Skip to main content

Θα συγχωρήσεις ποτέ τον εαυτό σου αν αφήσεις αυτήν που που αγαπάς να γλιστρήσει από τα χέρια σου για πάντα;

“Σου αποκαλύπτω τον Μόνο σωστό τρόπο για να κερδίσεις την πρώην σου πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα και αν σήμερα πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα”

Διάβασε με προσοχή

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου και στο παρακάτω κείμενο το οποίο θέλω να διαβάσεις προσεκτικά έως και την τελευταία του λέξη θα σου εξηγήσω πως μια απλή μέθοδος 9 βημάτων που έχουν εφαρμόσει περισσότεροι από 5.000 άνδρες και γυναίκες μπορεί να κάνει την πρώην κοπέλα η γυναίκα σου να σε ερωτευτεί από την αρχή, να σε δει όπως εκείνες τις πρώτες μαγικές ημέρες και να θέλει να είστε ξανά μαζί. Αν δώσεις την προσοχή σου για 5 λεπτά σε αυτά που γράφω σε αυτή την σελίδα θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις από ΣΗΜΕΡΑ για να αντιστρέψεις τα δεδομένα, (ανεξάρτητα από τα λάθη που έκανες αμέσως μετά τον χωρισμό) να ζωντανέψεις το πάθος και την έλξη που υπήρχε κάποτε μεταξύ σας και να καταφέρεις να είστε ξανά μαζί, καλύτερα από ποτέ, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή σε αγνοεί εντελώς και θεωρεί σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί σου.

Η στιγμή του χωρισμού:

Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις μπορούν να διασωθούν; Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μια σχέση που τελείωσε για οποιοδήποτε λόγο(καυγάδες, ρουτίνα, ζήλια, απιστία, έλλειψη πάθους) μπορεί να σωθεί, αλλά μάθε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Για την ακρίβεια είναι καθημερινό φαινόμενο ζευγάρια που έχουν χωρίσει να τα ξαναβρίσκουν!

Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε είναι με το μέρος σου

Πριν σου αναλύσω τον τρόπο που φέρνει αποτέλεσμα η μέθοδος της επανασύνδεσης χρειάζεται να πούμε μερικά πράγματα για τον χωρισμό σας. Είτε το έβλεπες να έρχεται εδώ και μήνες, είτε σε βρήκε απροετοίμαστο, οι τελευταίες στιγμές της σχέσης σου ήταν κάπως έτσι: “Θέλω να χωρίσουμε, δεν δουλεύει όλο αυτό πια” “Θέλω χρόνο για να σκεφτώ” “Καλύτερα να μείνουμε για λίγο χώρια” “δεν νιώθω ερωτευμένη μαζί σου” Ήταν σαν γροθιά στο στομάχι που δημιούργησε αφόρητη αίσθηση άγχους που δύσκολα μπορούσες να κοντρολάρεις. Με μία φράση μόνο, ο κόσμος σου διαλύθηκε σε κομμάτια ακριβώς μπροστά στα μάτια σου. Το βλέμμα της έδειχνε ότι είναι αποφασισμένη ακόμα και αν έκλαιγε.
Σε χωρίζει. Τελείωσε.

