Skip to main content

Σημείωση: Εδώ θα γυρίσουμε λίγο στα βασικά και θα ανακεφαλαιώσουμε μερικές από τις βασικές αρχές των ραντεβού από την οπτική γωνία μιας γυναίκας. Σε αυτό θα μας βοηθήσει η ψυχολόγος φίλη μου. Θα λύσουμε, λοιπόν, το μεγάλο ερώτημα:

“Τι θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες”

Δεν είναι στη φαντασία σου.

Εμείς οι γυναίκες δεν πρόκειται να σου πούμε τι ακριβώς θέλουμε. Το ερωτημα, λοιπόν, “Τι θέλουν οι γυναίκες”, σίγουρα δεν μπορεί να απαντηθεί τόσο απλά. Όμως, ακόμα και αν δεν πρόκειται να σου πούμε τι θέλουμε γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε πάντοτε τι θέλουμε, δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να μείνεις στο σκοτάδι. Υπάρχει ένας γραμμικός και λογικός τρόπος για να εξιχνιάσεις το μυστήριο μας, καθώς μας προσεγγίζεις, μας φλερτάρεις και μας ζητάς το τηλέφωνό μας.

Στο άρθρο αυτό θα μοιραστώ μαζί σου διάφορες συμβουλές για να μπορείς να διαβάσεις το μυαλό μιας γυναίκας έτσι ώστε να καταλάβεις τι θέλει, χωρίς να χρειαστεί να σου το πει.

Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που δεν πρόκειται να σου πει ευθέως ποτέ καμία γυναίκα. Μπορείς να τα καταλάβεις όμως έμμεσα κάνοντας μια καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί της.

Μην περιμένεις μια γυναίκα να πει “Προσέγγισέ με τώρα”

Ακόμα και αν το θέλει, δεν πρόκειται να έρθει να σου το πει. Θέλει να την πλησιάζει ο καθένας? Όχι, παρά μόνο οι άντρες με τους οποίους νιώθει άνετα, καθώς και αυτούς που την ελκύουν. Όσο είσαι χαλαρός και άνετος, τότε είσαι μέσα! Ακόμα και αν δεν την ελκύεις, ακόμα και αν έχει αγόρι, σίγουρα θα τη γοητεύσεις.

Πως να την προσεγγίσεις με το σωστό τρόπο:

Πλησίασέ την με το στυλ “Ήρθα να πω ένα γειά”. Ό,τι και να συμβεί θα είναι καλό.

Αν απαντήσει αρνητικά, τότε

Α) Δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει,

Β) Δεν είναι και στην καλύτερη διάθεση,

Γ) Έκανες λάθος προσέγγιση γιατί είσαι ακόμα αρχάριος.

Παρατήρησε ότι καμία από τις 3 καταστάσεις δεν εμπεριέχουν το “Μάλλον δεν είμαι αρκετά ελκυστικός”.

Καμία από τις τρεις καταστάσεις δεν είναι καθαρά προσωπικές.

  • Η πρώτη έχει να κάνει με την ίδια την κοπέλα
  • Η δεύτερη είναι μια κακή συγκυρία
  • Η τρίτη έχει να κάνει με το επίπεδο των ικανοτήτων σου, το οποίο είναι στο χέρι σου να το βελτιώσεις.

Ένα παράδειγμα μιας καλής προσέγγισης είναι όταν είσαι έξω με φίλους σε κάποιο μαγαζί και δεις μια παρέα γυναικών να χορεύει. Αν θέλεις να πας να μιλήσεις σε κάποια από αυτές, μη διστάσεις. Μην κιοτέψεις. Δοκίμασε την τύχη σου σαν άντρας!

Αν της αρέσεις, θα αποσπαστεί από την παρέα της και θα έχεις την ευκαιρία να περάσετε μια τέλεια βραδιά. Αν μάλιστα είσαι ακόμα πιο μάγκας, θα κανονίσετε να βρεθείτε ξανά και ξανά!

Μη περιμένεις από μια γυναίκα να σου πει πως θα την προσεγγίσεις.

Αντίθετα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εξής μοτίβο:

  • Πριν βγεις από το σπίτι, θυμήσου τι είναι αυτό που σε κάνει ελκυστικό

    Νιώσε καλά για τον εαυτό σου και άστο να βγει παραέξω. Θυμήσου το λόγο που ελκύεις τις γυναίκες και τα κοπλιμέντα που σου έχουνε κάνει κατά καιρούς.

  • Ντύσου καλά και δείξε ωραίος.

Όσο πιο καλά δείχνεις, τόσο πιο ελκυστικός θα νιώθεις. Να είσαι καθαρός, περιποιημένος και να μυρίζεις ωραία. Αυτά είναι τα βασικά που παρατηρούν οι γυναίκες αμέσως, οπότε δώσε μεγάλη προσοχή.

  • Κάνε προθέρμανση

Προσπάθησε να είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός, πριν μιλήσεις στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Μίλα σε άλλους ανθρώπους, στους φίλους σου, στο μπάρμαν, ακόμα και σε κάποιο άγνωστο. Έτσι θα είσαι έτοιμος όταν θα έρθει η ώρα.

