Τι είναι τα παιχνίδια ρόλων και πως θα τα παίξετε στο κρεβάτι σας;

Τα παιχνίδια ρόλων είναι ένας πολύ kinky συναρπαστικός τρόπος να βάλετε φαντασία στο κρεβάτι σας. Μάθε για το είδος, το περιεχόμενο και τους οργασμούς τους!

Πόσες φορές είχες μία φαντασίωση; Σίγουρα πολλές. Θυμάσαι το περιεχόμενο της; Α ναι, ήταν αυτός ο γοητευτικός άντρας με κουστούμι ή κάποιος που σου μίλησε κάπως αυστηρά και ήθελες να τον δεις γυμνό.

Καλωσόρισες στον κόσμο των κοινωνικών ρόλων που αποκτούν σεξουαλικές διαστάσεις. Τα παιχνίδια ρόλων πατούν ακριβώς πάνω σε αυτό. Δεν έχουν να κάνουν τόσο με το άτομο, αλλά με το σενάριο και την εξουσία των σχέσεων μας.

Μπορώ να παίξω;

Ποιος σου λέει ότι δεν παίζεις ήδη παιχνίδια ρόλων στην κρεβατοκάμαρα σου; Κάθε φορά που έχεις μία πιο «έντονη» επαφή με τον σύντροφο σου τα παιχνίδια ρόλων βγαίνουν σε μία πρώτη φάση στο λεκτικό. Το πιο απλό είναι οτιδήποτε του λες και περιέχει τη φράση «…σαν να είμαι…».

Εδώ θέτεις ένα πλαίσιο, έναν ρόλο που τον φαντάζεσαι και τον παίζεις μέσα στο κρεβάτι σου.

Πώς θα βρω το σενάριο;

Λοιπόν δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα προχωρήσεις συνειδητά και να βρεις ένα σενάριο. Τα παιχνίδια ρόλων το μόνο που χρειάζονται είναι όρεξη και φαντασία.

Σε πρώτη φάση δες τι αρέσει στον σύντροφο σου.

Πρέπει να διαβάσεις  Οι 2 πιο συχνές σεξουαλικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άντρες

Μπορεί να έχει φαντασίωση αυτό το σενάριο πως σε γνώρισε μόλις σε ένα μπαρ ή ότι είσαι το νέο κορίτσι που ήρθε να πάρει τη δουλειά. Μη σε εκπλήξει όμως η φαντασίωση του πως είσαι μία αυστηρή δασκάλα ή κάποια άλλη γυναίκα με εξουσία η οποία πρόκειται να του επιβληθεί.

Συζητείστε το ιδανικό σενάριο, μία άκυρη μέρα και όταν φτάσει η στιγμή εσύ θα το πραγματοποιήσεις με τον τρόπο σου.

Πώς θα το προχωρήσω;

Αφού λοιπόν έχεις και τον ρόλο σου, έφτασε η ώρα να δράσεις υπογείως. Μπορείς να επισκεφτείς ένα sex shop και να κοιτάξεις για διάφορες στολές ή βοηθήματα γύρω από τη φαντασίωση σας ή απλά να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ σου και να του εμφανιστείς με αυτά.

Μία μέρα λοιπόν που θα έρθει ανυποψίαστος σπίτι σου, εσύ θα είσαι ντυμένη, στολισμένη και θα ξεκινήσεις να του μιλάς στον τόνο που θέλει. Αθώο κοριτσάκι ή δυναμική γυναίκα. Μην τον λυπηθείς και μην έχετε όρια.

Το παιχνίδι ρόλων αυτορυθμίζεται και αυτός είναι ο μόνος κανόνας του. Αφέσου και θα δεις πως τα παιχνίδια ρόλων θα είναι το καύσιμο για μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Στάσεις στο αυτοκίνητο: Το σεξ σε άλλη ταχύτητα

Τα 3 ζώδια που θα μπορούσαν να γίνουν το ”άλλο μισό΄΄ του Αιγόκερου

Είτε πιστεύεις είτε όχι στο ''άλλο μισό'' στις ερωτικές σχέσεις, κάποιοι άνθρωποι απλά έχουν γεννηθεί για να είναι με κάποιους άλλους. Διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...

Πώς να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου, χωρίς να νιώσει ότι τον παραμελείς

Μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο το να δημιουργήσουμε χώρο σε μια σχέση και τον περνάμε χρόνο μακριά από τον σύντροφό μας. Αλλά το ότι...

Tέρμα πια οι ‘αδιέξοδες΄ σχέσεις

Υπάρχει άραγε μυστικό για μια όμορφη μακροχρόνια συντροφική σχέση; Πως καταφέρνουν κάποια ζευγάρια να είναι καλά μετά από χρόνια; Τον τελευταίο καιρό συνεχώς ακούω...

Οι 3 λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες σχέσεις διαλύονται

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι σχέσεις είναι δύσκολες. Αυτό είναι ένα fact, που νομίζω πως μπορούμε να το παραδεχτούμε όλοι. Για να αντέξει ένα...

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]