Δεν έχει σημασία πόσο ικέτευσες. Πόσο παρακάλεσες. Ή πόσες φορές ζήτησες συγνώμη και υποσχέθηκες να αλλάξεις. Δεν έκανε καμία διαφορά εκτός από το γεγονός ότι σε έκανε να μοιάζεις αδύναμος. Εκείνη την ώρα ήταν σαν να μιλάς σε τοίχο. Και αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο είναι ότι σου έλεγε ψέματα. Όταν είπε κάτι όπως «απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου» ή «Δεν είμαι έτοιμη για σχέση αυτή τη στιγμή» ήταν φανερό ότι αυτές ήταν απλά ηλίθιες δικαιολογίες για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που ήθελε να χωρίσει. Στις εβδομάδες που ακολούθησαν πολύ πιθανόν να ξόδεψες νύχτες ξαπλωμένος στο κρεββάτι, κοιτάζοντας το ταβάνι αναρωτιόμενος τι θα μπορούσες να έχεις κάνει ή να έχεις πει διαφορετικά. Που ακριβώς έκανες λάθος! Στην συνέχεια πιθανόν να έστειλες απανωτά μηνύματα και να έκανες δεκάδες κλήσεις. Περίμενες ώρες καρφωμένος στο κινητό σου τηλέφωνο μήπως κάποια στιγμή επιτέλους δονηθεί με την άφιξη ενός μηνύματος ή ενός τηλεφώνου από την πρώην σου. Η σκέψη της με έναν άλλο άνδρα κάνει το στομάχι σου να σφίγγεται λες και έχεις καταπιεί μια σίδερο. Σε αυτό το σημείο, όπως και κάθε άλλος άντρας στη θέση σου…ίσως δεν μπορείς να σταματήσεις να αναρωτιέσαι τι συνέβη; Τι έκανα λάθος για να σταματήσει να είναι ερωτευμένη μαζί μου; Και Τι μπορώ να κάνω για να γυρίσει πίσω σε εμένα;

Υπάρχει λύση – μπορείς να τα καταφέρεις

Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις μπορούν να διασωθούν; Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μια σχέση που τελείωσε για οποιοδήποτε λόγο(καυγάδες, ρουτίνα, ζήλια, απιστία, έλλειψη πάθους) μπορεί να σωθεί, αλλά μάθε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Για την ακρίβεια είναι καθημερινό φαινόμενο ζευγάρια που έχουν χωρίσει να τα ξαναβρίσκουν!

Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε είναι με το μέρος σου

Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις μπορούν να διασωθούν; Ξέρω, ίσως είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μια σχέση που τελείωσε για οποιοδήποτε λόγο(καυγάδες, ρουτίνα, ζήλια, απιστία, έλλειψη πάθους) μπορεί να σωθεί, αλλά μάθε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Για την ακρίβεια είναι καθημερινό φαινόμενο ζευγάρια που έχουν χωρίσει να τα ξαναβρίσκουν!

Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή;

Δεν θα το ονόμαζα μαγική συνταγή. Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Δεν υπάρχουν μαγικά χάπια που τα παίρνεις και γίνονται όλα όπως πριν. Δεν πιστεύω σε μάγια και ξόρκια. Ζούμε στο 2017! Πιστεύω σε μεθόδους που βασίζονται στην λογική, έχουν δοκιμαστεί απο χιλιάδες πριν από εσένα και πιάνουν! Αυτό που υπάρχει και λειτουργεί με πραγματικά αποτελέσματα είναι μια μέθοδος που έχει γραφτεί για ένα και μοναδικό σκοπό: Να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει τον τρόπο να κερδίσεις ξανά την πρώην σου πίσω. Συγκεκριμένα: Έχεις την ευκαιρία για περιορισμένο χρονικό διάστημα να εφαρμόσεις μια μέθοδο 9 συγκεκριμένων βημάτων που αποδεδειγμένα λειτουργεί και που οι περισσότεροι, δυστυχώς για αυτούς δεν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποτέ. Μια μέθοδος που θα διαγράψει αμέσως όλα τα λάθη που έχεις κάνει!
όμως οφείλω να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να βιαστείς! Το παράθυρο της ευκαιρίας για επανασύνδεση με την πρώην σου δεν θα είναι για πάντα ανοιχτό. Κάποια στιγμή θα κλείσει οριστικά και τότε δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.

