Όταν Ο Άντρας Λέει Ότι Δεν Θέλει Σχέση: Πως Να Του Αλλάξεις Γνώμη

Κάθε γυναίκα έχει έρθει αντιμέτωπη, έστω μία φορά στη ζωή της, με έναν άντρα που λέει πως δεν θέλει σχέση. Το λάθος σου είναι ότι τον κατατάσσεις σε ειδική κατηγορία. Αυτή η γενίκευση δεν ισχύει και θα σου δείξω το γιατί.

Με την πείρα μου, αυτό που ξέρω είναι πως οι γυναίκες καταβάλλονται ψυχικά και ταλαιπωρούνται αρκετά από άντρες που είναι φοβισμένοι. Ναι πολύ καλά διάβασες, ο άντρας που δεν θέλει σχέση, φοβάται μην πληγωθεί.

Εγώ θα σου δείξω τώρα μερικά tips, τα οποία αν τα ακολουθήσεις πιστά, θα αλλάξει γνώμη και θα σε κυνηγά όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Κατανόησε τον φόβο του

Κάθε άντρας που δεν θέλει σχέση έχει πληγωθεί ή φοβάται μην πληγωθεί. Για να τον κάνεις να είναι ο πιο πιστός σύντροφος λοιπόν, το πρώτο βήμα είναι να μάθεις ακριβώς τι φοβάται. Μπορεί στο παρελθόν να έφαγε κέρατο από μία σχέση του, μπορεί να τον παράτησε έτσι ξαφνικά, μπορεί να του έφαγε χρήματα, μπορεί να τον πρόδωσε με κάποιον τρόπο.

Τα σενάρια είναι τόσα πολλά, που δεν μπορείς να κάνεις υποθέσεις. Προσπάθησε να μάθεις ακριβώς τι έγινε στο παρελθόν του, μέσα από την έμμεση συζήτηση. Μιλήστε για τους συντρόφους σας και τότε θα ξέρεις τι τον πλήγωσε και τώρα σε φοβάται.

Κάνε τον να σε εμπιστευτεί

Όπως κατάλαβες, ο φόβος είναι αυτός που κάνει έναν άντρα να μην θέλει σχέση. Τώρα πρέπει να σκεφτείς τι βλέπει σε εσένα και φοβάται να δεσμευτεί μαζί σου. Ένα σενάριο είναι ότι μπορεί να σε ζηλεύει κρυφά. Για παράδειγμα να έχεις πολλούς φίλους στο Facebook και το Instagram και να σκέφτεται πως στην πέφτουν πολλοί.

Πρέπει να διαβάσεις  Μιλώντας για συναισθήματα με έναν άντρα – Όσα πρέπει να ξέρεις

Αυτό του δημιουργεί άγχος πως θα σε χάσει αν έρθει κάποιος πιο όμορφος από αυτόν, άρα για να αποφύγει την απογοήτευση σε κρατά σε απόσταση. Σίγουρα η λύση δεν είναι να μην μιλάς με άνθρωπο ή να κλείσεις τα social media σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να του δώσεις να καταλάβει πως τον βλέπεις πραγματικά και ότι δεν δίνεις δεκάρα για κανέναν άλλο άντρα πέρα από αυτόν.

Χτίστε πραγματική επικοινωνία

Κάποιοι άντρες νιώθουν ένα κενό επικοινωνίας. Αυτοί οι άντρες δεν θέλουν σχέση, γιατί θα νιώθουν εγκλωβισμένοι. Σκέψου αν συζητάτε όσο πρέπει ή αν όλα είναι απλά σεξ. Αν ισχύει το δεύτερο τότε θα πρέπει να του δώσεις αυτό που θέλει. Την ασφάλεια της επικοινωνίας και το κάτι παραπάνω που θα το πάρει το μυαλό.

Δεν έχετε και τόσες κοινές εμπειρίες

Ένας άντρας που δεν θέλει σχέση, μπορεί να φοβάται την απομόνωση. Πολλοί άντρες δεν θέλουν σχέση όχι γιατί έχουν άλλη, αλλά γιατί φοβούνται πως θα περνούν λιγότερο χρόνο με τους φίλους τους και θα χάσουν τα πράγματα που αγαπούν. Μάθε τι του αρέσει και δες σε πόσα από αυτά μπορείς να ακολουθήσεις, χωρίς να περιορίζεσαι.

Πρέπει να διαβάσεις  Μιλώντας για συναισθήματα με έναν άντρα – Όσα πρέπει να ξέρεις

Για παράδειγμα, μπορεί να του αρέσει το γήπεδο ή η πεζοπορία. Αν προτιμάς την πεζοπορία, πρότεινε του το Σάββατο, αντί να βγείτε για ένα ποτό, να κοιμηθείτε μαζί και την Κυριακή να πάτε μαζί για πεζοπορία. Να ξέρεις πως αν περάσει ωραία στο τέλος της ημέρας μπορεί να σου κάνει και την μεγάλη συζήτηση για σχέση.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

3 ζώδια που παραμένουν σε κακές σχέσεις για καιρό

Μερικά ζώδια φεύγουν με το πρώτο σημάδι του προβλήματος - αλλά άλλα ζώδια θα μείνουν με τον σύντροφό τους σε καλές και κακές στιγμές. Η...

4 ζώδια που θα ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν την αδελφή ψυχή τους

Μερικά ζώδια θα έχουν μια αγάπη στη ζωή τους. Αλλά άλλοι πρόκειται να ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν το κατάλληλο άτομο για αυτούς. Εδώ είναι...

Σχέση από μακριά

Τι γίνεται τελικά όταν είστε μακριά; Η σχέση από απόσταση είναι μια ειδική περίπτωση. Είναι το βαρύ πυροβολικό στις περιπτώσεις των κάπως και όχι τόσο...

Γιατί δεν είναι άβολο τελικά να συζητάς για το σεξ;

Το σεξ, η συζήτηση και τα ταμπού. Το σεξ γενικά, είναι ένα θέμα συζήτησης απαγορευτικό για κάποιους. Ίσως γιατί το θεωρούν πολύ προσωπικό, ίσως γιατί...

Extreme sports στο σεξ

Τι γίνεται όταν τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ακραία, λίγο πιο extreme; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι λάτρεις της αδρεναλίνης. Υπάρχεις...

Τα 4 στάδια μιας σχέσης για να δεις κι εσύ που ακριβώς βρίσκεσαι

Τα 4 στάδια των σχέσεων, που θα σου δείξουν, που βρίσκεσαι και που πας. Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι εμπλεκόμενοι σε αυτή...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]