Skip to main content

Το online dating πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας και των δύο φύλων. Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στον κόσμο του Internet, ο άντρας σχεδόν πάντα θα κάνει την πρώτη κίνηση.

Ξέρω πως πολλές φορές όμως, οι γυναίκες είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν για να βγείτε και να τις γνωρίσεις από κοντά. Αυτό σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση και σε κάνει να μην νιώθεις τόσο ελκυστικός, όσο είσαι πραγματικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να μοιραστώ μαζί σου μερικά μυστικά, που λειτουργούν πάντα στο online dating, για να έχεις όποια γυναίκα πραγματικά θες και να καις τις καρδιές τους.

Να είσαι ο εαυτός σου

Ξέρεις ποιος είσαι και η αυτογνωσία είναι η περηφάνεια του κάθε αρσενικού. Το Internet είναι ένας καθρέφτης της πραγματικότητας. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου και να μην προσπαθείς να γίνεις κάποιος άλλος για να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα.

Θα πρέπει να γοητευτεί από την πραγματική φύση σου και τον μοναδικό χαρακτήρα σου. Μιλά της πάντα με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, όπως θα έκανες αν την είχες μπροστά σου και την κοίταζες στα μάτια.

Βάλε τις πιο γοητευτικές φωτογραφίες σου

Η πρώτη εντύπωση που μας κάνει κάποιος, είναι καθοριστική για το αν θα μας συμπαθήσει ή όχι. Για να έχεις πάντα επιτυχίες στο online dating, θα πρέπει να βάζεις τις πιο γοητευτικές φωτογραφίες σου, ώστε να κερδίζεις την πρώτη εντύπωση.

Όμως πρόσεχε γιατί υπάρχει μία παγίδα. Οι φωτογραφίες σου θα πρέπει να εστιάζουν στο πρόσωπο και το ευγενικό χαμόγελο σου και όχι στο σώμα. Μία γυναίκα θέλει να δει πρώτα εσένα και όχι τα μπράτσα σου ή τους κοιλιακούς σου.

Να είσαι πάντα ευγενικός

Όταν ξεκινήσεις να μιλάς με κάποια από το Internet, οφείλεις να είσαι ευγενικός. Εάν δεν σου απαντήσει, σημαίνει πως δεν αναζητά κάποιον και οφείλεις να το σεβαστείς. Αρκετές γυναίκες στο παιχνίδι του ψηφιακού έρωτα, πολλές φορές είναι επιφυλακτικές και δεν ανοίγονται εύκολα. Να θυμάσαι πως η ευγένεια σου είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που θα την κάνει να σε σκεφτεί ως έναν σοβαρό άντρα.

Να είσαι συνεπής

Εάν μιλάς με κάποια, δεν θα της πεις να βγείτε από την πρώτη στιγμή. Μία γυναίκα πρέπει να νιώσει οικειότητα, ασφάλεια και να σε γνωρίσει για να πει το ναι σε ένα ραντεβού. Μιλήστε αρκετά και για πολλά θέματα. Να θυμάσαι πως όσο περισσότερες μέρες μιλάτε, τόσο πιο σύντομα θα βγείτε γιατί θα την έχεις κερδίσει εκεί που καμία γυναίκα δεν μπορεί να πει όχι, στο μυαλό.

Κάνε της κομπλιμέντα

Ο πραγματικός κυρίαρχος του online dating, είναι αυτός που ξέρει να κάνει σωστά κομπλιμέντα. Δεν χρειάζεται να της κάνεις like σε όλες τις φωτογραφίες της, μία γυναίκα μπορεί να καταλάβει εύκολα από τα λόγια σου αν της αρέσεις ή όχι.

Να είσαι διακριτικός, αλλά να μην ντραπείς να της πεις πόσο όμορφα μάτια έχει ή πόσο πολύ της πάει το νέο της χτένισμα. Μία γυναίκα που ξέρει πως την θαυμάζεις, θα αναπτύξει και αυτή συναισθήματα για σένα.