Τα μυστικά της επανασύνδεσης – ebooks

Είναι μια μέθοδος που έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες και γυναίκες τα τελευταία 6 χρόνια να πετύχουν επανασύνδεση με τον πρώην τους ακόμα και σε περιπτώσεις που έμοιαζαν να μην έχουν ελπίδα.
Αρκεί να εφαρμόσεις από σήμερα 9 συγκεκριμένα και απλά βήματα και άμεσα θα δεις την κατάσταση να αλλάζει. Μπορείς με αυτά τα 9 βήματα να κάνεις την πρώην σου να θέλει πραγματικά να είστε ξανά μαζί.
Μπορείς να δημιουργήσεις ξανά τα αισθήματα της έλξης και της σύνδεσης που υπήρχαν τον πρώτο καιρό. Να θέλει ξανά να περνάτε χρόνο μαζί. Να θέλει να την σφίξεις στην αγκαλιά σου. Να σε δει ξανά ως τον δυνατό, άνδρα που θαύμαζε τον πρώτο καιρό. Η μέθοδος είναι τόσο αλάνθαστη και ισχυρή που σε μικρό διάστημα από τώρα θα νιώθει μια ακαταμάχητη επιθυμία να είναι μαζί σου, μόνο μαζί σου Και αυτή τη φορά εσύ και η πρώην σου μπορείτε να το πιάσετε σωστά από το ξεκίνημα.
Αυτή τη φορά μπορείτε επιτέλους να νιώσετε σαν πραγματικό ζευγάρι. Χωρίς τους καυγάδες και τη ζήλια που ταλαιπωρούσαν την παλιά σας σχέση. Μπορείς να χτίσεις ένα βαθύ, αληθινό δέσιμο με αυτήν και να σιγουρέψεις ότι αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που πρόκειται ποτέ να υποφέρεις.

Αυτό ίσως να ακούγεται απίστευτο σε εσένα αυτή τη στιγμή. Αλλά υπόσχομαι ότι αν ακούσεις τη συμβουλή μου και κάνεις ακριβώς ότι σου λέω, θα ξαφνιαστείς από το πόσο γρήγορα θα της γίνει έμμονη η ιδέα του να είναι ξανά μαζί σου. Να ακούσεις φράσεις που τώρα σου φαίνονται μακρινό όνειρο:

«Μου έλειψες»

«Σε χρειάζομαι»

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα»

Τώρα πρέπει να σε προειδοποιήσω ξανά. Έχεις μόνο ένα μικρό παράθυρο στην ευκαιρία να εφαρμόσεις αυτά που πρόκειται να σε διδάξω. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα… Και όσο πιο γρήγορα εφαρμόσεις τις τεχνικές μου, τόσο το καλύτερο.

