Κατέβασε Άμεσα Το Δωρεάν ebook Επανασύνδεσης

Ναι, θέλω το δωρεάν ebook

Κάνε την Εγγραφή Σου

Είμαι ξανά ευτυχισμένος!

Σε ευχαριστώ Νίκο που με βοήθησες να σώσω τον γάμο μου. Δεν ξέρω πως μπορώ να στο ξεπληρώσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου γράφω αυτό το mail και να σου πω νατό δώσεις να το διαβάσουν όλοι όσοι βρίσκονται στην κατάσταση που ήμουν και εγώ. Οι τεχνικές που περιγράφεις στα βιβλία σου έκαναν την γυναίκα μου να γυρίσει πίσω ζητώντας μου αυτή μια δεύτερη ευκαιρία, είναι απίστευτο.

Φώτης  Ντ.

Να είσαι καλά Νίκο

Ξεκίνησα την εφαρμογή της μεθόδου χωρίς να περιμένω κάτι. Βλέπεις μετά από 1,5 χρόνο και με τρίτο πρόσωπο ανάμεσα μας τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα. Μετά από 2 μήνες εφαρμογής κατά γράμμα όλων των οδηγιών σου, αποφασίσαμε να κάνουμε ξανά μια προσπάθεια Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να σώσω τελικά τον γάμο μου.

Μακάρι να διαβάσουν όλοι τα βιβλία σου.

Αγγελική

Η μέθοδος Λειτουργεί

Τα μυστικά της επανασύνδεσης είναι μια μέθοδος που εγγυημένα σου δίνει έως και 80% πιθανότητες  για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου μέσα σε λίγες μέρες από τώρα. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 5000 άντρες και γυναίκες δείχνοντας τους τον σωστό δρόμο, την μόνη σωστή στρατηγική ώστε να καταφέρουν να κάνουν το ταίρι τους να γυρίσει πίσω σε αυτούς.


Γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν τα μυστικά της επανασύνδεσης: Η μέθοδος βασίζεται στην ψυχολογία!  Ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα χωρισμού, θα σε διδάξει βήμα-βήμα όλη την στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κάνεις τον/την πρώην σου να γυρίσει πίσω ξανά.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα και θα σου δείξει ξεκάθαρα και με απλό τρόπο τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, πως ακριβώς πρέπει να συμπεριφερθείς για να πετύχεις τον στόχο σου: Να τα ξαναβρείς με τον/την πρώην σου και ταυτόχρονα να εξαφανίσεις κάθε πρόβλημα που υπήρχε στην σχέση σας ώστε να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ.

Λίγα Λόγια Για Εμένα

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και πριν από 12 χρόνια πήρα την μεγάλη απόφαση και έθεσα ως προσωπικό μου στόχο, να βοηθήσω τις σχέσεις μεταξύ των 2 φύλων να μεταμορφωθούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο αγάπη, χαρά και νέες εμπειρίες.

Μεταξύ άλλων,  είμαι , συγγραφέας του Best seller προγράμματος «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στα ζητήματα «σχέσεις» , «χωρισμός» , «ανδρική ψυχολογία» «αυτοπεποίθηση«

Έχω πραγματικά κουραστεί να βλέπω πραγματικά υπέροχες γυναίκες και άνδρες, να δυσκολεύονται και πολλές φορές να υποφέρουν χωρίς να υπάρχει λόγος αναφορικά με τις σχέσεις και τον έρωτα.

Kάθε μέρα, μέσω της αλληλογραφίας και των συνεδριών, συνομιλώ με δεκάδες άντρες και γυναίκες, ως ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου και έχω βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες και άντρες στην επαγγελματική μου πορεία, τα τελευταία 12 χρόνια.

Το κυριότερο όμως είναι πως εφαρμόζοντας πρώτα εγώ ο ίδιος όσα διδάσκω, βρίσκομαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, με μια υπέροχη και ξεχωριστή γυναίκα, η οποία είναι πολύ περισσότερα από όσα πίστευα πως θα μπορούσα να βρω.

Μια γυναίκα που όταν την ρώτησα τι θέλει από εμένα, μου απάντησε «Αγάπη. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για μένα».

Αυτό θέλω και για όλους εσάς από τα βάθη της Καρδιάς μου!

 • τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις την επανασύνδεση
 • Τι πρέπει να κάνεις αυτή την στιγμή για να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου
 • Ποια είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις από εδώ και πέρα στην προσπάθεια επανασύνδεσης
 • Ποιο είναι το βασικό ψυχολογικό trick που θα κάνει τον/την πρώην σου να σε θέλει ξανά
 • Πως μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ξανά έλξη μεταξύ σας
 • Γιατί οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι με το μέρος σου;
 • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση γάμου και παιδιών
 • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση απιστίας
 • Τι πρέπει να κάνεις αν έχουν περάσει 1,3,6,12 μήνες από τότε που χωρίσατε
 • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση συνάντησης;
 • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που ο/η πρώην σου δεν θέλει καμία επαφή
 • Τι πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που ο/η πρώην σου είναι με άλλον/η
 • Τι πρέπει να κάνεις αν έχετε κοινούς γνωστούς
 • Τι πρέπει να κάνεις αν δουλεύετε μαζί
 • Και πολλά ακόμα

Τι λένε για τα Δωρεάν Μαθήματα

έχουν μιλήσει για εμάς:

Ο Νίκος Ανδρέου Στην Ελένη Μενεγάκη

Ναι, Θέλω το δωρεάν ebook

Τι πρέπει να κάνεις τώρα:

 1. Κάνε την εγγραφή σου παρακάτω στην λίστα του Νίκου Ανδρέου και κατέβασε αμέσως τον δωρεάν οδηγό με της βήμα-βήμα συμβουλές επανασύνδεσης.

2. Πάρε απαντήσεις για την δική σου περίπτωση απευθείας από τον Νίκο Ανδρέου, τον άνθρωπο που έχει βοηθήσει περισσότερα από 5000 άτομα.

 3. Επιπλέον, με την εγγραφή σου στην λίστα θα λαμβάνεις κάθε 1-2 ημέρες στο mail σου ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την επανασύνδεση με τον/την πρώην σου. Μερικά θέματα των e-mails: