση άντρα βιώνει την ήττα και δεν έχει το κουράγιο να κάνει κίνηση. Brace yourself και στείλε του ένα μήνυμα που του δείχνει πως τον θες!

7. Μπορεί να προχώρησε με άλλη

Βγήκε πρώτο ραντεβού μαζί σου, όμως μπορεί να ξαναβγήκε με κάποια άλλη και να κατάλαβε ότι τελικά αυτή του ταιριάζει. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι τυχαίες και χαοτικές. Θα ήταν σκληρό να στο πει ανοιχτά στην πρώτη σας συνάντηση, όμως ατάκες του «είχα βγει με κάποια πρόσφατα» ή «δεν πάνε όλα όπως θα ήθελα» μαρτυρούν πως ήσουν η αναπληρωματική στη ζωή του, αλλά τελικά εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια. Μη στείλεις.

Πρέπει να διαβάσεις  Μήπως λίγος Κατακουζηνός είναι αυτό που λείπει από τους άντρες;

8. Περιμένει εσένα

Ίσως να είναι λίγο εγωιστής και να περιμένει εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση. Αυτό θα φάνηκε και στο πρώτο ραντεβού, εάν ήταν πολύ δυναμικός. Μεταξύ μας δεν είναι κακό να του στείλεις εσύ. Ίσως θέλει και την επιβεβαίωση πως ενδιαφέρεσαι. Εάν πιστεύεις ότι πέρασες τόσο καλά κάνε την κίνηση!

9. Μπορεί να κατάλαβε πως δεν είναι έτοιμος

Μετά το πρώτο ραντεβού σας μπορεί να κατάλαβε πως έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του και δεν μπορεί να επενδύσει χρόνο και συναισθήματα σε μία νέα γνωριμία. Δεν είναι κακό μιας και οι άνθρωποι έχουν πολλούς στόχους στη ζωή τους. Μπορεί να στο αποκάλυψε με ατάκες όπως «είμαι μπερδεμένος», «νιώθω πίεση», «στοχεύω εκεί αυτή την εποχή». Οφείλεις να το σεβαστείς και να μη στείλεις.

10. Το ξέχασε

Ναι ακούγεται χαζό, αλλά μπορεί να είχε πιεί πολύ και να ξέχασε την υπόσχεση του στο πρώτο ραντεβού. Μπορεί να είναι τόσο «αλλού» που να μην καταλαβαίνει πως τα λόγια μερικές φορές έχουν αντίκτυπο στους άλλους. Θα ήταν αμήχανο να δειχτεί ένα μήνυμα για το τι είπε, οπότε εάν σου αρέσει τόσο, απλά στείλε του με μία άλλη αφορμή ή να δεις τι κάνει.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τα 3 ζώδια που θα μπορούσαν να γίνουν το ”άλλο μισό΄΄ του Αιγόκερου

Είτε πιστεύεις είτε όχι στο ''άλλο μισό'' στις ερωτικές σχέσεις, κάποιοι άνθρωποι απλά έχουν γεννηθεί για να είναι με κάποιους άλλους. Διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...

Πώς να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου, χωρίς να νιώσει ότι τον παραμελείς

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο το να δημιουργήσουμε χώρο σε μια σχέση και τον περνάμε χρόνο μακριά από τον σύντροφό μας. Αλλά το ότι...

Tέρμα πια οι ‘αδιέξοδες΄ σχέσεις

Υπάρχει άραγε μυστικό για μια όμορφη μακροχρόνια συντροφική σχέση; Πως καταφέρνουν κάποια ζευγάρια να είναι καλά μετά από χρόνια; Τον τελευταίο καιρό συνεχώς ακούω...

Οι 3 λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αυτό είναι ένα fact, που νομίζω πως μπορούμε να το παραδεχτούμε όλοι. Για να αντέξει ένα...

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]