Η αληθινή ιστορία του Παναγιώτη και πως κέρδισε πίσω την κοπέλα του

“Γεια σου φίλε Νίκο. Με λένε Παναγιώτη και ύστερα από πάρα πολύ σκέψη αποφάσισα να σου στείλω περιμένοντας να πάρω κάποιες συμβουλές για το πώς θα καταφέρω να κάνω την πρώην κοπέλα μου να γυρίσει πίσω. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν. Ήμασταν μαζί περίπου 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά. Απομακρύνθηκε κάπως από κοντά μου. Άλλαξε, έγινε περίεργη. Την ενοχλούσαν σχεδόν τα πάντα, δεν ήθελε να βρισκόμαστε τόσο πολύ Πριν από 1,5 μήνα μου είπε ότι θέλει χρόνο για να σκεφτεί. Στην αρχή Το δέχτηκα. Μετά από 15 μέρες, αυτό έγινε οριστικό. Μου είπε πως ήθελε να χωρίσουμε. Όσο και να την παρακάλεσα, δεν άλλαξε τίποτα. Πως μπορεί να είναι τόσο σκληρή; Έχω τρελαθεί τελείως. Την σκέφτομαι συνέχεια! Τι μπορώ να κάνω για να την κερδίσω ξανά;” Έστειλα στον Παναγιώτη κάποιες ερωτήσεις για να μπορέσω να καταλάβω πως ακριβώς φτάσανε σε αυτό το σημείο: Η απάντηση του στο mail μου με έκανε να καταλάβω πλήρως την υπόθεση. Δεν έχει σημασία αν κάποιος χωρίζει μετά από 2 ή 5 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για διαζύγιο, αρραβώνα ή μια απλή σχέση. Η ουσία είναι σχεδόν πάντα ίδια . Πάμε πίσω στην ιστορία του Παναγιώτη. Στην αρχή της σχέσης τους ήταν όλα καλά. Ο Παναγιώτης είχε το πάνω χέρι, έλεγχε την κατάσταση. Ήταν ο δυνατός της υπόθεσης. Η κοπέλα του στο υποσυνείδητο της τον είχε “ψηλά” Σιγά-σιγά όμως αυτό άρχισε να αλλάζει. Ο κυρίαρχος της σχέσης έγινε η κοπέλα του. Ο Παναγιώτης απλός ακολουθούσε. κατά την διάρκεια της σχέσης τους άρχισε να παραμελεί τον εαυτό του, την εμφάνιση του, να μην έχει ιδιαίτερους στόχους, να μην δείχνει αποφασιστικότητα σε γεγονότα και καταστάσεις που έπρεπε. Στην πραγματικότητα άρχισε να προβάλει πολλά από τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες θεωρούν ΜΗ ελκυστικά (Πολύ σημαντικό για μια γυναίκα αυτό. είναι ικανό να διαλύσει μια σχέση). Η κοπέλα του από την άλλη ήταν πιο κινητική από αυτόν. Πήγαινε σε σχολή χορού, σπούδαζε στο πανεπιστήμιο δούλευε, ήταν δυναμική και κοινωνική. Με το πέρασμα του χρόνου ο Παναγιώτης άρχισε να γίνεται καταπιεστικός. Την ζήλευε και της το έδειχνε, κάτι που φανερώνει ανασφάλεια. Προσπαθούσε να την ελέγχει, έφτασε στο σημείο να έχει κρεμαστεί από πάνω της.
Ποιος ήταν ο άντρας και ποια η γυναίκα σε αυτή τη σχέση;

Τι συνέβη λοιπόν κατά την διάρκεια της σχέσης; Ο Παναγιώτης άρχισε να χάνει την γοητεία του, την αξία του στα μάτια της. Να δείχνει ότι δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. ότι δεν παίρνει αποφάσεις. ότι είναι ανασφαλής. ότι ΔΕΝ ελέγχει την σχέση. Να θυμάσαι:
Αυτός που ενδιαφέρεται λιγότερο, ελέγχει την σχέση

Εντάξει, η κοπέλα του τον αγαπούσε και πολύ πιθανόν να τον αγαπάει ακόμα, αλλά αυτό κάποια στιγμή φτάνει να μην είναι αρκετό. Η στιγμή αυτή για την κοπέλα έφτασε. Αντιλήφθηκε ότι μπορεί να τον αγαπάει, αλλά αυτό δεν φτάνει για να είναι μαζί του. Δεν την κάλυπτε πια. Σαν αγόρι της. Δεν μπορούσε να τον δει σαν “τον άνδρα της ζωής της” Για αυτό αποφάσισε να τελειώσει αυτήν την σχέση. Και το έκανε.. Μέσα στα βιβλία αναλύω πλήρως την υπόθεση και παρουσιάζω όλα τα βήματα που ακολούθησε ο Παναγιώτης μέχρι που κατάφερε να την ξανακερδίσει αλλά και να την κάνει να τον θέλει όπως στην αρχή της σχέσης τους. Η ανάλυση αυτή θα σε διδάξει πολλά και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τους λόγους που και η δική σου σχέση έφθασε στο τέλος της αλλά και τι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα.
Τι έκανε ο Παναγιώτης και άλλαξε τα δεδομένα;
Κατάλαβε ότι όλα ελέγχονται από το μυαλό και το υποσυνείδητο. Κατάλαβε ότι η λύση ήταν η κοπέλα του να τον έβλεπε στα μάτια της ξανά όπως την πρώτη ημέρα: Δυναμικός, αποφασιστικός, γοητευτικός, πρόσχαρος και σίγουρος για τον εαυτό του. Ο παναγιώτης δούλεψε πολύ όλα αυτά που είπαμε στην προσωπική τηλεφωνική συνεδρία που είχαμε. Έκανε σοβαρή προσπάθεια να ξαναβρεί αρχικά τον εαυτό του. Την φόρμα του. Έστειλε το μήνυμα που του είπα και με την μία διόρθωσε ότι ζημιά είχαν κάνει τα λάθη του κατά την φάση του χωρισμού (παρακάλια, άσκοπες συγνώμες, συνεχή τηλέφωνα, κλπ). εκτέλεσε άριστα όλα τα επόμενα στάδια και κατάφερε να την ξανακερδίσει πίσω.
Δεν έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα – Μπορείς να τα καταφέρεις

