Τι είναι τα παιχνίδια ρόλων και πως θα τα παίξετε στο κρεβάτι σας;

Τα παιχνίδια ρόλων είναι ένας πολύ kinky συναρπαστικός τρόπος να βάλετε φαντασία στο κρεβάτι σας. Μάθε για το είδος, το περιεχόμενο και τους οργασμούς τους!

Πόσες φορές είχες μία φαντασίωση; Σίγουρα πολλές. Θυμάσαι το περιεχόμενο της; Α ναι, ήταν αυτός ο γοητευτικός άντρας με κουστούμι ή κάποιος που σου μίλησε κάπως αυστηρά και ήθελες να τον δεις γυμνό.

Καλωσόρισες στον κόσμο των κοινωνικών ρόλων που αποκτούν σεξουαλικές διαστάσεις. Τα παιχνίδια ρόλων πατούν ακριβώς πάνω σε αυτό. Δεν έχουν να κάνουν τόσο με το άτομο, αλλά με το σενάριο και την εξουσία των σχέσεων μας.

Μπορώ να παίξω;

Ποιος σου λέει ότι δεν παίζεις ήδη παιχνίδια ρόλων στην κρεβατοκάμαρα σου; Κάθε φορά που έχεις μία πιο «έντονη» επαφή με τον σύντροφο σου τα παιχνίδια ρόλων βγαίνουν σε μία πρώτη φάση στο λεκτικό. Το πιο απλό είναι οτιδήποτε του λες και περιέχει τη φράση «…σαν να είμαι…».

Εδώ θέτεις ένα πλαίσιο, έναν ρόλο που τον φαντάζεσαι και τον παίζεις μέσα στο κρεβάτι σου.

Πώς θα βρω το σενάριο;

Λοιπόν δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα προχωρήσεις συνειδητά και να βρεις ένα σενάριο. Τα παιχνίδια ρόλων το μόνο που χρειάζονται είναι όρεξη και φαντασία.

Σε πρώτη φάση δες τι αρέσει στον σύντροφο σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Edging: Το σεξουαλικό tip για πιο έντονους οργασμούς

Μπορεί να έχει φαντασίωση αυτό το σενάριο πως σε γνώρισε μόλις σε ένα μπαρ ή ότι είσαι το νέο κορίτσι που ήρθε να πάρει τη δουλειά. Μη σε εκπλήξει όμως η φαντασίωση του πως είσαι μία αυστηρή δασκάλα ή κάποια άλλη γυναίκα με εξουσία η οποία πρόκειται να του επιβληθεί.

Συζητείστε το ιδανικό σενάριο, μία άκυρη μέρα και όταν φτάσει η στιγμή εσύ θα το πραγματοποιήσεις με τον τρόπο σου.

Πώς θα το προχωρήσω;

Αφού λοιπόν έχεις και τον ρόλο σου, έφτασε η ώρα να δράσεις υπογείως. Μπορείς να επισκεφτείς ένα sex shop και να κοιτάξεις για διάφορες στολές ή βοηθήματα γύρω από τη φαντασίωση σας ή απλά να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ σου και να του εμφανιστείς με αυτά.

Μία μέρα λοιπόν που θα έρθει ανυποψίαστος σπίτι σου, εσύ θα είσαι ντυμένη, στολισμένη και θα ξεκινήσεις να του μιλάς στον τόνο που θέλει. Αθώο κοριτσάκι ή δυναμική γυναίκα. Μην τον λυπηθείς και μην έχετε όρια.

Το παιχνίδι ρόλων αυτορυθμίζεται και αυτός είναι ο μόνος κανόνας του. Αφέσου και θα δεις πως τα παιχνίδια ρόλων θα είναι το καύσιμο για μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Τα 5 μεγάλα λάθη στην πρώτη φορά που κάνετε sex

15 ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού εάν θες να μάθεις για το παρελθόν του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο άβολα είναι μερικές φορές τα ραντεβού, και ακόμα περισσότερο το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον ώστε...

Ραντεβού με κάποιον μικρότερό σου

Ερωτεύτηκες έναν μικρότερό σου και ανησυχείς για το πρώτο σας ραντεβού και για το τι θα πει ο κόσμος; Θέλω να σου πω για αρχή...

Tελικά το γυαλί στις πόσες φορές σπάει;

Για αυτό το κείμενο ευθύνεται ξεκάθαρα το ποτήρι με το κρασί που έπεσε όσο κάναμε ένα zoom meeting την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλο RIP στο...

Τι ψάχνεις τελικά σε μια σχέση;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που ψάχνουμε εμείς σε μια σχέση ή τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άλλοι σε μια σχέση; Πολλές...

Γιατί πρέπει να γνωρίσεις ένα ζώδιο της φωτιάς μετά τον χωρισμό σου;

Κανένας -ή σχεδόν κανένας- χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχουμε πει πολλές φορές για τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια νέα γνωριμία μετά...

Πώς μπορείς να τον κάνεις να διαλέξει εσένα;

Πολλές φορές όταν θέλουμε κάποιον κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε ή για να μας προσέξει. Κάποιες φορές ξεπερνάμε τον εαυτό μας και...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]