Skip to main content

Άραγε κάποιος που είναι όμορφος είναι πάντα και ελκυστικός;

Κάποιοι φαίνεται ότι το πιστεύουν. Η πραγματικότητα ωστόσο έρχεται να τους διαψεύσει.

Ελκυστικός είναι κάποιος που έχει την ικανότητα να τραβάει το αντίθετο φύλο – τις γυναίκες στην προκειμένη περίπτωση, σαν μαγνήτης. Κι η εξωτερική εμφάνιση ελάχιστο ρόλο παίζει σε αυτό.

Αν όμως δεν είναι η ομορφιά το βασικό χαρακτηριστικό τη γοητείας, ποιο είναι;

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ένα άνδρα ελκυστικό;

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις πολλούς δρόμους.  Σε κάνει επίσης ελκυστικό στις γυναίκες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση μπορεί να κερδίσει αυτό που θέλει απ-0λά και μόνο επειδή το πιστεύει.

Και αυτό είναι κάτι που εξιτάρει απίστευτα τη γυναικεία φαντασία.

Χιούμορ

Μια ικανότητα πολύ ψηλά σχεδόν σε κάθε λίστα με αυτά που αναζητάει μια γυναίκα σε έναν άντρα. Κάνε την να γελάσει πραγματικά και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει το μεγαλύτερο βήμα για να μπεις στην καρδιά της.

Ικανότητα να κάνεις φίλους

Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι σημαντικές. Μέσα σε αυτές και η ικανότητα να κάνεις φίλους. Για αυτήν είναι μια δεξιότητα που συνειδητά ή ασυνείδητα σημαίνει επιτυχία.

Κοινωνικό στάτους

Προφανώς το κοινωνικό στάτους έχει τη σημασία του. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι μεγιστάνας ή διάσημος για να αναγνωριστεί η αξία σου. Βοηθάει ωστόσο το κοινωνικό σου περιβάλλον να αναγνωρίζει την αξία σου και να σε θεωρεί σημαντικό.

Ηγετικές ικανότητες

Όλοι θέλουν να ακολουθήσουν έναν ηγέτη. Και οι γυναίκες ακόμα περισσότερο. Άλλωστε πόσες φορές σου έχει τύχει να θυμάσαι αυτόν που βρίσκεται από πίσω;

Υγεία

Παραδοσιακά είσαι ο προστάτης. Και η καλή υγεία και φυσική κατάσταση σημαίνει ότι μπορείς να την προστατέψεις. Τελεία.

Εξυπνάδα

Έχεις ακούσει ποτέ να λένε ότι πρέπει να ιντριγκάρεις το μυαλό μιας γυναίκας για να την κερδίσεις; Ισχύει. Η εξυπνάδα είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα σου.

Πλούτος/επιτυχία

Οι γυναίκες αγαπάνε τα διαμάντια. Κι έλκονται σίγουρα από αυτόν που μπορεί να τους τα προσφέρει.

Πάθος

Ζήσε τη ζωή. Ψάξε τις εμπειρίες. Κάνε τα πάντα με πάθος. Κι αυτό με τη σειρά του θα φέρει περισσότερες γυναίκες κοντά  σου.

Χαρακτηριστικά Άλφα

Άλφα αρσενικό. Το κυρίαρχο αρσενικό. Αυτός που ξέρει τι θέλει και πώς να το κερδίσει. Είναι ταυτόχρονα ο νικητής και το σπουδαιότερο τρόπαιο.