Skip to main content

Έχεις δει την ταινία αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

Ξέρεις αυτή που ο Mel Gibson βρίσκεται μέσα στο μυαλό των γυναικών. Ξέρει πως σκέφτονται. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος για να διαβάζεις τη σκέψη. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Ίσως όχι με απόλυτη λεπτομέρεια αλλά αρκετά ώστε να γίνει ελκυστικός στο άλλο φύλο.

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις προκειμένου να τραβήξεις δίπλα σου όμορφες γυναίκες;

  1. Θα πρέπει να μάθεις τι αναζητάει μία γυναίκα σε έναν άντρα

Πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε κυνηγήσει; Κι όμως μπορείς. Στη πραγματικότητα λατρεύουν να το κάνουν. Όσο και οι άντρες.

Πιο είναι το μαγικό κουμπί για να το πετύχεις;

Να ξέρεις τι αναζητά σε έναν άντρα φυσικά. Αυτή η γνώση θα σου δώσει ένα μεγάλο, μα πραγματικά μεγάλο πλεονέκτημα απέναντί τους.

  1. Ο κοινωνικός κύκλος μιας γυναίκας και πως αυτός λειτουργεί

Φίλες. Μαζί για καφέ. Μαζί για ψώνια. Μαζί στη συζήτηση. Κι αυτό είναι ακριβώς το σημείο που σε ενδιαφέρει. Οι γυναίκες συζητάνε με τις κολλητές τους για τους άντρες και τις σχέσεις. Πράγματα τα οποία σε εσένα μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, δεν είναι για αυτές.

  1. Οι γυναίκες λατρεύουν το δράμα

Μπορείς να το χειριστείς; Αν όχι είναι βέβαιο ότι θα το καταλάβει και μάλιστα πολύ γρήγορα. Βλέπεις είναι απίστευτα εξοικειωμένη στο να διαβάζει τη γλώσσα του σώματος.

Μια γυναίκα λειτουργεί με το συναίσθημα και αυτό την κάνει πού διαφορετική από εσένα. Πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Πιο ασταθής. Καλείσαι λοιπόν να παίξεις το ρόλο σου σαν άντρας. Και πρέπει να το κάνεις αποτελεσματικά.

 

Μια τελευταία συμβουλή…

Αν θέλεις πραγματικά να καταλάβεις τις γυναίκες θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό. Και θα πρέπει να το κάνεις τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Μην παραβλέψεις τίποτα από τα δυο. Κι αν το θεωρείς χαμένο χρόνο, δεν είναι. Γιατί αυτό που θα σου δώσει πίσω είναι ένα βραβείο που ελάχιστοι άντρες έχουν στην πραγματικότητα απολαύσει.