Skip to main content

Το να προσεγγίσετε μία όμορφη γυναίκα αποτελούσε ανέκαθεν φόβητρο ειδικά αν έχετε συνηθίσει την αντροπαρέα και την άνεση και ανοχή που αυτή σας παρέχει. Επειδή όμως δεν η κοινωνική συμπεριφορά της «αγέλης» σας προφανώς δεν γίνεται να προσαρμοστεί σε δεδομένα ραντεβού, συχνά αποφεύγετε να προσεγγίσετε γυναίκες φοβούμενοι την αποτυχία.

Για την ακρίβεια η αποτυχία είναι μόλις το πρώτο από τα 10 μεγαλύτερα προβλήματα που σκέφτονται οι άντρες και τους εμποδίζουν να προσεγγίσουν επιτυχώς μια γυναίκα.

Προκειμένου να τα αντιμετωπίσουμε θα πρέπει πρώτα να τα αναλύσουμε! Δείτε λοιπόν στη συνέχεια ποια είναι αυτά και γιατί σας επηρεάζουν τόσο!

  1. Δεν γνωρίζετε την κατάληξη. Δεν ξέρετε τι θα γίνει αν προσεγγίσετε με συγκεκριμένο τρόπο μια κοπέλα στο μπαρ.
  2. Σαν νοιάζει ιδιαίτερα η γνώμη του κόσμου.
  3. Φοβάστε την απόρριψη. Μόνο και μόνο η σκέψη της σας φαίνεται ψυχοφθόρα.
  4. Δεν ξέρετε τι να κάνετε ή να πείτε. Φοβάστε ότι θα προσεγγίσετε ένα άτομο και θα χάσετε τα λόγια σας ή δεν θα ξέρετε πως να συμπεριφερθείτε.
  5. Δεν πιστεύετε ότι θα έχετε το αποτέλεσμα θα θέλατε. Για περίπου 25 χρόνια είχα το ίδιο συναίσθημα και ήταν πρακτικώς αδύνατο να πλησιάσω οποιαδήποτε γυναίκα.
  6. Δεν θέλετε να ενοχλήσετε την κοπέλα ή την παρέα της. Δεν θέλετε να την αναστατώσετε. Δεν θέλετε να την προσβάλλετε. Δεν θέλετε να σας αντιπαθήσει η παρέα της.
  7. Φαίνεται αφύσικο για έναν άντρα να πάει έτσι απλά σε μια γυναίκα και να της πιάσει κουβέντα. Υπάρχουν θρησκείες και κουλτούρες που το θεωρούν εντελώς λάθος.
  8. Έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση.
  9. Το κάνετε να φαίνεται πολύ σημαντικό. Του δίνετε παραπάνω νόημα απ’ όσο θα ‘πρεπε. Κάνετε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου, λες και η επιτυχία είναι θέμα ζωής και θανάτου.
  10. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τους φόβους σας. Ενώ νομίζετε ότι το ελέγχετε, ξαφνικά εμφανίζονται όλα εκείνα που φοβάστε για τον εαυτό σας. Θα θέλατε όμως και φαίνεται λογικό να το καταφέρετε.

Μήπως κάνετε κάποιο από αυτά τα λάθη κι εσείς; Αν ναι μην απελπίζεστε! Υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ανανεώστε εύκολα την προσωπική σας ζωή απαλλαγμένοι από το άγχος και τον φόβο!