Skip to main content

Γίνε όπως ήσουν παλιά. Προετοιμασία πριν τη συνάντηση

Καλησπέρα σε όλους.

Σε αυτό το μάθημα θα παρουσιάσω επιγραμματικά όλα τα στάδια της μεθόδου επανασύνδεσης ενώ παράλληλα θα αναλύσω ένα σημαντικό στάδιο που εκτελείται κατά την διάρκεια της περιόδου ΜΗ επικοινωνίας. Πριν προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα του αποψινού μαθήματος , καλό είναι να κάνουμε μια ανασκόπηση σε όλα αυτά που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα.

 • Στα προηγούμενα mails έμαθες το πόσο σημαντικό βήμα είναι η ανάλυση του πραγματικού λόγου
 • Εξετάσαμε τα πρώτα βήματα μετά από έναν χωρισμό, τα λάθη που οδηγούν σε παταγώδη αποτυχία την προσπάθεια επανασύνδεσης καθώς και την στάση που πρέπει να κρατήσεις την δεδομένη στιγμή.
 • Είδαμε ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της μεθόδου, αυτό της περιόδου ΜΗ επικοινωνίας
 • Απαντήσαμε σε κάποιες πολύ συχνές ερωτήσεις

Και τώρα τι κάνουμε; Σε τι στάδιο βρισκόμαστε;

Πριν αναλύσουμε το σημερινό θέμα του μαθήματος, θα ήθελα επιγραμματικά να παρουσιάσω σε όλους τα 9 βήματα της μεθόδου:

 • Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που σε άφησε
 • Οι πρώτες αντιδράσεις σου
 • Ο απολογισμός της σχέσης σου
 • Κόψε κάθε είδους επαφή
 • Κόψε τους δεσμούς
 • Γίνε όπως ήσουν παλιά
 • Η μεγάλη συνάντηση
 • Η συνέχεια μετά την πρώτη συνάντηση – δημιουργία έλξης
 • Είστε επιτέλους ξανά μαζί

Σίγουρα τα μαθήματα σου δίνουν μια καλή εικόνα της μεθόδου επανασύνδεσης αλλά η πραγματική δύναμη της μεθόδου βρίσκεται μέσα στις σελίδες των ολοκληρωμένων βιβλίων.

Αν θες να έχεις στα χέρια σου σήμερα ολόκληρη την μέθοδο της επανασύνδεσης μπορείς να προμηθευτείς τα βιβλία από εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Το σημερινό μάθημα

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ακόμα σημαντικό στάδιο των μυστικών της επανασύνδεσης το οποίο εκτελείται μέσα στην περίοδο της μη επικοινωνίας και όπως θα έχεις καταλάβει από τα μέχρι τώρα mail, είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν είναι άλλο από το στάδιο «γίνε όπως ήσουν παλιά» Προσοχή: Πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το στάδιο θα πρέπει να το εφαρμόσουν και όσοι είναι αδύνατον να μην έχουν επαφή με τον/την πρώην τους

Απόσπασμα από το βιβλίο «το μυστικό της επανασύνδεσης»

Μετά από έναν χωρισμό, πώς ξαναγυρνάς στην αρχή της σχέσης σου; Για να μπορέσεις να πας πίσω στις φάσεις της έλξης και του ρομαντισμού πρέπει να ανανεώσεις τα συναισθήματα αυτοπεποίθησης και ποθητού.

Ποίος είναι αυτός ο οποίος σε ελκύει; Κάποιος που προβάλλει το καλύτερο του πρόσωπο; Ή κάποιος που δείχνει σαν να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την εμφάνιση του; Νομίζω ξέρεις την απάντηση!

Βέβαια, χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο και ενέργεια ώστε να βελτιώσεις την υγεία σου και την εμφάνιση σου. Δεν αναφέρομαι στο να γίνεις ο ωραιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά να γίνεις το καλύτερο που μπορείς.

Ίσως αυτή τη στιγμή να μοιάζει αδύνατον λόγω της μελαγχολίας που έχεις εξαιτίας του χωρισμού, αλλά μερικά απλά βήματα μπορούν να σου ξεκαθαρίσουν την εικόνα.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να φροντίσεις τον εαυτό σου, αλλά αν θες να τραβήξεις τον/την πρώην σου πρέπει να ξεκινήσεις από αυτό το βασικό βήμα.