Δεν με νοιάζει ποια είναι η σημερινή κατάσταση του χωρισμού σας. Δεν με αγχώνουν τα πολλά λάθη που πιθανότατα έχεις κάνει στο διάστημα μετά τον χωρισμό. Με νοιάζει να συνειδητοποιήσεις ότι η μέθοδος επανασύνδεσης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε ξιόρκια και μαγικές συνταγές. Υπάρχουν 9 απολύτως συγκεκριμένα στάδια τα οποία πρέπει να εκτελέσεις και να κερδίσεις την πρώην σου πίσω ακόμη και αν:

 • έχετε χωρίσει πριν από 10 ημέρες, ένα μήνα ή παραπάνω
 • σου έχει πει ότι δεν θέλει να σε ξαναδεί
 • της έχεις πει λόγια που δεν ξεχνιούνται εύκολα
 • έχετε χωρίσει και μένετε στο ίδιο σπίτι χωρίς καμία ουσιαστική επαφή
 • Σου έχει ζητήσει διαζύγιο
 • υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Δεν έχει σημασία η κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα – Μπορείς να τα καταφέρεις

Δεν με νοιάζει ποια είναι η σημερινή κατάσταση του χωρισμού σας. Δεν με αγχώνουν τα πολλά λάθη που πιθανότατα έχεις κάνει στο διάστημα μετά τον χωρισμό. Με νοιάζει να συνειδητοποιήσεις ότι η μέθοδος επανασύνδεσης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε ξιόρκια και μαγικές συνταγές. Υπάρχουν 9 απολύτως συγκεκριμένα στάδια τα οποία πρέπει να εκτελέσεις και να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω ακόμη και αν:

 • έχετε χωρίσει πριν από 10 ημέρες, ένα μήνα ή παραπάνω
 • σου έχει πει ότι δεν θέλει να σε ξαναδεί
 • του έχεις πει λόγια που δεν ξεχνιούνται εύκολα
 • Τον τελευταίο διάστημα βρίσκεστε μόνο ερωτικά
 • έχετε χωρίσει και μένετε στο ίδιο σπίτι χωρίς καμία ουσιαστική επαφή
 • Σου έχει ζητήσει διαζύγιο
 • υπάρχει τρίτο πρόσωπο

Αληθινές ιστορίες αγάπης

Πρέπει να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου σήμερα:

Ας είμαστε ειλικρινείς: To γνωρίζεις και εσύ ότι ο χρόνος σου δεν είναι απεριόριστος. Η πρώην σου δεν θα είναι για πάντα εκεί να σε περιμένει. Σύντομα θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο. Τότε, δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω. Μην ξεχνάς ότι καθώς περνάει ο καιρός η απόφαση να προχωρήσει στην ζωή της γίνεται όλο και πιο στέρεη. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τις μέρες με το μέρος σου και όχι να τις αφήνεις να περνάνε άσκοπα ή ακόμα χειρότερα να προβαίνεις σε ενέργειες που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Πρέπει να αποφασίσεις αν αξίζεις την επανασύνδεση