  • Βρες το άτομο που σε ελκύει φυσιολογικά

Όταν φτάσεις στο μαγαζί ή την εκδήλωση που είναι να πας, δώσε προσοχή στο χώρο και αναζήτησε αν σε ελκύει κάποια κοπέλα. Παρατήρηση ότι η γοητεία σου δε βασίζεται μόνο στην εξωτερική σου εμφάνιση. Έχει να κάνει και με αυτό που εκπέμπεις και αυτό που εκλαμβάνει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

  • Μετακινήσου πλησιέστερα σε αυτήν μέσα στο χώρο

Πριν κάνεις την προσέγγισή σου, μπορείς να μετακινηθείς κοντά της και να συνεχίσεις τις συζητήσεις με τους φίλους σου. Έτσι, όταν θα χρειαστεί να την προσεγγίσεις θα είναι πιο ομαλό και φυσιολογικό και για τους δυο σας.

  • Να είσαι ανοιχτός κατά την προσέγγισή σου

Να είσαι ανοιχτός και περίεργος πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Μην περιμένεις τίποτα και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Σκέψου τον εαυτό σου ως ένα ντεντέκτιβ που προσπαθεί να ερευνήσει και να εξερευνήσει τα συναισθήματά της.

  • Ξεκίνα τη συζήτηση λέγοντας κάτι που σχετίζεται με τη στιγμή

Για παράδειγμα, αν βρίσκεσαι σε μια εκδήλωση χορού, ζήτα της να χορέψετε. Αν όχι, μπορείς να σχολιάσεις κάτι για το μαγαζί, την εκδήλωση γενικά, ή το ποτό της. Ξεκίνα μια συζήτηση σα να γνωρίζεστε από πάντα. Αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο έντονο, δοκίμασε να της κάνεις ένα κοπλιμέντο. Εφόσον δεν έχει να κάνει με το στήθος της, ή τα οπίσθιά της, τότε το πας καλά.

Μην περιμένεις να σου πει “Μ’ αρέσει που είσαι εδώ”, ή “Θα ήθελα να φύγεις”

Για να το καταλάβεις αυτό, θα πρέπει να διαβάσεις καλά το μυαλό της. Διαβάζοντας τη γλώσσα του σώματός της, αναρωτήσου “Θέλει να μείνω, ή να φύγω? Της αρέσω?”

Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματός της

Προσπάθησε να διαβάσεις τη γλώσσα του σώματός της κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Αυτό θα σου πει αν είναι θετική, ή όχι. Είναι χαλαρή, ή είναι πιεσμένη? Αναπνέει βαθιά, ή κρατάει την αναπνοή της?

Το πρώτο σημαίνει ότι θέλει να ακούσει κι άλλα από εσένα, το δεύτερο σημαίνει ότι νιώθει άβολα. Ό, τι και να συμβαίνει, μην το πάρεις προσωπικά. Όλα αυτά δείχνουν το πόσο καλά έχεις εξελίξει τις ικανότητές σου σε αυτό το πεδίο.

Ανταποκρίσου ανάλογα

Αν δεις ότι μετά από μερικά λεπτά ότι δεν τραβάει η συζήτηση, μπορείς να πεις ευγενικά “Χάρηκα για τη γνωριμία. Καλή σου συνέχεια”. Μερικές φορές, η κοπέλα εκπλήσσεται από το πόσο χαλαρός είσαι και μπορεί να αλλάξει γνώμη τη στιγμή που πας να φύγεις.

Μην περιμένεις από καμία γυναίκα να σου πει “Πάρε τον αριθμό μου”

Αν έχετε μια υπέροχη συζήτηση με ταυτόχρονο φλερτ και σωματική επαφή και δεν υπάρχει καμία αναφορά για άλλον άντρα, τότε θέλει να της ζητήσεις τον αριθμό. Δεν πρόκειται όμως ποτέ να σου πει “Ει, ζήτα μου το τηλέφωνο τώρα”. Θέλει να το κάνεις μόνος σου.

Μάθε λοιπόν πως να το κάνεις σωστά ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Βάλ’ της την ιδέα να ξαναβρεθείτε

Καθώς συνομιλείτε, μπορείς να αναφέρεις ότι θέλεις να τα ξαναπείτε. Αν μιλάτε για μια εκδήλωση, μπορείς να την προσκαλέσεις εκεί. Ήδη έχεις προετοιμάσει το έδαφος.

Ζήτα το τηλέφωνό της

Όταν είναι να πάρεις τον αριθμό της, κατά τη διάρκεια της συζήτησης βγάλε το κινητό σου και πες της “Μπορώ να έχω τον αριθμό σου για να επικοινωνήσουμε?”. Αν δεν θέλει να σου τον δώσει, δεν θα σου τον δώσει.

Αν όμως δεν το κάνεις δε θα μάθεις ποτέ.

Από τη στιγμή που γνωρίζεις για όλα αυτά που δεν πρόκειται να σου πούνε οι γυναίκες, τότε όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα. Αντί να είσαι ανήσυχος και να αναρωτιέσαι τι θέλει μια γυναίκα θα μπορείς να αναγνωρίσεις τα θετικά μηνύματα που λαμβάνεις και θα ξέρεις αν της αρέσεις.

Ξέροντας πλέον τι να κάνεις και τι να αναζητήσεις θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τις γυναίκες με τον τρόπο που τους αρέσει και να επιβραβευτείς γι’ αυτό!