Skip to main content

Για να σας εμπιστευτεί μια γυναίκα θα πρέπει πρώτα να εμπιστεύεστε εσείς τον εαυτό σας και να την κάνετε να περάσει υπέροχα. Θα πρέπει να την πείσετε ότι αξίζετε την προσοχή της. Υποστηρίξτε τις αξίες σας και αυτά που είναι σημαντικά για εσάς. Αποδεχτείτε τις φυσικές σας ανάγκες και αποδεχτείτε τον αληθινό εαυτό σας.

Πόσο συχνά κομπιάζετε όταν μιλάτε στις κοπέλες? Αναζητάτε συνεχώς τις «σωστές λέξεις» ή ανησυχείτε για το τι θα πείτε στη συνέχεια? Πόσο συχνά φοβάστε να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας? Πόσες φορές καταπατήσατε τα πιστεύω και τις αξίες σας φοβούμενοι μήπως διαφωνήσει με αυτά η κοπέλα?

Οι πράξεις, όμως, μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις. Όταν αμφισβητείτε τον εαυτό σας, οι πράξεις σας το μαρτυρούν. Αυτός είναι ο ορισμός της αμηχανίας – ο άντρας που είναι παγιδευμένος στις σκέψεις του, αμφισβητώντας κάθε του κίνηση. Όταν χτίζεις τον εαυτό σου με τα πιστεύω των άλλων γίνεσαι ένα φάντασμα.

Μια γυναίκα δε μπορεί να εμπιστευτεί έναν ανέντιμο και ψεύτικο άντρα. Τίποτα δεν την ξενερώνει περισσότερο από έναν άντρα που υποκρίνεται κάτι που δεν είναι. Το ότι δεν λέει ψέματα δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο από το να κρύβει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν κάποιον που δεν ήταν σίγουρος για τον εαυτό του ή τις δυνατότητές του? Θα εμπιστευόσασταν έναν εργολάβο που είναι παθιασμένος και ενθουσιασμένος με τη δουλειά του για να σας χτίσει το σπίτι, ή κάποιον που θα «κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί» και «ελπίζει για το καλύτερο»?

Να θυμάστε τα βασικά:

  • Εκ του ασφαλούς δε γίνεται τίποτα. Η ασφάλεια είναι βαρετή και προβλέψιμη.
  • Μειώνετε τις πιθανότητές σας όταν ανησυχείτε για κάθε μικρή λεπτομέρεια
  • Όσο λιγότερο αυθεντικοί είστε τόσο λιγότερο ενδιαφέροντες είστε και οι γυναίκες το καταλαβαίνουν αυτό.

Τι κερδίζετε όταν είστε ο εαυτός σας και πώς να χειριστείτε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση:

  • Μια κοπέλα ήταν αρκετά αγενής απέναντί σας. Κοιτάζετε τη φίλη της και λέτε “Ουάου, η φίλη σου είναι πολύ αγενής». Αμέσως, η κοπέλα θα αλλάξει τη συμπεριφορά της, προσπαθώντας να σας πείσει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι θα σεβαστεί την ενόχληση σας και θα αλλάξει τόνο.
  • Μιλάτε με μια κοπέλα και έχει υπέροχο χαμόγελο. Μην ντραπείτε να της κάνετε το σχετικό κοπλιμέντο. Αν βγαίνει πραγματικά απο μέσα σας το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
  • Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Είστε gamer; Βλέπετε game of thrones; Διαβάζετε κόμικς; Δεν πρέπει να ντρέπεστε γι’ αυτό. Πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση να είστε ανοιχτό βιβλίο. Οι κοπέλες που θα σας αποδεχθούν έτσι θα δημιουργήσουν μαζί σας τους πιο ισχυρούς και ειλικρινείς δεσμούς.

Σταματήστε λοιπόν να ανησυχείτε αν θα φανείτε χαζοί στις κοπέλες, ή αν δεν τους αρέσουν κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι μια κοπέλα θα σας εμπιστευτεί, είναι να εμπιστεύεστε εσείς τον ίδιο σας τον εαυτό.

Στο κάτω κάτω θέλετε να γοητεύσετε μια κοπέλα γι’ αυτό που είστε, όχι για μια έκδοση του εαυτού σας που μόλις δημιουργήσατε.

Πάρτε τα ρίσκα σας και παραμείνετε ειλικρινείς και θα δείτε πως θα αυξηθεί η επιτυχία σας με τις κοπέλες.