Συγχώρεσε με αν γίνομαι λίγο σκληρός. Προσπαθώ να σε κινητοποιήσω. Ξέρεις, τα προβλήματα δεν λύνονται μόνα τους. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Για αυτόν τον λόγο αν πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις και να καταφέρεις να την κάνεις να γυρίσει πίσω, ξεκίνα να εφαρμόζεις όλα αυτά που γράφω στα βιβλία μου αυτή την στιγμή! Πάρε τα βιβλία και ξεκίνα αμέσως. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πρέπει να μάθεις ότι εφόσον θέλεις πραγματικά κάτι, θα πρέπει να το αποδείξεις προχωρώντας σε δράση. Αν δεν θες να προχωρήσεις σε δράση…απλά παράτησε το και αποδέξου το. Όμως δεν θες να τα παρατήσεις. Θέλεις την πρώην σου πίσω σωστά; Θέλεις όλες εκείνες τις μαγικές στιγμές μαζί της. Και καλά κάνεις και την θες πίσω. Γιατί να μην θέλεις την ευτυχία σου;

Λειτουργεί όλο αυτό;

Αυτό που σου λέω ξεκάθαρα είναι ότι δεν υπάρχουν αδύνατες περιπτώσεις και με αυτό δεδομένο σου λέω ότι αν ακολουθήσεις όλες τις συμβουλές μου που θα βρεις μέσα στα βιβλία σύντομα θα έχεις ξανά μέσα στην ζωή σου την πρώην σου. Σου δίνω τις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχεις. Μερικά μόνο από τα περιεχόμενα του βασικού ηλεκτρονικού βιβλίου τα μυστικά της επανασύνδεσης ( ebook ):

 • Τα 9 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις από σήμερα αν την θέλεις πίσω(ανάλυση ένα προς ένα)
 • Ποια είναι η σωστή αντίδραση μετά ακριβώς από έναν χωρισμό και πως θα διορθώσεις ότι ζημιά έχει γίνει
 • Σου είπε τον αληθινό λόγο που σε χώρισε; Μάθε τι κρύβεται πίσω από την δικαιολογία που χρησιμοποίησε. Μάθε τι ακριβώς άλλαξε και φτάσατε στον χωρισμό(και πως θα το αλλάξεις)
 • Νιώθεις πανικό, απελπισία. Μπορώ με ένα απλό τρόπο να σε κάνω να ηρεμήσεις και να βάλεις το μυαλό σου σε τάξη
 • Σου παρουσιάζω με σαφήνεια όλα τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις από εδώ και πέρα σε κάθε επικοινωνία σου μαζί της.
 • Πως , θα γίνεις ξανά το δυνατό, γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο που ήσουν παλιά. Αυτό που θα εντυπωσιάσει ξανά την πρώην σου.
 • Η μεγάλη σου αλλαγή: Τι πρέπει να κάνεις ώστε η πρώην σου να δει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, όταν έρθει η ώρα να συναντηθείτε από κοντά.
 • Ποια είναι τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την πρώην σου να σε δει όπως στην αρχή; Πως θα τα χτίσεις;
 • Ότι χρειάζεται να κάνεις πριν συναντήσεις ξανά την πρώην σου: Xωρίς αυτά δεν έχεις καμία ελπίδα να την κάνεις να γυρίσει ξανά.
 • Τι πρέπει να κάνεις αν αυτή την στιγμή έχετε επαφή ή αν είναι αδύνατον να μην συναντιέστε.
 • Πως θα ζητήσεις και πως θα πετύχεις την συνάντηση που θα αλλάξει τα δεδομένα
 • Η ώρα της μεγάλης 1ης συνάντησης. οδηγίες βήμα-βήμα ως προς το τι πρέπει να πεις, τι πρέπει να αποφύγεις και πως πρέπει να συμπεριφερθείς
 • Πρώτη συνάντηση: Πως θα καταφέρεις να την εντυπωσιάσεις; Πως θα δημιουργήσεις έλξη μεταξύ σας;
 • Πρώτη συνάντηση: Τι πρέπει να πεις σε κάθε κουβέντα που θα σου πει
 • Δεν θέλει με τίποτα να συναντηθείτε; Κανένα πρόβλημα. Μάθε την απόλυτη τεχνική, με την οποία αποκλείεται να σου αρνηθεί να βρεθείτε.
 • Μια αληθινή ιστορία επιτυχίας με πλήρη ανάλυση σε κάθε 1 από τα 9 βήματα
 • Τι πρέπει να κάνεις μετά την πρώτη συνάντηση για να την κινητοποιήσεις και να αρχίσει να σκέφτεται την επανασύνδεση
 • Πως θα καταφέρεις να σου ζητήσει η ίδια την επανασύνδεση
 • Τι να κάνεις αν η σχέση σου ήταν από απόσταση
 • Γενικές συμβουλές για το πως θα αποφεύγεις ένα χωρισμό
 • Η τεχνική “αποφυγή χωρισμού”
 • Τι να κάνεις αν η πρώην σου σε έχει μπλοκάρει από facebook, τηλέφωνα κτλ
 • Τι να κάνεις αν είναι με άλλον

