Skip to main content

Στη ζωή κάθε single άντρα παίζουν πάντοτε δύο βασικές ερωτήσεις.

1. Που είναι η μπύρα μου;
2. Πως να της τραβήξω την προσοχή;

Παρότι φαινομενικά, η πρώτη ερώτηση μπορεί να απαντηθεί πιο εύκολα για το τι να κάνεις, εμείς μόνο στη δεύτερη μπορούμε να σου δώσουμε λύση. Μάλιστα, όχι μόνο μία αλλά 4 ώστε να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου.

Παρουσίασε το περιπετειώδες και εντυπωσιακό κομμάτι της ζωής σου

Όχι, δεν εννοούμε να της πεις ψέματα ή να παρουσιάσεις κάτι που δεν είσαι. Εννοούμε να μάθεις να “πλασάρεις” τον εαυτό σου με πιο αξιοπρόσεκτο τρόπο. Άλλο είναι να πεις, “όταν είχα πάει στρατό ένιωσα ότι έχασα εννέα μήνες από τη ζωή μου” και άλλο να αρχίσεις να εξιστορείς αστεία γεγονότα που συνέβησαν. Μην ξεχνάς ότι στις μέρες μας πολλά είναι απλώς θέμα μάρκετινγκ.

Διεκδίκησέ τη

Είναι πολύ όμορφο να δείχνεις το ενδιαφέρον σου, ειδικά σε μία εποχή που δεν είναι και τόσο σύνηθες. Αν δεν έχεις ακούσει την έκφραση “όποιος έχει υπομονή, έχει ό,τι επιθυμεί”, ήρθε η ώρα να τη μάθεις. Οι γυναίκες πάντοτε κολακευόμαστε από ένα αγόρι που κάνει αισθητή την παρουσία του και μας διεκδικεί. Ακόμα και αν δεν είσαι ακριβώς ο τύπος της, δεν πρόκειται να της περάσεις απαρατήρητος.

Χρησιμοποίησε την αντίστροφη ψυχολογία

Το κόλπο είναι παλιό και δοκιμασμένο. Της δείχνεις το ενδιαφέρον σου, της στέλνεις συνέχεια, είσαι εκεί για εκείνη, ώσπου μία μέρα από το πουθενά σταματάς να τα κάνεις όλα αυτά. Εκεί θα την βάλεις σε σκέψεις. Θα αρχίσει να αναρωτιέται τι έκανε λάθος, αν σε ξενέρωσε ή αν απλώς δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για εκείνη. Εκεί, έχεις κερδίσει το παιχνίδι γιατί θα αρχίσει εκείνη να στέλνει και να σε αναζητά.

Κάνε τη να γελάσει

Το ωραίο χιούμορ μπορεί να κερδίσει μία γυναίκα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, πολύ πιο γρήγορα και εύκολα απ’ ότι μία ωραία εξωτερική εμφάνιση. Βρες το είδος των αστείων που της αρέσουν και προσαμμώσου. Μπορεί να είναι memes, σαρκασμός, λογοπαίγνια ή και ειρωνεία. Βρες τα κουμπιά της και παίξε μαζί τους μέχρι να καταφέρεις να τη ρίξεις. Άλλωστε, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν άντρα που την κάνει να γελάει.

featured photo: https://elements.envato.com/ vadymvdrobot