Skip to main content

Μάθε για τις στάσεις στο αυτοκίνητο που χαρίζουν καυτές στιγμές και πολλούς οργασμούς. Πως θα τις κάνεις άνετα και χωρίς να τραβήξεις το λεβιέ του αυτοκινήτου.

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι φαντασίωση, αλλά και ανάγκη μερικές φορές για πολλά ζευγάρια που δεν έχουν δικό τους χώρο, όμως αυτό δε σημαίνει πως είναι βαρετό και δεν υπάρχουν πολλές και διαφορετικές στάσεις.

Να ξέρεις, δεν χρειάζεται πάντα να ρίξεις τα καθίσματα για να μπορέσεις να το απολαύσετε και οι δύο, όπως όταν το κάνετε στο κρεβάτι ή τον καναπέ.

Λύστε ζώνες ασφαλείας, παντελονιών και σουτιέν και ξεκινάμε για την πιο καυτή διαδρομή!

Που θα το κάνετε; 

Λοιπόν πριν ξεκινήσεις τα «ακροβατικά» μέσα στο αυτοκίνητο, ως οδηγός φροντίζεις να έχεις βρει ένα σημείο που δεν θα σας ενοχλήσει κανένας, δεν φαίνεστε και φυσικά είναι ασφαλές. 

Το καλύτερο είναι σε κάποιο parking που το ξέρεις, σε κάποιο βουνό, κοντά στη θάλασσα ή σε «καβάτζες» που είναι γνωστές πως μαζεύουν αντίστοιχα ζευγάρια. Στις τελευταίες βέβαια χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχουν και οι «περίεργοι».

Τι πρέπει να υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο;

Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει πάντα μέσα κάποια βασικά πράγματα

Αρχικά μιλάμε για προφυλακτικά και τα είδη υγιεινής, όπως υγρά μαντιλάκια και άλλα είδη καθαρισμού. 

Επιπλέον καλό είναι να έχεις καλύμματα για τον ήλιο, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στα παράθυρα για να μην σας καταλάβει κανείς.

Τώρα που είσαι προετοιμασμένος έφτασε η ώρα να δεις μερικές στάσεις για καυτό σεξ στο αυτοκίνητο.

Cowgirl

Ελληνιστί «η γυναίκα από πάνω». Ίσως είναι και η πιο εύκολη στάση για να γίνει στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα που την αγαπάει και την έχει δοκιμάσει ξέρει πόσο βολικά είναι τα ανοιχτά string. Έτσι λοιπόν αν το αυτοκίνητο είναι διθέσιο, ο άντρας πάει τέρμα πίσω το κάθισμα του και η γυναίκα ανεβαίνει από πάνω. Εάν υπάρχουν πίσω καθίσματα μπορείτε να μεταφερθείτε και να γίνει το ίδιο χωρίς να χρειαστεί κάποια μετατροπή στο αυτοκίνητο. Bonus, αν είστε στη φύση και δεν υπάρχει άνθρωπος γύρω και έχετε κάμπριο ανοίξτε το.

Στα τέσσερα (doggy style)

Εδώ πάμε σε πιο περίπλοκες στάσεις για το αυτοκίνητο. Είτε ο/η οδηγός ρίχνει τα καθίσματα και δημιουργεί έναν πολύ ωραίο και άνετο χώρο στο πίσω μέρος του οχήματος, είτε ο άντρας είναι με το ένα πόδι στα καθίσματα και το άλλο στο πάτωμα του σαλονιού. Μπορεί να γίνει και διαφορετικά, όμως εξαρτάται από το πόσο ευρύχωρο αυτοκίνητο υπάρχει. Η γυναίκα αγκαλιάζει τα πίσω καθίσματα με τα πόδια ανεβασμένα και ο άντρας έρχεται από πίσω της και αναγκαστικά σκύβει και την αγκαλιάζει. Βοηθά να παίζει με το στήθος της.  

Ιεραποστολικό

Παραλλαγή του κλασσικού ιεραποστολικού, η γυναίκα που είναι ευλύγιστη μπορεί να πάει και τα πόδια της πίσω από το κεφάλι. Δεν χρειάζονται πολλές περιγραφές. Το κάνετε στα πίσω καθίσματα, είναι διασκεδαστικό και αν θέλετε παραπάνω άνεση ρίχνετε τα πίσω καθίσματα.

Spooning 

Το γνωστό κουτάλι που λατρεύουν πολλές γυναίκες. Ξαπλώστε και οι δύο αγκαλιά στα πίσω καθίσματα με τον άντρα μέσα και απολαύστε μία από τις πιο ερωτικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο. Φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα αντίστοιχο 69 για περισσότερη ποικιλία.

Στοματικό στο μπροστινό κάθισμα

Είναι μία από τις κλασσικές φαντασιώσεις για τον άντρα οδηγό, όμως τι γίνεται στην περίπτωση που η γυναίκα είναι η οδηγός; Πάει το κάθισμα πίσω και ο άντρας κατεβαίνει για να την ικανοποιήσει. Αυτό δείχνει πως το σεξ στο αυτοκίνητο δεν είναι βαρετό και οι στάσεις είναι πολλές.

Reverse Cowgirl

Μία στάση που δηλώνει απολαυστικό σεξ στο αυτοκίνητο με υψηλή ταχύτητα! Γίνεται όπως ακριβώς το κανονικό, με τη διαφορά όμως ότι η γυναίκα είναι ανάποδα. Προσοχή μόνο μην κρατηθεί η γυναίκα από το λεβιέ ή το χειρόφρενο!

Έξω από το αυτοκίνητο

Εντάξει λοιπόν βρήκατε το απόλυτο spot. Στη φύση, χωρίς ανθρώπους. Τι κάνετε μένετε μέσα; Όχι, βγαίνετε να το κάνετε στη φύση! Η γυναίκα μπορεί να ξαπλώσει στο καπό του αυτοκινήτου και να απολαύσει τον σύντροφο μέσα της ή να ανεβεί, να ανοίξει τα πόδια και να δεχτεί ένα στοματικό που δεν θα διακρίνει αν το ρίγος έρχεται από το δροσερό αεράκι ή τη γλώσσα του.

Πρωκτικό

Το πρωκτικό είναι εφικτό και στο αυτοκίνητο. Μπορεί να γίνει είτε ως doggy style, όμως ο πιο εύκολος τρόπος είναι σαν παραλλαγή του cowgirl. Θυμήσου πως είναι μία στάση που αγαπούν και οι δύο, όμως χρειάζεται καλή υγιεινή και καθάρισμα μετά! Το σεξ στο αυτοκίνητο δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετό!