Η μαγεία της απόρριψης: Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει περιζήτητο!

Δεν είστε μόνοι σας…

Οι περισσότεροι άνδρες τρέμουν και μόνο στην ιδέα της απόρριψης από μια κοπέλα και πιστεύουν ότι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να τους συμβεί, με αποτέλεσμα να μην μιλάνε καν σε κοπέλες για μήνες.

Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη με την κατάλληλη αφορμή.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του φίλου μας του Νίκου.

Ο Νίκος για καιρό όσο σκληρά και να προσπαθούσε, δεν μπορούσε να πιάσει κουβέντα πρώτος σε μία κοπέλα. Μέχρι που ο κολλητός του αποφάσισε να αρχίσουν μαζί να λένε χαζές ατάκες που τους έρχονταν στο μυαλό σε καινούργιες κοπέλες, έτσι ώστε να απομυθοποιήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να το διασκεδάσουν.

Έτσι ένα βράδυ ο Νίκος με το φίλο του έπιναν στο μπαρ και είδαν μία όμορφη ξανθιά κοπέλα που καθόταν με δύο φίλες της. Δίχως να το καλοσκεφτεί ο Νίκος πλησίασε και της είπε:

«Έι, κοπελιά, ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου?

Κανείς δεν περίμενε να πιάσει το σχέδιο. Οι φίλες της άρχισαν να γελάνε, αλλά η κοπέλα φαινόταν θυμωμένη. Γιατί όμως?

Τον κοίταξε εμφανώς τσατισμένη λέγοντας: «Νομίζεις ότι είναι αστείο?»

Ο ήρωας μας πάγωσε και τον έλουσε κρύος ιδρώτας. «Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε προσβάλλω» ψέλλισε. Ήταν πολύ αργά όμως και η κοπέλα του είπε να την αφήσει ήσυχη. Ήταν πράγματι μια σκληρή απόρριψη.

Αλλά ξέρετε κάτι; δε χάθηκε και ο κόσμος και η ιστορία μας δε τελειώνει εδώ. Στην πραγματικότητα ήταν αστείο το όλο σκηνικό και ο Νίκος ακόμα το θυμάται και γελάει με τους φίλους του.

Από τότε, έχει βιώσει πολλές και ακόμα πιο σκληρές απορρίψεις, οι οποίες όμως αποτελούν εν τέλει το μυστικό της επιτυχίας. Μετά από κάθε απόρριψη σας πειράζει όλο και λιγότερο. Νιώθετε ζωντανός, ακόμα κι αν πονάει λίγο, το συναίσθημα της ενόχλησης φεύγει σχεδόν αμέσως.

Ανάμεσα στις απορρίψεις έχετε και επιτυχίες ακριβώς γιατί αρχίζετε να φοβάστε όλο και λιγότερο την απόρριψη, γιατί βλέπετε ότι στην τελική δε χάλασε κι ο κόσμος αν δεν της αρέσετε. Με κάθε αλληλεπίδραση, θετική ή αρνητική, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ανεπαίσθητα, οι γυναίκες ελκύονται περισσότερο από τους άνδρες με αυτοπεποίθηση και πλέον οι απορρίψεις θα γίνονται όλο και λιγότερες. Όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν κάνετε το πρώτο βήμα. Αν δεν πάρετε απόφαση να φάτε τα μούτρα σας κι ότι γίνει.

Αποδεχτείτε την απόρριψη, καθώς είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας των γνωριμιών με τις κοπέλες. Σταματήστε να το αποφεύγετε και αφήστε το να σας ενδυναμώσει και να σας εμπνεύσει.

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]