1ο Δώρο με την αγορά σου: Για περιορισμένο χρονικό διάστημα με την αγορά σου θα πάρεις δώρο ένα e-book αξίας 35 ευρώ το οποίο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα ξεκινήσεις. τα μυστικά της επανασύνδεσης μέρος 2 -Προχωρημένες τεχνικές για μέγιστα αποτελέσματα Το βιβλίο αυτό έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά με σκοπό να δώσει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες σε όλους αυτούς που αγόρασαν ή θα αγοράσουν το βιβλίο Το μυστικό της επανασύνδεσης Ουσιαστικά αποτελεί μια συνέχεια, ένα συμπλήρωμα του βιβλίου το μυστικό της επανασύνδεσης. Είναι ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια σου να τον κάνεις να γυρίσει πίσω. Προσοχή: Το δώρο ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα. Μερικά μόνο από τα περιεχόμενα του βιβλίου τα μυστικά της επανασύνδεσης μέρος 2 -Προχωρημένες τεχνικές για μέγιστα αποτελέσματα ( ebook ):

 • Ολοκληρωμένες ιστορίες με σωστές και λάθος κινήσεις σε όλα τα στάδια της μεθόδου. Ανάλυση κάθε σημείου. Τι πήγε λάθος; τι πρέπει να κάνεις εσύ σε μια ανάλογη περίπτωση;
 • Η φάση των 30 ημερών: Τι μπορεί να πάει στραβά μέσα στις 30 μέρες της μη επικοινωνίας; Πως πρέπει να αντιδράσεις σε κάθε περίπτωση; Μάθε μέσα από τα παραδείγματα και τα λάθη που έκαναν άλλες και απέφυγε να τα κάνεις και εσύ.
 • Η πρώτη συνάντηση: Ίσως είναι το πιο κρίσιμο σημείο της μεθόδου. Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι στην πρώτη συνάντηση γίνονται πολύ συχνά λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία. Με την ανάλυση που κάνω μέσα στο βιβλίο, δεν σου αφήνω περιθώρια για λάθη.
 • Ερωτήσεις-απαντήσεις: μερικά από τα πιο καυτά ερωτήματα όλων όσων αγόρασαν το βιβλίο: Το μυστικό της επανασύνδεσης, μαζί με τις απαντήσεις.
 • Μια άσκηση για να ανεβάσεις γρήγορα την ψυχολογία σου
 • Οι καλύτεροι τρόποι για να αντιμετωπίσεις την ανασφάλεια σου
 • Η αυτοπεποίθηση είναι κλειδί για την επιτυχία της μεθόδου. Μάθε πως θα αποκτήσεις ξανά την χαμένη σου αυτοπεποίθηση
 • Ποια είναι τα 3 είδη αυτοπεποίθησης. Με πιο από τα 3 πρέπει να κινείσαι;
 • Μια άσκηση για να ανακουφίσεις τον πόνο που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό
 • Μια άσκηση που θα σε βοηθήσει να μην σκέφτεσαι την πρώην σου όλη μέρα με αποτέλεσμα να σε παίρνει από κάτω
 • Η τέχνη του να ζητάς συγνώμη: Μάθε με πιο τρόπο πρέπει να ζητήσεις συγνώμη για κάτι που έκανες. Οι περισσότερες δεν ξέρουν να ζητούν σωστά συγνώμη

