Category:

Πώς να την κάνεις να πει το «ναι» στις φαντασιώσεις σου

Άντρες και γυναίκες έχουμε φαντασιώσεις που θα θέλαμε να εκπληρώσουμε. Όμως πολλές φορές οι άντρες βρίσκουν δυσκολία. Μάθε πως να πείσεις τη σύντροφο σου!

Τα ζευγάρια που μου ζητούν βοήθεια και τους λέω πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλέψουν είναι η αμοιβαιότητα στο σεξ, είναι και αυτά που δεν τα βλέπω ξανά για πολύ καιρό, μέχρι να μου στείλουν μία φωτογραφία τους από διακοπές με ένα ευχαριστώ για τις συμβουλές μου .

Οι φαντασιώσεις για έναν άντρα είναι πολύ σημαντικές. Μία γυναίκα βιώνει το σεξ με όλο το σώμα και το πνεύμα της τις περισσότερες φορές, αλλά ένας άντρας δύσκολα έρχεται σε εγκεφαλική διέγερση. Οι φαντασιώσεις του είναι από αυτές τις λίγες στιγμές που του επιτρέπουν την πνευματική κορύφωση του.

Ξέρω άντρες που ντρέπονται να ζητήσουν πράγματα, γιατί δεν θέλουν να βιώσουν την απόρριψη. Αποφάσισα λοιπόν πως δείξω στον κάθε έναν πως να την κάνει να πει ναι στις φαντασιώσεις σου.

Μιλήστε ανοιχτά

Όλα τα ζευγάρια έχουν φαντασιώσεις. Υπάρχουν 3 κατηγορίες, αυτές που παραμένουν στο μυαλό σαν ιδέες, αυτές που θέλουμε να προσφέρουμε στο άλλο πρόσωπο και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιήσουμε στην ζωή μας. Ως ζευγάρι έχετε κοινές φαντασιώσεις, όμως υπάρχουν και οι ατομικές σας. Μίλα με τη σύντροφο σου με ειλικρίνεια και λεπτότητα, ώστε να μάθεις τις φαντασιώσεις της και να γνωρίσει αυτή τις δικές σου.

Βρείτε τα κοινά σημεία

Μόλις βρεις τα κοινά σημεία στις φαντασιώσεις σας, τότε το σεξουαλικό παιχνίδι μπορεί να αλλάξει εντελώς. Πολλά ζευγάρια ντρέπονται να μιλήσουν και τα κρατούν μέσα τους, μοιράζοντας τα με φίλους ή ειδικούς. Είναι λάθος. Βρείτε τι θέλετε να κάνετε και οι δύο σας. Μπορεί να είναι σεξ σε δημόσιο χώρο, μπορεί να είναι σε κάποια παραλία, να φοράτε στολές ή οτιδήποτε άλλο. Εκπληρώστε τις πιο απλές και κοινές και σταδιακά θα δεις πως θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη της για παραπάνω πράγματα.

Πρέπει να διαβάσεις  Άντρες, τα νέα θύματα του φλερτ

Εκπλήρωσε τις δικές της

Πολλοί άντρες κάνουν το λάθος και θεωρούν πως έχουν μόνο αυτοί φαντασιώσεις. Μία γυναίκα που δεν βλέπει έναν δοτικό σύντροφο, δεν θα του δώσει ούτε και αυτή πράγματα. Εάν θες να πει εύκολα ναι σε μία σου φαντασίωση, προσπάθησε να της προσφέρεις την αντίστοιχη χαρά. Εξήγησε της πόσο θα σε ευχαριστούσε η δική σου φαντασίωση, αφού της έχεις εκπληρώσει την δική της και θα δεις πως θα αλλάξει γνώμη.

Κάνε της ένα ιδιαίτερο δώρο

Μπορείς να της κάνεις δώρο ένα αντικείμενο ή μία εμπειρία σχετική με την φαντασίωση σου. Οι γυναίκες αγαπούν τα δώρα και σίγουρα θα το δει ως αφορμή να σου εκπληρώσει την φαντασίωση. Για παράδειγμα μπορεί να είναι εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια ή ακόμα και μία εκδρομή για να βρείτε περισσότερο χρόνο.

Διάλεξε τον κατάλληλο χώρο

Ανάλογα τη σύντροφο σου μπορεί να χρειαστεί να της προσφέρεις ένα «ασφαλές» περιβάλλον όπως το σπίτι σου ή ένα περιβάλλον που θα την κάνει να μεταμορφωθεί και να μπει δυναμικά στο σεξουαλικό παιχνίδι, όπως το ξενοδοχείο. Κάποιες γυναίκες χρειάζονται την ασφάλεια του προσωπικού χώρου για να εκδηλωθούν. Πολλές γυναίκες φτιάχνονται στη σκέψη πως δίπλα υπάρχουν άλλα ζευγάρια και γίνονται πολύ βρώμικα μυαλά. Αν είναι μία από αυτές ετοιμάσου να ικανοποιήσει πολλές φαντασιώσεις σου και να σε μυήσει και σε άλλες.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  10 σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είναι ο ‘ένας’ για σένα!

15 ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού εάν θες να μάθεις για το παρελθόν του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο άβολα είναι μερικές φορές τα ραντεβού, και ακόμα περισσότερο το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον ώστε...

Ραντεβού με κάποιον μικρότερό σου

Ερωτεύτηκες έναν μικρότερό σου και ανησυχείς για το πρώτο σας ραντεβού και για το τι θα πει ο κόσμος; Θέλω να σου πω για αρχή...

Tελικά το γυαλί στις πόσες φορές σπάει;

Για αυτό το κείμενο ευθύνεται ξεκάθαρα το ποτήρι με το κρασί που έπεσε όσο κάναμε ένα zoom meeting την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλο RIP στο...

Τι ψάχνεις τελικά σε μια σχέση;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που ψάχνουμε εμείς σε μια σχέση ή τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άλλοι σε μια σχέση; Πολλές...

Γιατί πρέπει να γνωρίσεις ένα ζώδιο της φωτιάς μετά τον χωρισμό σου;

Κανένας -ή σχεδόν κανένας- χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχουμε πει πολλές φορές για τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια νέα γνωριμία μετά...

Πώς μπορείς να τον κάνεις να διαλέξει εσένα;

Πολλές φορές όταν θέλουμε κάποιον κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε ή για να μας προσέξει. Κάποιες φορές ξεπερνάμε τον εαυτό μας και...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]