Επιτυχία στις γυναίκες: 3 +1 πράγματα που πρέπει να μάθεις

Έχεις δει την ταινία αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Ξέρεις αυτή που ο Mel Gibson βρίσκεται μέσα στο μυαλό των γυναικών. Ξέρει πως σκέφτονται. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος για να διαβάζεις τη σκέψη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Ίσως όχι με απόλυτη λεπτομέρεια αλλά αρκετά ώστε να γίνει ελκυστικός στο άλλο φύλο.

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις προκειμένου να τραβήξεις δίπλα σου όμορφες γυναίκες;

  1. Θα πρέπει να μάθεις τι αναζητάει μία γυναίκα σε έναν άντρα

Πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε κυνηγήσει; Κι όμως μπορείς. Στη πραγματικότητα λατρεύουν να το κάνουν. Όσο και οι άντρες.

Πιο είναι το μαγικό κουμπί για να το πετύχεις;

Να ξέρεις τι αναζητά σε έναν άντρα φυσικά. Αυτή η γνώση θα σου δώσει ένα μεγάλο, μα πραγματικά μεγάλο πλεονέκτημα απέναντί τους.

  1. Ο κοινωνικός κύκλος μιας γυναίκας και πως αυτός λειτουργεί

Φίλες. Μαζί για καφέ. Μαζί για ψώνια. Μαζί στη συζήτηση. Κι αυτό είναι ακριβώς το σημείο που σε ενδιαφέρει. Οι γυναίκες συζητάνε με τις κολλητές τους για τους άντρες και τις σχέσεις. Πράγματα τα οποία σε εσένα μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, δεν είναι για αυτές.

  1. Οι γυναίκες λατρεύουν το δράμα
Πρέπει να διαβάσεις  Τι πραγματικά θέλουν οι Γυναίκες και δε σου λένε!

Μπορείς να το χειριστείς; Αν όχι είναι βέβαιο ότι θα το καταλάβει και μάλιστα πολύ γρήγορα. Βλέπεις είναι απίστευτα εξοικειωμένη στο να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος.

Μια γυναίκα λειτουργεί με το συναίσθημα και αυτό την κάνει πού διαφορετική από εσένα. Πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Πιο ασταθής. Καλείσαι λοιπόν να παίξεις το ρόλο σου σαν άντρας. Και πρέπει να το κάνεις αποτελεσματικά.

 

Μια τελευταία συμβουλή…

Αν θέλεις πραγματικά να καταλάβεις τις γυναίκες θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό. Και θα πρέπει να το κάνεις τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Μην παραβλέψεις τίποτα από τα δυο. Κι αν το θεωρείς χαμένο χρόνο, δεν είναι. Γιατί αυτό που θα σου δώσει πίσω είναι ένα βραβείο που ελάχιστοι άντρες έχουν στην πραγματικότητα απολαύσει.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Self love - Μήπως ήρθε ο καιρός να σε αγαπήσεις;

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]