Skip to main content

Πολλοί άνδρες πιστεύουν λανθασμένα οτι οι γυναίκες θα προσβληθούν ή θα τρομάξουν αν προσπαθήσεις να τους πιάσεις ξαφνικά κουβέντα ή θεωρούν ότι οι όμορφες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για αυτούς, καθώς δεν είναι ψηλοί, διάσημοι, πλούσιοι ή γυμνασμένοι. Επιπλέον τρέμουν στην ιδέα ότι μία γυναίκα θα τους απορρίψει και μάλιστα μπροστά σε κόσμο!

Ξέρετε κάτι όμως?

Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν έχετε καταφέρει να βρείτε πως να προσεγγίζετε γυναίκες. Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν είστε επιτυχημένος ή όχι με τις γυναίκες.

Ακόμα και αν καταφέρετε να προσεγγίζετε τις γυναίκες που θέλετε, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Οι φίλοι σας δε θα νομίσουν ότι είστε πιο κουλ, η μητέρα σας δε θα σταματήσει να σας γκρινιάζει, το αφεντικό σας δεν πρόκειται να σας δώσει αύξηση και δεν πρόκειται να χάσετε αυτά τα 10 κιλά που θέλετε να χάσετε τα τελευταία 10 χρόνια.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Παρά μόνον εσείς.

Ο μόνος που πρόκειται να αναλάβει δράση γι ‘αυτό το θέμα είστε εσείς.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας για να έχετε επιτυχίες στη ζωή σας, θα πρέπει να το κάνετε εξ’ ολοκλήρου εσείς.

Μα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό? Πολύ καλή ερώτηση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το επιτύχετε αυτό, αλλά μπαίνω κατευθείαν στο ψητό:

Παρατηρήστε άντρες που έχουν επιτυχία με τις γυναίκες

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε παρέα με άντρες που έχουν πραγματική επιτυχία με τις γυναίκες. Όταν παρατηρείτε άντρες που ξέρουν πως να ελκύουν τις γυναίκες μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο το καταφέρνουν, καθώς και την ανταπόκριση που λαμβάνουν από αυτές.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το να παρακολουθείτε έναν άντρα που προσεγγίζει μια γυναίκα, πιάνει κουβέντα μαζί της και αποχωρεί με τον αριθμό της.

Δεν υπάρχει το «μαγικό κουμπί». Συνειδητοποιήστε το γεγονός ότι θα πρέπει συνεχώς να μαθαίνετε και να βελτιώνεστε.

Σίγουρα θα προτιμούσατε να πατήσετε το μαγικό κουμπί και ξαφνικά να έχετε τον κόσμο στα πόδια σας. Σίγουρα θα θέλατε να εμφυτεύσετε ένα τσιπάκι στον εγκέφαλό σας που να σας μετατρέψει σε γυναικομαγνήτη. Μέχρι να εφευρεθούν όλα αυτά όμως, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον πατροπαράδοτο τρόπο. Δηλαδή να αναλάβετε δράση.

Στην αρχή, μπορεί να είναι λίγο άβολο. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο να πάτε μόνοι σας σε ένα μπαρ και να παρατηρείτε τον κόσμο. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Όπως είπαμε και πριν, ο μόνος που ενδιαφέρεται αν είναι επιτυχημένος ή όχι είστε εσείς. Όσο περισσότερο βελτιώνεστε, τόσο πιο εύκολο θα γίνεται.

Δε χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Ένα βήμα τη φορά.

Μην περιμένετε να τα μάθετε όλα τώρα. Μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια δοκιμής. Κάθε φορά που μαθαίνετε κάτι καινούριο, παίρνετε την ιδέα, την επεξεργάζεστε, τη σημειώνετε και προσπαθείτε να την εξελίξετε

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, θα αρχίσετε να επαναπρογραμματίζετε τον εαυτό σας σωστά και να μετατρέψετε τα λάθη σας σε επιτυχία.