Skip to main content

Σε προηγούμενα άρθρα ανέφερα τους 10 χειρότερους τύπους ανδρών που απωθούν το γυναικείο φύλο.

Και επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται  ποιοι είναι τελικά οι τύποι που τραβάνε τις γυναίκες περισσότερο από κάποιους άλλους, ιδού η απάντηση στο ερώτημα:

1.) O εκλεκτικός.

Ο παρακάτω άνδρας είναι είδος προς εξαφάνιση γιαυτό και είναι τόσο πολύτιμος. ‘Έλκεται από συγκεκριμένο μόνο τύπο γυναίκας και σε αντίθεση με 8/10 δεν την πέφτει σε κάθε θηλυκό που του γυαλίζεις από την πρώτη.Και επειδή δύσκολα μια γυναίκα θα τον κερδίσει (γιατί δείχνει να μην βιάζεται ούτε να εντυπωσιάζεται εύκολα  συν το γεγονός ότι δεν είναι ο standar player πέφτουλας είναι πρόκληση για πολλές γυναίκες.

2.) Ο Ετοιμόλογος

Ξέρει να μιλήσει, πως θα πει κάτι και τι θα πει σχεδόν αμέσως. Οι σωστές λέξεις και οι ατάκες είναι πάντα στο στόμα του και σχεδόν ποτέ δεν λέει βλακείες-δεν προσπαθεί να εντυπωσιάζει με τα λόγια του χωρίς ανταπόκριση (όπως κάνουν οι περισσότεροι ρίχνοντας αρλούμπες που κάνουν μπαμ ότι είναι στημένες) -το χει στο DNA του. Λόγω τις ευστροφίας του, ποτέ δεν αραδιάζει τα ίδια λόγια σε όλες και έχει μια μοναδική ικανότητα να προσαρμόζει τα λεγόμενα του ανάλογα με την περίπτωση. Οι γυναίκες τον εκτιμούν δεόντως..(συνήθως)

3.) Ο είμαι “ωραίος” και μου την πέφτουν πολλές αλλά δεν το καυχιέμαι.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες ωραίων. Αυτοί που το ξέρουν και το δείχνουν με κάθε τρόπο και αυτοί που ίσως το γνωρίζουν ίσως όχι αλλά δεν το καυχιούνται γιατί το θεωρούν μικροπρέπεια η μάλλον αφήνουν τα πράγματα να φαίνονται από μόνα τους. Ο συγκεκριμένος τύπος έχει την σωστή δόση αυτοπεποίθησης χωρίς να είναι υπέρμετρα ψώνιο και πέφτουλας. Μπορεί να ξέρει ότι είναι ωραίος αλλά δεν επαναπαύεται σε αυτό- και αυτό είναι που κάνει τις γυναίκες να τον θέλουν ακόμα περισσότερο.

4.) Ο Αστείος.

Παραλλαγή του ετοιμόλογος αλλά σε πιο χιουμοριστική έκδοση. Ξέρει πως να κάνει μια γυναίκα να γελάσει ή τουλάχιστον να της ανεβάσει την διάθεση- τα αστεία του είναι πάντα ή σχεδόν πάντα εύστοχα και οι ατάκες του είναι διασκεδαστικές και θετικές αλλά όχι στημένες ή ανώριμες. Το χιούμορ του επίσης προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο γυναίκας που έχει απέναντι του και γι’αυτό είναι ακαταμάχητος.

 

5.) Ο ρεαλιστικά φιλόδοξος και ενεργός.

Ο συγκεκριμένος τύπος άνδρα έχει στόχους και φιλοδοξίες τις οποίες θα θέλε ή έβαλε ήδη μπρος για να πραγματοποιήσει, οι οποίες δεν έχουν σχέση απαραίτητα με τα ερωτικά του. π.χ κάποια προαγωγή στην δουλειά.

Αυτό όμως που τον κάνει να δείχνει ελκυστικός παρά το αντίθετο είναι οι ρεαλιστικές του φιλοδοξίες/στόχοι και όχι πράγματα του τύπου θέλω να γίνω σταρ (κάτι τέτοιο θα φάνταζε υπερβολικό και εγωιστικό). Ξέρει να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του στο έπακρο, ξέρει όμως και τα όρια του, τόσο στα ερωτικά όσο και σε άλλα θέματα. Οι πλείστες γυναίκες εξιτάρονται από αυτό τον τύπο γιατί δείχνει δραστήριος και με όραμα ( σε αντίθεση με κάποιους τεμπέληδες).