Skip to main content

Η εξομολόγηση μίας αναγνώστριας για τα λάθη στη σχέση της. Διάβασε για τις φορές που έχει φωνάξει στο σύντροφο της και τα δάκρυα ενοχής που έχει ρίξει μετά.

Στο Couple Goals μπορείς να στείλεις και εσύ την ιστορία σου. Πιστεύουμε πως οι αυθεντικές ιστορίες είναι και αυτές που πολλές φορές αποτελούν τα καλύτερα παραδείγματα για να δίνονται λύσεις.

Η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και τον κινηματογράφο.

Η Κατερίνα Κ. τόλμησε να μιλήσει για ένα θέμα ταμπού, την έλλειψη ψυχραιμίας και τα ψυχικά τραύματα που προκαλεί στο σύντροφο της πολύ συχνά, αλλά και τις ενοχές.

Διάβασε την ιστορία της Κατερίνας Κ.:

«Καλησπέρα ομάδα του Couple Goals. Ήθελα να εξομολογηθώ πως είμαι η πηγή δυστυχίας στον άνθρωπο που αποτελεί την λάμψη στη ζωή μου.

Είμαι η Κατερίνα Κ., μία γυναίκα 34 ετών και τα έχω με τον Δημήτρη 4 χρόνια. Είναι ένας υπομονετικός άνθρωπος με τον οποίο συζούμε και θέλουμε να κάνουμε τη δική μας οικογένεια πολύ σύντομα. Ο Δημήτρης εργάζεται και συνεχώς θέλει να μου προσφέρει περισσότερα υλικά και συναισθηματικά, όπως κάνω κι εγώ από την πλευρά μου.

Αυτό που συμβαίνει όμως πολλές φορές, είναι πως ο Δημήτρης είναι ένας πολύ ανώτερος και πιο ποιοτικός άνθρωπος από εμένα γιατί αφήνει τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόρτα μας πριν μπει στο σπίτι. Εγώ αντιθέτως τα φέρνω μέσα και χαλάω το ευχάριστο κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει.

Εδώ και ένα χρόνο το πρόβλημα μου είναι η θέση διευθύντριας στην αλυσίδα super market που έχω πάρει. Πρόκειται για μία θέση ευθύνης, με πολύ πίεση και φθορά.

Υπάρχουν μέρες που θέλω να μείνω στην αγκαλιά του Δημήτρη μου μόνο, όμως όλα τα καταστρέφω γιατί πιέζομαι.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου να του φωνάζει άδικα, ως ένα ξέσπασμα για όλα τα άκυρα καθημερινά μικροπράγματα και ο Δημήτρης το ξέρει, υπομένει εκεί για εμένα μέχρι να περάσει η φουρτούνα κι εγώ να γαληνέψω πάλι.

Το χειρότερο είναι πως εγώ κλαίω μετά μόνη μου στο μπάνιο γιατί ξέρω τι τέρας είμαι σε έναν άνθρωπο που είναι γεμάτος αγάπη. Ξέρω πως είμαι αυτή που κάνει τα λάθη και οργίζομαι με την ατέλεια μου ως χαρακτήρας.

Ξέρω πως ο Δημήτρης δεν θα με χωρίσει, όμως δεν θέλω να είμαι αυτή που του προκαλεί θλίψη. Τη δουλειά δεν θα την αφήσω, γιατί θέλω να προσφέρω τα ίδια και περισσότερα από τον σύντροφο μου στο σπιτικό μας.

Αυτό που επιθυμώ όμως είναι να βελτιωθώ. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που είναι ο Δημήτρης. Να μην εξοργίζομαι και χάνω την ψυχραιμία μου για ανούσια πράγματα. Το σεξ είναι φανταστικό, είναι ο άνθρωπος που έχει τρέξει για εμένα όσο οι γονείς μου, είναι το παν και εγώ δεν είμαι αντάξια.

Ντρέπομαι, όμως θα αλλάξω.

Το ξέρω πως θα αλλάξω και δεν θα χύσω ξανά δάκρυα για την νευρική Κατερίνα Κ.

Μόνο δάκρυα χαράς για το πρώτο μας παιδί.

Το υπόσχομαι σε εσένα Δημήτρη μου.»

Η θέση μας

Αγαπητή Κατερίνα Κ.,

Είναι εντυπωσιακό το θάρρος σου να λες ανοιχτά μία τόσο προσωπική και δυνατή ιστορία που βιώνουν πολλά άλλα ζευγάρια και οικογένειες.

Η λύση σε αυτό είναι να βρεις τις εσωτερικές ισορροπίες σου και να έχεις πάντα στον ορίζοντα τον στόχο σου.

Εάν κάνεις αυτά τα δύο πράγματα τότε δεν θα ρίξεις ξανά κανένα δάκρυ λύπης.

Στηρίζουμε την επιλογή σου για αυτοβελτίωση και χαιρόμαστε που είσαι τόσο ώριμη και δεν εγκαταλείπεις έτσι εύκολα μία σχέση.

Είμαστε μαζί σου!