Skip to main content

Σου αρέσει αλλά δεν είσαι σίγουρη αν του αρέσεις κι εσύ; Θέλεις να τον κατακτήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος να ρίξεις έναν άντρα;

Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλες, ακόμα και στις πιο δημοφιλείς κοπέλες, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Για την ακρίβεια, θα σου πω ένα μυστικό:

Δεν υπάρχουν «δημοφιλείς» κοπέλες. Μόνο κοπέλες που ξέρουν πώς να χειριστούν σωστά τους άντρες και τις αντιδράσεις τους!

Ας περάσουμε όμως στο ψητό. Δες στη συνέχεια μερικές έξυπνες μεθόδους που θα εντυπωσιάσουν τον άντρα που σου αρέσει και θα σε κάνουν να τον ρίξεις στην αγκαλιά σου σαν ώριμο φρούτο απ’ το δέντρο!

1. Δείξε τα ταλέντα σου

Είτε είναι η μαγειρική, είτε η ζωγραφική, είτε ακόμη και η κομμωτική, όταν είσαι πραγματικά καλή σε κάτι που εκείνος δεν μπορεί να κάνει και έχεις πάθος με αυτό, θα του τραβήξει την προσοχή, θα τον εντυπωσιάσει και θα τον κάνει να σε θαυμάσει. Και ξέρουμε ότι ο θαυμασμός για τον άντρα είναι ένα βήμα πριν τον έρωτα.

2. Να είσαι ο εαυτός σου

Ο αυθόρμητος, άνετος και χαρούμενος εαυτός σου που είσαι με τις φίλες σου και την οικογένεια σου, αυτό θέλει να δει κι εκείνος. Όχι μόνο θα του φτιάξεις τη διάθεση και θα τον κάνεις να νιώσει άνετα, αλλά επιπλέον θα τον βοηθήσεις να αισθανθεί ότι δε θα χάσει την ελευθερία του μαζί σου, αφού είσαι κι εσύ ευχάριστος και χαλαρός άνθρωπος στην καθημερινότητα σου. Να θυμάσαι ότι όταν προσποιείσαι συμπεριφορές, τότε φαίνεσαι σφιγμένη και «περίεργη» και αυτό είναι απωθητικό για τους άντρες. Γι’ αυτό καλύτερα να είσαι χαλαρή και να παίζεις τον ρόλο που ξέρεις καλύτερα: τον δικό σου! Διάβασε: Τι αρέσει στους άντρες;

3. Να φροντίζεις την εμφάνιση σου

Μπορεί η άνεση και τα ταλέντα να είναι καθοριστικά στοιχεία για να τον κάνεις να σε θαυμάσει, όμως πρέπει να προσέχεις και την εμφάνιση σου για να τον εντυπωσιάσεις ολοκληρωτικά. Μία ταλαντούχα, άνετη και φυσικά όμορφη και καθαρή γυναίκα είναι ακαταμάχητος συνδυασμός. Άλλωστε όταν βγαίνετε και είσαι περιποιημένη, δείχνεις ότι τον σέβεσαι ως άνθρωπο αλλά και ότι ξέρεις να σταθείς κοινωνικά χωρίς να τον κάνεις ρεζίλι στις κοινές σας εξόδους.

4. Δείξε του ότι τον έχεις προσέξει κι εσύ

Χαριτωμένες ματιές, γελάκια, χαμόγελα ή τρυφερά «τυχαία» αγγίγματα είναι τρόποι για να «πιάσει το μήνυμα» και να σε προσέξει, χωρίς να εκτεθείς εσύ. Δώστε του τα κατάλληλα σημάδια ότι ενδιαφέρεσαι με διακριτικό τρόπο και άσε τον «κυνηγό» να κάνει το παιχνίδι στη συνέχεια.

5. Βοήθησε τον

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνεις χαλί να σε πατήσει, προσφέρσου να τον βοηθήσεις όταν χρειάζεται κάτι (να διαλέξει ρούχα, να διακοσμήσει το σπίτι, γενικά να κάνετε κάτι μαζί). Έτσι θα δείξεις, όχι μόνο ότι είσαι διατεθειμένη να του παραχωρήσεις με αλτρουισμό το χρόνο σου, αλλά και ότι είσαι ικανή (ίσως και πιο ικανή από εκείνον) για πολλά περισσότερα πράγματα απ’ ότι φαντάζεται.

Πολλές γυναίκες κατάφεραν να βρουν τον τέλειο άντρα για αυτές. Κατάφεραν να τον βρουν, να τον κατακτήσουν και να τον κρατήσουν! Πώς; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

 Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!