Skip to main content

Φλερτ σε γυναίκες, σημαντικά θέματα του pick up

 

1) Το άγγιγμα στο φλερτ

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το άγγιγμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να υπάρχει μια κλιμάκωση ανάλογα το στάδιο που βρίσκεσαι. Ξεκινάς από κάτι χαλαρό όπως για παράδειγμα ένα σκούντημα στον ώμο και σιγά-σιγά προχωράς ένα βήμα παραπάνω βλέποντας πάντα τις αντιδράσεις της κοπέλας.

Σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάς την κοπέλα από την αρχή. Μην ξεχνάς είσαι ένας άγνωστος για αυτήν. Θα νευριάσει. Όσες γυναίκες και να ρωτήσεις θα σου πουν ότι ξενερώνουν πάρα πολύ όταν κάποιος που τις έχει πλησιάσει, αρχίζει αμέσως να τις ακουμπάει. Μην το κάνεις ποτέ.

2) Χαμόγελο

Το χαμόγελο είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο του φλερτ. Πρόσεξε όμως, όχι το στημένο, το ψεύτικο. Το χαμόγελο που βγαίνει φυσικά. Πάντα όταν πλησιάζεις για να κάνεις άνοιγμα, θα χαμογελάς. Το χαμόγελο ηρεμεί την κατάσταση, προκαλεί άνεση και οικειότητα. Αν δοκιμάζεις να φλερτάρεις χωρίς χαμόγελο, ξεκινάς με ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα.

3) Ευγένεια

Πρέπει πάντα να είσαι ευγενικός. Δεν έχεις ακούσει από πολλές γυναίκες να λένε ότι τους αρέσει πολύ όταν κάποιος τις πλησιάσει να είναι ευγενικός? Ε λοιπόν αυτό είναι αλήθεια. Μην έχεις το στυλ του πολλά βαρύ, το στυλ του μάγκα. Δεν χρειάζεται. Αν είσαι ευγενικός και χαμογελαστός όταν ανοίγεις θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ανταποκριθούν θετικά.

4) Γλώσσα του σώματος

Όταν θα είσαι μέσα σε ένα μαγαζί πρέπει να δείχνεις ότι περνάς καλά. Χορεύεις, διασκεδάζεις, είσαι κοινωνικός. Δεν καμπουριάζεις, το άνοιγμα των ποδιών σου είναι ίσο με το άνοιγμα των ώμων σου. Δεν κρατάς το ποτό μπροστά από το στήθος σου. Να προτιμάς να το κρατάς πλάγια. Μην προσπαθείς να το παίξεις χαλαρός όπως κάνουν οι περισσότεροι. Να είσαι ο εαυτός σου.

Όταν πλησιάσεις για να ανοίξεις ένα σετ γυναικών   να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Μπες μέσα στο σετ με ενθουσιασμό και άνεση. Μην σκύβεις ποτέ στο αυτί της κοπέλας για να μιλήσεις. Είναι λάθος. Μην κάνεις απότομες κινήσεις με τα χέρια σου. Δείχνει εκνευρισμό. Μην μιλάς πολύ γρήγορα, Δείχνει άγχος. Κράτα πάντα πολύ καλή οπτική επαφή με τον στόχο. Χαμογέλα και προχώρα από το ένα στάδιο στο άλλο.