Όταν φροντίζεις τον εαυτό σου, βγάζεις προς τα έξω μια ενέργεια που κανένας δε μπορεί να δει αλλά όλοι μπορούν να αισθανθούν. Είναι σαν μια μαγνητική δύναμη να φέρνει καλούς ανθρώπους προς το μέρος σου. Αυτό είναι πολύ κρίσιμο για να καταφέρεις να κερδίσεις πίσω τον/την πρώην σου.

Υπάρχει επίσης, ένας άλλος πολύ ισχυρός ψυχολογικός λόγος για να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Να αλλάξεις τον τρόπο που φαινόσουν όταν ήσασταν μαζί, μια προσωπική «μεταμόρφωση».

Πρέπει να σπάσεις από το πρότυπο.

Τι σημαίνει αυτό; Ας δούμε την εξήγηση του παραπάνω μέσω ενός απλού παραδείγματος. Μπορείς να θυμηθείς μια μυρωδιά που σου φέρνει πίσω πολύ ισχυρές αναμνήσεις; Καλές ή Κακές;

Για την πλειονότητα των ανθρώπων, η μυρωδιά από τα μπισκότα την ώρα που ψήνονται τους φέρνει υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι άνθρωποι συνδέουν ασυνείδητα, συναισθήματα με εικόνες, ήχους και μυρωδιές. Στην αρχή μιας σχέσης δεν υπάρχουν τέτοιοι σύνδεσμοι με την εμφάνιση ενός ανθρώπου εκτός αν του θυμίζει κάποιον άλλον. Όσο η σχέση προχωράει, καλά συναισθήματα συνδέονται με την εμφάνιση, τη φωνή και τη μυρωδιά του άλλου ατόμου. Άσχημα συναισθήματα μπορούν επίσης να συνδεθούν, αλλά στην αρχή μιας σχέσης υπάρχουν συνήθως περισσότερα καλά συναισθήματα.

Αυτό είναι υπέροχο όταν η σχέση προχωράει καλά. Είναι αυτοί οι «σύνδεσμοι» που θα μας κρατήσουν ενωμένους όταν θα έχουμε δυσκολίες. ‘Όταν η σχέση αρχίζει να παρακμάζει, οι άσχημες στιγμές και τα άσχημα συναισθήματα υπερκαλύπτουν τα καλά.

Συνδέουμε άσχημα συναισθήματα στα απτά χαρακτηριστικά του άλλου ατόμου. δημιουργείτε ένα πρότυπο. Βλέπουμε το άλλο άτομο και κατακλυζόμαστε από άσχημα συναισθήματα. Φυσικά υπάρχουν και κάποια καλά, αλλά, η ζυγαριά κλίνει προς τα αρνητικά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σπάσουμε το πρότυπο.

Υπάρχουν πολύ τρόποι να δείχνουμε, να μυρίζουμε ακόμα και να ακουγόμαστε διαφορετικοί. Έτσι, όταν  έρθει η ώρα του επόμενου σταδίου, αυτού της πρώτης συνάντησης το πρότυπο θα έχει αλλάξει και η οξυτοκίνη(Η ορμόνη της έλξης. θα αναφερθούμε σε επόμενο mail ) θα κάνει την δουλειά της.
Αυτό που πετυχαίνουμε είναι ότι ξεκινάμε σε νέο ψυχολογικό «έδαφος». Είναι μια υποσυνείδητη διαδικασία. Αυτό έχει διπλό αποτέλεσμα γιατί πρώτον κάνουμε καλό σε εμάς τους ίδιους και δεύτερον προετοιμαζόμαστε για την ώρα της επανασύνδεσης

Κάνε πράγματα για σένα.

