Skip to main content

Σου αρέσει κάποιος και θέλεις να τον κάνεις να σε πλησιάσει; Πολλές γυναίκες έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι το να καταφέρεις κάποιον να κάνει την πρώτη κίνηση δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεται στρατηγική.

Ακόμα κι αν όντως του αρέσεις, δεν είναι εφικτό να τον «αναγκάσεις» να στο δείξει. Μπορείς ωστόσο να φέρεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να οδηγηθεί να σου το πει από μόνος του και να σε πλησιάσει πιστεύοντας ότι ήταν δική του πρωτοβουλία.

Δες στη συνέχεια μερικές συμβουλές που θα τον κάνουν να σε προσέξει, να σε θεωρήσει μέρος της καθημερινότητας του και αναπόφευκτα να κάνει την πολυπόθητη πρώτη κίνηση.

Συνάντησε τον «τυχαία» σε κοινά μέρη

Μάθε τι του αρέσει να κάνει και πού ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του. Δείξε ενδιαφέρον για αυτά και εμφανίσου πχ στο γυμναστήριο του τυχαία, στη βιβλιοθήκη ή στη φιλανθρωπική οργάνωση που περνάει τα σαββατοκύριακα του. Πείσε τον ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ για αυτά και ότι ήταν μέρος της καθημερινότητας σου και πριν τον γνωρίσεις.

Γνώρισε τους φίλους του

Αν καταφέρεις να σε συμπαθήσουν τα κοντινά του άτομα και να μπεις ενεργά στον κοινωνικό του κύκλο, τότε μόνο θετικές μπορεί να είναι οι καταστάσεις. Επιπλέον, καθώς οι φίλοι είναι συνήθως η μεγαλύτερη επιρροή σε τέτοιες αποφάσεις, όταν θα τους αναφέρει το ενδιαφέρον του για σένα, μόνο καλά λόγια θα έχουν να πουν.

Με αυτόν τον τρόπο θα του είναι πιο εύκολο να σε πλησιάσει!

Βάλε τον στη συζήτηση

Αν είναι ντροπαλός ή δυσκολεύεται να μιλήσει σε κορίτσια, τότε δοκίμασε μερικές ανώδυνες λεκτικές προσεγγίσεις που μπορούν να σπάσουν τον πάγο. Να σας φέρουν πιο κοντά.
«Μπορείς να μου δείξεις αυτό το μαγικό τρικ που έκανες σε εκείνο το πάρτι;»
«Σκέφτομαι να πάρω μία μπλούζα στον αδερφό μου και είναι ακριβώς στο σωματότυπο σου, μπορείς να έρθεις να με βοηθήσεις;»
«Έμαθα ότι είσαι καλός με τους υπολογιστές. Μπορείς να με βοηθήσεις με το laptop γιατί μου βγάζει κάτι περίεργα;»

Βρες τον στα Social Media

Αλληλεπιδράστε περισσότερο στα κοινωνικά μέσα (π.χ. Facebook, Twitter, Snapchat κ.λπ.) Κάνε like τα post του και share τα άρθρα που ανεβάζει. Δείξε του ότι έχετε περισσότερα κοινά στη μουσική, τα παιχνίδια και το χιούμορ, απ’ όσο νομίζει.

Να είσαι δίπλα του στις κακές μέρες

Όταν δεν είναι καλά δείξε του ότι σε νοιάζει και μπορεί να σου μιλήσει. Προσφέρσου να τον βοηθήσεις με τα προβλήματα του και να τον συμβουλεύσεις. Σιγά σιγά θα μάθεις και περισσότερα για το χαρακτήρα του, ακούγοντας τις καθημερινές του δυσκολίες. Το να μάθεις τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που σκέφτεται μόνο καλό μπορεί να φέρει.

Διάθεση για φλερτ

Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματος ή την κατάλληλη φρασεολογία, ακόμα και χιουμοριστικές ατάκες, μπορείς να τον κάνεις να σε δει ως κάτι παραπάνω από μία καλή φίλη (κάτι που θα πρέπει να έχεις ήδη πετύχει αν ακολούθησες τις προηγούμενες συμβουλές).

Χαμογέλα: Όταν τον πιάσεις να σε κοιτάζει, χαμογέλα λίγο και κοίτα προς τα κάτω. Στη συνέχεια, ξανακοίτα τον χαμογελώντας χαριτωμένα.

Παίξε με τα μαλλιά σου. Οι φυσικές κινήσεις περιποίησης θεωρούνται ελκυστικές

Σπάσε το φράγμα αφής: Ακούμπα τον απαλά και άφησε τον να σε αγγίξει, χωρίς να υπερβαίνετε το επίπεδο άνεσης. Ωστόσο μην τον αποτρέψεις αν γίνει λίγο πιο τολμηρός.

Πιάσε το χέρι του: Βάλε την παλάμη σου στη δική του και πες του «κοίτα πόσο μεγάλο φαίνεται το χέρι σου μπροστά στο δικό μου»

Γνωστοποίησε με τρόπο τις προθέσεις σου

Μερικοί άντρες είναι πολύ ντροπαλοί ή αγχωμένοι για να σε πλησιάσουν και να κάνουν την πρώτη κίνηση. Άλλοι απλά δεν κατανοούν τα μηνύματά που τους δίνεις. Ακόμη όμως και οι πιο ντροπαλοί τύποι θα ανοιχτούν όταν βεβαιωθούν ότι το θέλεις.

  • Πιάσε το χέρι του όταν περπατάτε στο δρόμο μαζί.
  • Ζήτα του να σε βοηθήσει με κάτι με το οποίο είναι προφανές ότι δεν χρειάζεσαι βοήθεια. Έτσι θα καταλάβει ότι απλά δημιουργείς έναν λόγο για να βρεθείτε.
  • Πες μπροστά του ότι «θα ήθελες να βρεις κάποιον για σχέση»
  • Ανάφερε του μισοαστεία μισοσοβαρά ότι είδες στον ύπνο σου ότι ήσασταν μαζί

Προσοχή! Μην υπερβάλεις και γνωστοποίησε τις προθέσεις σου πολύ προσεκτικά αν δεν έχεις δει ακόμα κίνηση από μεριάς του, αλλιώς μπορεί να φανείς απελπισμένη.

Θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα μυστικά και να «ξεκλειδώσεις» το μυαλό των ανδρών και να έχεις την τέλεια σχέση; Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα