Skip to main content

Ποιος άντρας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο μυαλό κάθε γυναίκας. Να ξέρει τι είναι αυτό που θέλει. Τι είναι αυτό που την ελκύει.

Γνωρίζοντας την απάντηση σε αυτό μπορείς εύκολα να καταλάβεις πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι. Παίζεις το παιχνίδι εκ του ασφαλούς. Στην πραγματικότητα το έχεις ήδη κερδίσει.

 Σιγουρέψου λοιπόν ότι θα διαβάσεις κάθε λέξη αυτού του άρθρου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αναζητάει ξεχωριστά πράγματα που ταιριάζουν στο δικό το στυλ και ιδιοσυγκρασία.

Κι όμως οι γυναίκες μπορούν να χάσουν τον έλεγχο, σπάζοντας τα τείχη που ορθώνουν για άμυνα απέναντί σου. Κι όταν φτάσουν σε αυτό το σημείο παύει να είναι πλέον θέμα λογικής ή βούλησης. Παύει να τους επηρεάζει το περιβάλλον και οι προκαταλήψεις τους. Λειτουργεί μόνο η έλξη.

Τι κάνει λοιπόν τους άντρες ελκυστικούς στις γυναίκες; Ή για να το πούμε πιο απλά τι είναι αυτό που τελικά θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα;

Το πρώτο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι η εμφάνιση δεν έχει μεγάλη σχέση. Αυτό που σε κάνει ελκυστικό στις γυναίκες δεν είναι άλλο από την προσωπικότητα.

Και παρακάτω μπορείς να δεις πια είναι τα στοιχεία της προσωπικότητας που πρέπει να υιοθετήσεις προκειμένου να έχεις μία πετυχημένη προσωπική και σεξουαλική ζωή.

Αυτοπεποίθηση

Έχουν γραφτεί άπειρα πράγματα για το πώς η αυτοπεποίθηση επηρεάζει όχι μόνο τις προσωπικές αλλά και τις κοινωνικές μας σχέσεις. Η αυτοπεποίθηση λειτουργεί σαν τον μαγνήτη. Έλκει τους ανθρώπους προς εσένα. Έλκει τις γυναίκες προς εσένα.

Η αυτοπεποίθηση γίνεται εμφανής μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Και οι γυναίκες είναι εξαιρετικές στο να διαβάζουν αυτή τη γλώσσα. Η στάση του σώματος, ο τρόπος που περπατάς, το βλέμμα είναι στοιχεία μέσα από τα οποία μπορείς να δείξεις αυτοπεποίθηση.

Και πίστεψέ με αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από την εμφάνιση.

Χιούμορ

Χιούμορ. Βρίσκεται πολύ ψηλά στον πίνακα με τα στοιχεία της προσωπικότητας που σε κάνουν ελκυστικό σε μία γυναίκα.

Είτε αυτές το γνωρίζουν συνειδητά ή όχι δεν έχει σημασία. Το να μπορείς να κάνεις μία γυναίκα να γελάσει είναι σίγουρο ότι θα την φέρει πιο κοντά σου. Θα την κάνει να νοιώσει πιο άνετα και ασφαλής. Θα την κάνει να σου μιλήσει και να σου ανοιχτεί.

Το χιούμορ θα σε κάνει πιο προσιτό και ταυτόχρονα πιο ελκυστικό. Σε τελική ανάλυση πια γυναίκα δεν θέλει δίπλα της έναν άντρα που φέρνει στα χείλη της το χαμόγελο;

Κοινωνικότητα

Οι κοινωνικές δεξιότητες γίνονται αντιληπτές από τις γυναίκες με ένα και μοναδικό τρόπο: είναι επιτυχημένος ή μπορείς να γίνεις επιτυχημένος.

Το να έχεις φίλους και η ικανότητα να δημιουργείς καινούργιους, το να μπορείς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους γύρω σου είναι δεξιότητες που δείχνουν έναν άνθρωπο κοινωνικό. Και κατά συνέπεια ελκυστικό στα μάτια μιας γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Κοινωνικό στάτους

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι γυναίκες έλκονται από τους διάσημους άντρες; Είναι αυτό ακριβώς το υψηλό κοινωνικό στάτους που τους κάνει ακαταμάχητους στα μάτια τους.

