Skip to main content

Το να ζητήσεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό. Είναι το κρίσιμο σημείο που θα καθορίσει αν θα την ξαναδείτε ή θα πείτε το οριστικό αντίο.

Είναι αναμενόμενο αν δεν έχετε βγει αρκετά ραντεβού να μην γνωρίζετε πως να προσεγγίσετε μια κοπέλα, πόσο μάλλον να πάρετε και το τηλέφωνό της, ωστόσο με την εξάσκηση θα δείτε ποιες τεχνικές δούλευαν και ποιες όχι.

Το να είσαι πολύ ντροπαλοί ή να δικαιολογείστε για τα πάντα δεν πιάνει. Το να είστε αυθεντικοί και ευθείς συνήθως αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε στη συνέχεια 4+1 tips για να πάρετε με ευκολία το τηλέφωνο μιας κοπέλας, αλλά και να την κάνετε να θέλει να ιδωθείτε ξανά.

Μην περιμένετε μέχρι το τέλος της συζήτησης.
Όταν καθυστερείτε να ζητήσετε το τηλέφωνο μιας κοπέλας, συνήθως της δημιουργείτε περισσότερο στρες. Επίσης την κάνετε να πιστεύει ότι της μιλούσατε μόνο και μόνο για να της ζητήσετε το τηλέφωνο. Κάντε το στη μέση της συζήτησης, εφόσον πάνε όλα καλά.

Κάντε συγκεκριμένα σχέδια
Μάθετε για τα ενδιαφέροντα της κοπέλας καθώς συζητάτε μαζί της. Αυτό σας διευκολύνει για να κάνετε σχέδια και να προτείνετε το επόμενό σας ραντεβού. Είναι πολύ προτιμότερο να πείτε «Α, ωραία, το Σάββατο μπορούμε να πάμε σε αυτή την καινούρια έκθεση ζωγραφικής», αντί να πείτε «Θα κανονίσουμε κάποια στιγμή». Μην περιμένετε να ζητήσετε το τηλέφωνό της για να κανονίσετε ένα ραντεβού. Κανονίστε ένα ραντεβού για να ζητήσετε το τηλέφωνό της.

Κάντε δήλωση αντί για ερώτηση
Αντί να ρωτήσετε για τον αριθμό της, πείτε το εξής «Πρέπει να το ξανακάνουμε αυτό. Ας ανταλλάξουμε τηλέφωνα για να βρεθούμε». Κάνοντας μια τέτοια δήλωση δε στρεσάρετε την κοπέλα, δε ζητάτε την άδειά της και φαίνεται σαν αμοιβαία ανταλλαγή.

Κάντε τη να νιώσει ξεχωριστή
Μια κοπέλα θέλει να νιώθει ότι έχει το αμέριστο ενδιαφέρον σας γι’ αυτό που είναι. Πριν λοιπόν ζητήστε το τηλέφωνό της, κάντε της ένα αληθινό κοπλιμέντο, όπως «Μου αρέσει το πόσο θετική είσαι», «Μου αρέσει που είσαι αυθεντική», «Πραγματικά περνάω υπέροχα μαζί σου». Αυτές οι δηλώσεις δημιουργούν ένα ωραίο κλίμα και μια χημεία που την κάνει να θέλει να ξαναβρεθείτε.

Κάντε της κλήση αμέσως για να σας προσθέσει στις επαφές της
Αμέσως μόλις πάρετε το τηλέφωνό μιας κοπέλας κάντε της μια κλήση για να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι σωστά. Σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, όπως ένα μπα ή μια συναυλία είναι πολύ εύκολο να παρακούσετε και να κάνετε λάθος. Επίσης, της δίνετε την ευκαιρία να αποθηκεύσει και αυτή τον αριθμό σας έτσι.