2ο Δώρο με την αγορά σου: Τα βιβλία “Πως να διατηρείς σχέσεις” και “ο δρόμος προς την τέλεια σχέση” αξίας 40 ευρώ Δεν έχει νόημα να τα ξαναφτιάξεις με την πρώην σου αν είναι να επαναληφθούν τα ίδια λάθη και να ξαναχωρίσετε μετά από λίγο έτσι δεν είναι ; Μέσα στις σελίδες τους παρουσιάζονται οι αρχές της επικοινωνίας και συμπεριφοράς που έχουν βοηθήσει τα ζευγάρια να διατηρήσουν την σχέση τους για χρόνια. Θα μάθεις όλα τα μυστικά για μια πραγματικά τέλεια σχέση μακριά από λάθη, ρουτίνα και ότι οτιδήποτε άλλο βλάπτει μια σχεση 3ο Δώρο με την αγορά σου αξίας 100 ευρώ: Προσωπική επικοινωνία και καθοδήγηση από εμένα και τους συνεργάτες μου μέσω e-mail σε όλη την προσπάθεια επανασύνδεσης. ( Ισχύει για το δεύτερο πακέτο. ανταπόκριση στα e-mail μέσα σε 1-2 μέρες)

Τώρα επέτρεψε μου να σε ρωτήσω

Αγαπάς πραγματικά αυτή την γυναίκα; Θέλεις πραγματικά να κερδίσεις την πρώην σου πίσω;

Αν η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι»… αξίζει νομίζω να κάνεις μια πραγματικά σοβαρή προσπάθεια!

Σε μερικά χρόνια από τώρα, κοιτάζοντας πίσω ίσως να θέλεις να πληρώσεις εκατοντάδες ευρώ για μία μόνο ευκαιρία να την έχεις και πάλι στη ζωή σου. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αναρωτιέσαι συνεχώς

«τι θα γινόταν αν;»

Να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες να κάνεις ή να πεις κάτι, που θα την έκανε να γυρίσει πίσω σε εσένα και να είναι ξανά το κοριτσάκι σου.

Φυσιολογικά το σύστημά μου πωλείται για 200 ευρώ…και έχω εκατοντάδες άντρες και γυναίκες που λένε ότι «άξιζε μέχρι τελευταίο ευρώ». Αλλά, όπως είπα, θέλω πραγματικά να δεις πόσο καλά δουλεύει για εσένα και δεν θέλω το κόστος να σε αποτρέψει από το να δοκιμάσεις. Αρκετοί άνθρωποι είπαν ότι ήταν τρελό να προσφέρω την μέθοδο της επανασύνδεσης στα 100 Ευρώ…και τους είπα ότι και πάλι είναι πολύ ακριβό για κάποιους.

Για αυτό, για περιορισμένο χρόνο, αποφάσισα να προσφέρω το πρώτο από τα 3 προγράμματα επανασύνδεσης μόνο 28 Ευρώ.

Σε αντάλλαγμα για ένα πρόγραμμα που αποδεδειγμένα βοήθησε χιλιάδες άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο να κερδίσουν ακριβώς αυτό που αναζητούσαν:

Μία δεύτερη ευκαιρία με την πρώην τους

έχεις την επιλογή αν θες συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη μέσω mail ή προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου διάρκειας μιας ώρας να επιλέξεις κάποιο από τα υπόλοιπα 2 προγράμματα τα οποία βρίσκονται και αυτά σε πολύ χαμηλή τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αληθινές ιστορίες αγάπης