  • Ηγέτης

Μια ηγετική θέση σημαίνει αυτόματα υψηλό κοινωνικό στάτους. Και μιλήσαμε παραπάνω για το πώς αυτό είναι ελκυστικό στις γυναίκες.

  • Επιτυχία/Πλούτος

Ακόμα και ασυνείδητα οι γυναίκες αναζητούν κάποιον πάροδο ή κάποιο προστάτη. Ένας πλούσιος και επιτυχημένος άντρας τους παρέχει ακριβώς αυτό.

Εμφάνιση και Υγεία

Ακόμα κι αν η εμφάνιση δεν παίζει τόσο μεγάλη σημασία για έναν άντρα όσο για μία γυναίκα δεν παύει να αποτελεί πλεονέκτημα ιδιαίτερα για να σε κάνει να την πλησιάσεις πιο εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να έχεις μία εμφάνιση προσεγμένη. Δώσε βάση στην προσωπική σου υγιεινή έτσι ώστε να μη μυρίζεις. Πρόσεξε τα ρούχα σου να είναι καθαρά και σιδερωμένα. Βγάλε με την εμφάνισή σου προς τα έξω έναν αέρα πλούτου και επιτυχίας.

Μην αμελείς τη φυσική σου κατάσταση. Όπως είπα και πιο πριν οι γυναίκες έλκονται από προστάτες. Και η καλή φυσική κατάσταση σε κάνει προστάτη.

Εξυπνάδα

Οι έξυπνες επιλογές μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Κι αυτό είναι κάτι που αρέσει στις γυναίκες.

Ειλικρίνεια

Το να γνωρίζεις την αξία σου και να είσαι ο εαυτός σου είναι προτέρημα. Και θα σε βοηθήσει πολύ στο να οικοδομήσεις μία σχέση που έχει διάρκεια.

Πάθος

Ζήσε τη ζωή σου με πάθος. Κάνε την να έχει νόημα. Γίνε ευτυχισμένος. Κι αυτό με τη σειρά του είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει πολύ περισσότερο ελκυστικό στις γυναίκες.

Η έλλειψη πάθους για τη ζωή, η έλλειψη στόχων τους οποίους κυνηγάς με πείσμα σε κάνουν άνοστο.

Βρες τι είναι αυτό που θέλεις και κυνήγησέ το με όλες σου τις δυνάμεις. Κι αυτό δεν θα σε κάνει μόνο χαρούμενο αλλά και ελκυστικό ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά Άλφα άνδρα

Ένα σύνολο χαρακτηριστικών που κάνουν τον άντρα που ξεχωρίζει. Χαρισματικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, κοινωνικός και με επιρροή στο περιβάλλον του ο άντρας Άλφα είναι αδιαμφισβήτητα αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες.

Είναι το κυρίαρχο αρσενικό. Και το πιο πολύτιμο έπαθλο.

Και μερικά ακόμα χαρακτηριστικά…

Το να είσαι καλός ακροατής, να αγαπάς τα ζώα, να είσαι ανεξάρτητος είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν κάποιες γυναίκες.

Υπάρχουν ωστόσο δύο ακόμα:

Το να μην είσαι διαθέσιμος και το να είσαι πόλος έλξης για άλλες γυναίκες. Η επιλογή από άλλες γυναίκες είναι κατά κάποιο τρόπο η επιβεβαίωση της αξίας σου.

Τα χαρακτηριστικά που συνδέονται με τη συμπεριφορά σου καλύπτουν το 80% όσων σε κάνουν ελκυστικό σε αυτές. Γίνεται φανερή λοιπόν η αξία του να δώσεις βάση στο να ενισχύσεις, να βελτιώσεις και να υιοθετήσεις όλα όσα θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία με το αντίθετο φύλο.