Μπορεί μετά από ένα χωρισμό το μόνο που θέλεις να κάνεις να είναι να περνάς ώρες στο σπίτι μόνος/η σου πνιγμένος/η στις σκέψεις σου αλλά αυτό δε θα σε βοηθήσει να τον/την κερδίσεις πίσω. Πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να αποκτήσεις ενέργεια! Φρόντισε το σώμα σου και τον εαυτό σου.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Την πλήρη ανάλυση μπορείς να την βρεις στα βιβλία της επανασύνδεσης και φυσικά στο ειδικό ebook “κέρδισε πίσω τον εαυτό σου σε 30 ημέρες ”. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο θα αλλάξουν άμεσα την ψυχολογία σου, θα σε ανεβάσουν , θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι ασκήσεις αυτές, διδάσκονται από τους μεγαλύτερους δασκάλους αυτοβελτίωσης ολόκληρου του πλανήτη:

 • Συνέχισε κάποιο χόμπι.
 • Κάνε γυμναστική.
 • Κάνε Γιόγκα ή διαλογισμό
 • Βελτίωσε τον τρόπο ζωής σου (διατροφή).
 • Κάνε ασκήσεις που ανεβάζουν την ψυχολογία
 • Βγες με τους φίλους σου
 • Φλέρταρε με το αντίθετο φύλλο
 • Ανανέωσε την εμφάνιση σου

Υπόσχομαι σε επόμενο mail σου δώσω πρακτικά παραδείγματα εφαρμογής κάποιων από τα παραπάνω, αλλά νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι εννοώ! Πρέπει να κινητοποιηθείς! Καταλαβαίνω ότι σήμερα πιθανόν να λες από μέσα σου «τι μου λέει τώρα αυτός» , αλλά σου υπόσχομαι ότι σε 15 ημέρες από σήμερα – αν εφαρμόσεις πολλά από τα παραπάνω – θα είσαι άλλος άνθρωπος. Πραγματικά ελκυστικός άνθρωπος!

Όχι, αποκλείεται να μπω σε αυτή την διαδικασία

Ξέρεις…όταν κάποιος μας δείχνει τον σωστό δρόμο, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να μας πάει μέχρι την πόρτα. Δεν μπορεί να μας περάσει από αυτήν. Αυτό είναι ένα βήμα που πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας.

Αν δεν έχεις διάθεση να αλλάξεις, αν δεν έχεις διάθεση να προσπαθήσεις, τότε πρέπει να σου πω ότι δεν έχεις και πολλές ελπίδες. Καλύτερα να αποφασίσεις να το αφήσεις πίσω σου όλο αυτό. Να πάψεις τουλάχιστον να βασανίζεσαι.

Η αλλαγή έρχεται με προσωπικό κόπο

Κανείς δεν πετυχαίνει κάτι από τύχη(ίσως μόνο αυτοί που κερδίζουν το Joker, αλλά για να το κερδίσεις , πρέπει να παίξεις).

Την τύχη την προσελκύεις. Αν προσπαθήσεις για κάτι , επικεντρωμένος/η σε αυτό και με πίστη ότι θα το πετύχεις, τότε μόνο θα δεις αποτέλεσμα. Θες σε μερικές εβδομάδες από τώρα να είσαι ξανά το άτομο που ήσουν κάποτε; Θες όταν έρθει η ώρα του επόμενου σταδίου να έχεις σοβαρές πιθανότητες επανασύνδεσης; Θες να δουλέψει για εσένα ο Οξυτοκίνη; Πρέπει να δουλέψεις για να το πετύχεις.

Ήρθε η ώρα να επιλέξεις

Τι θα κάνεις; Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στον καναπέ σου και να λες στον εαυτό σου πόσο άδικη είναι η ζωή; Πόσο δυστυχισμένη/ος είσαι; Πόσο σου λείπει ο/η πρώην σου; Την αποδέχεσαι αυτή την εικόνα; Κινητοποιήσου!!

Αν σε όλη αυτή την διαδρομή θέλεις δίπλα σου τον καλύτερο σύμμαχο, σου προτείνω να προμηθευτείς τα ολοκληρωμένα βιβλία της επανασύνδεσης και να εφαρμόσεις λέξη-προς λέξη όλα αυτά που περιγράφουν. Σου υπενθυμίζω ότι το πακέτο περιλαμβάνει επικοινωνία και καθοδήγηση από εμένα σε όλη την προσπάθεια επανασύνδεσης που θα κάνεις. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις και πακέτο που περιλαμβάνει επικοινωνία μαζί μου. Αυτό το πακέτο έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας Δες τα βιβλία εδώ:

Click εδώ αν είσαι άνδρας
Click εδώ αν είσαι γυναίκα

Ιστορίες επιτυχίας της μεθόδου