Πρακτική άσκηση και έρωτας μπορούν να συνδυαστούν στον ίδιο χώρο;

Έχοντας περάσει από εκείνο το στάδιο της πρακτικής άσκησης πρέπει να σου πω ότι δεν είναι πάντα εύκολο να ερωτεύεσαι και να προσπαθείς να μη δίνεις δικαιώματα στους υπόλοιπους για εκείνον που θες.

Προσωπικά δεν ερωτεύτηκα ποτέ κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου, διότι είχα ξεχωρίσει μέσα μου πως άλλο πράγμα είναι η πρακτική, άλλο η δουλειά και άλλο ο έρωτας.

Βέβαια σε ζητήματα καρδιάς αν ερωτευόμουν κάποιον εντάξει ούτε θα το απέφευγα, αλλά ούτε και θα το επιδίωκα όμως.

Τι πρέπει να προσέχεις κατά τη διάρκεια της πρακτικής σου αν ερωτευτείς κάποιον από τον χώρο που είστε μαζί;

  1. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρέπει να ξέρεις αν έχει σχέση ή όχι.
  2. Έπειτα δεν πρέπει να βάλεις σε κίνδυνο τη δουλειά του και την πρακτική σου.
  3. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τι κάνεις, ποιος σου αρέσει και τα σχετικά. Κράτα κάποια πράγματα και για εσένα ή πες τα μόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
  4. Θα πρέπει να τον εμπιστεύεσαι, ώστε ακόμα και αν γίνει κάτι μεταξύ σας μετά να μην έχετε άλλα θέματα τυχόν παρεξηγήσεων και τελικά αναγκαστείς να τερματίσεις την πρακτική σου.
  5. Πρέπει να είσαι προσεχτική και να ασχολείσαι με την πρακτική σου για να μην κάνεις λάθη και στον ελεύθερο χρόνο σου να ασχολείσαι με τους έρωτες.
Πρέπει να διαβάσεις  Κεραυνοβόλος έρωτας - Έρωτας Με Την Πρώτη Ματιά

Η πρακτική είναι πολύ ωραία γενικά και έχει ενδιαφέρον, βλέπεις τον τρόπο που δουλεύουν οι άλλοι, μαθαίνεις και κοιτάζεις χαρακτήρες και συμπεριφορές.

Το να ερωτευτείς κάποιον που είστε στον ίδιο χώρο δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλά θα πρέπει να ξέρεις πως πας εκεί για έναν σκοπό και αν τύχει να ερωτευτείς απλά έγινε.

Να είσαι πολύ προσεκτική γενικά και να μην ανοίγεσαι εύκολα, διότι και ο χώρος εργασίας είναι μια μικρή κοινωνία και όλα μαθαίνονται.

Αν θες να μιλήσεις σε κάποιον είναι προτιμότερο να μιλήσεις στις φίλες σου ή όταν μάθεις καλύτερα αυτόν που θες τότε να μιλήσεις και σε εκείνον.

featured photo: ©pexels/@Leonardo Cardozo Galves
Panagiota (Tina) A. Michaelidou
Panagiota (Tina) A. Michaelidou
Ακούει φανατικά Γιάννη Πλούταρχο, της αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά & να τους βοηθάει όσο μπορεί.
Πρέπει να διαβάσεις  16 αντι-ρομαντικά σημάδια ότι αυτός μπορεί να είναι ο «ένας»

3 ζώδια που παραμένουν σε κακές σχέσεις για καιρό

Μερικά ζώδια φεύγουν με το πρώτο σημάδι του προβλήματος - αλλά άλλα ζώδια θα μείνουν με τον σύντροφό τους σε καλές και κακές στιγμές. Η...

4 ζώδια που θα ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν την αδελφή ψυχή τους

Μερικά ζώδια θα έχουν μια αγάπη στη ζωή τους. Αλλά άλλοι πρόκειται να ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν το κατάλληλο άτομο για αυτούς. Εδώ είναι...

Σχέση από μακριά

Τι γίνεται τελικά όταν είστε μακριά; Η σχέση από απόσταση είναι μια ειδική περίπτωση. Είναι το βαρύ πυροβολικό στις περιπτώσεις των κάπως και όχι τόσο...

Γιατί δεν είναι άβολο τελικά να συζητάς για το σεξ;

Το σεξ, η συζήτηση και τα ταμπού. Το σεξ γενικά, είναι ένα θέμα συζήτησης απαγορευτικό για κάποιους. Ίσως γιατί το θεωρούν πολύ προσωπικό, ίσως γιατί...

Extreme sports στο σεξ

Τι γίνεται όταν τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ακραία, λίγο πιο extreme; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι λάτρεις της αδρεναλίνης. Υπάρχεις...

Τα 4 στάδια μιας σχέσης για να δεις κι εσύ που ακριβώς βρίσκεσαι

Τα 4 στάδια των σχέσεων, που θα σου δείξουν, που βρίσκεσαι και που πας. Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι εμπλεκόμενοι σε αυτή...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]