Skip to main content

Νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που φοβούνται να προσεγγίσουν μια γυναίκα? Ακόμα και οι πιο εντυπωσιακοί και επιτυχημένοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν βιώσει τουλάχιστον μία φορά την απόρριψη, αλλά και την δυσκολία προσέγγισης του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

Πολύ σοφή είναι η ρήση του Mark Twain: «Μετά από 20 χρόνια θα έχετε απογοητευτεί όχι από τα πράγματα που κάνατε, αλλά από αυτά που δεν κάνατε. Βγείτε από την κρυψώνα σας και ανοίξτε τα φτερά σας. Εξερευνήστε, ονειρευτείτε, ανακαλύψτε».

Γιατί φοβάστε τόσο πολύ την απόρριψη? Γιατί σας νοιάζει τόσο πολύ?

Γιατί αφήνετε τον φόβο να σας κυριεύει τη ζωή? Στο τέλος, θα συνειδητοποιήσετε ότι αποφεύγοντας να κάνετε κινήσεις είστε ο μόνος χαμένος της υπόθεσης.

Να θυμάστε ότι ο φόβος της απόρριψης ποτέ δε φεύγει, απλά τον συνηθίζεις, μαθαίνεις να τον αποδέχεσαι και να τον ελέγχεις.

Είναι να κάνετε την αρχή. Μπορεί να αγχώνεστε όταν βλέπετε μία όμορφη γυναίκα αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στο να την προσεγγίσετε.

Φυσικά να επισημάνουμε ότι δεν μπορείτε να έχετε επιτυχία χωρίς να έχετε πρώτα μερικές αποτυχίες καθώς μαθαίνετε από αυτές. Κάθε άντρας που αποκτά σταδιακά αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες έχει απορριφθεί πρώτα άπειρες φορές. Στην πραγματικότητα, οι άντρες που επιζητούν τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι εκείνοι που τα παίζουν όλα για όλα και είναι διατεθειμένοι να βιώσουν τη χειρότερη αποτυχία.

Εσείς τι περιμένετε? Ήρθε η σειρά σας. Ξεκινώντας από σήμερα, προσπαθήστε να γνωρίσετε τρεις καινούριες κοπέλες μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Μπορείτε απλά να τους μιλήσετε στο δρόμο, ρωτώντας μια διεύθυνση, ή αν είστε πιο τολμηροί να τις πλησιάσετε δηλώνοντας εξαρχής το ενδιαφέρον σας. Το θέμα είναι να κάνετε την αρχή και να μην φοβάστε τίποτα. Δεν υπάρχουν αποτυχίες στον έρωτα, μόνο εμπειρίες που μας σκληραγωγούν και μας βοηθούν να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας.