Skip to main content

Να σαι λοιπόν εδώ ψάχνοντας μια απάντηση τρομερά σημαντική για εσένα. “πως θα τον γοητεύσεις πραγματικά;” πως θα κάνεις έναν άνδρα τρελό και παλαβό για εσένα;

Tελικά πιάνουν όλα αυτά που διάβασες σε διάφορες ιστοσελίδες με γενικές απαντήσεις για το θέμα; Ως σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας 2 απολύτως σχετικών βιβλίων θα σου πω ότι σε γενικές γραμμές πιάνουν …αλλά δεν μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά.

Xρειάζεσαι ένα πλάνο.

Mερικές πολύ συγκεκριμένες συμβουλές που μπορείς άμεσα να ακολουθήσεις και να δεις αποτέλεσμα. Είναι η τυχερή σου μέρα! Σε αυτό εδώ το άρθρο, θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Έχω την προσοχή σου;

Προχωράω αμέσως παρακάτω!

Καθημερινά λόγω και των δωρεάν μαθημάτων που προσφέρω, λαμβάνω δεκάδες emails από γυναίκες που αντιμετωπίζουν από το πιο απλό έως το πιο πολύπλοκο πρόβλημα με έναν άνδρα. Ένα πολύ συχνό θέμα των email είναι αυτό ακριβώς:

Τι πρέπει να κάνω και πως να συμπεριφερθώ για να τον γοητεύσω;”

εχθές μόλις έλαβα το παρακάτω από την Έλενα:

Καλησπέρα Νίκο και συγχαρητήρια για τα μαθήματα σου. Μου έχουν ανοίξει πραγματικά τα μάτια. εύχομαι να μπορέσεις βοηθήσεις και στην δική μου περίπτωση. Με τον Στέλιο γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο πριν από περίπου 1 μήνα. ήταν ένας άνδρας που μου έκανε εντύπωση από την αρχή. Αρκετά γυμνασμένος, ψηλός και με ένα βλέμμα…που σε κάνει να κολλήσεις. Για να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή έκανε την κίνηση και γνωριστήκαμε. έχουμε βγει 4 φορές αλλά νιώθω ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ξέρω πως είναι όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά. Θα σε κυνηγήσει, θα σου δείξει ξεκάθαρα ότι του αρέσεις, ότι θέλει να προχωρήσετε παρακάτω. Πως να συμπεριφερθώ για να τον κάνω να με θέλει; να με σκέφτεται και να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον; αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Αμέσως παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τις συγκεκριμένες 5 οδηγίες που τις έδωσα:

Αγαπητή φίλη καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Σε αυτό το mail θα φύγω από τις γενικόλογες απαντήσεις όπως: να είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, να χαμογελάς, να είσαι σέξυ, να τον εντυπωσιάσεις, κλπ και θα σου μιλήσω για μυστικά τα οποία έχουν πραγματικά αποτέλεσμα και μπορούν εύκολα να κάνουν έναν αδιάφορο άνδρα κυριολεκτικά να τρέχει από πίσω σου και να σε ερωτευτεί βαθιά. Πάμε λοιπόν:

Άνοιξε τον συναισθηματικά:

Είναι μια τεχνική που λειτουργεί πάντα. Αν θέλεις ένας άνδρας να νιώσει απόλυτα ευχάριστα μαζί σου, να σε δει σαν κάτι ξεχωριστό και να βάλεις τις βάσεις για να σε ερωτευτεί, θα πρέπει να καταφέρεις να τον ανοίξεις, θα πρέπει να εστιάσεις στο συναίσθημα, δηλαδή να τον βάλεις να μιλήσει για αυτό.

Βιώστε κοινές εμπειρίες:

Είναι κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι που βιώνουν κοινές ( και κυρίως έντονες) εμπειρίες, δένονται πιο εύκολα μεταξύ τους.

Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να τον γοητεύσεις και να επιταχύνεις την διαδικασία του να σε ερωτευτεί είναι είτε να βρείτε και να μιλήσετε (να τον καθοδηγήσεις να μιλήσει αυτός για αυτό που τον συναρπάζει) για μια κοινή εμπειρία που έχετε (ή κοινό πάθος. Πχ: πεζοπορία κάθε Κυριακή) ή ακόμα καλύτερα, να φροντίσεις να προτείνεις να πραγματοποιήσετε κάποια εμπειρία που να δημιουργεί, έντονες, ευχάριστες αναμνήσεις

Χρησιμοποίησε την τεχνική έλξη-απώθηση:

ίσως το έχεις ακουστά ως Σκωτσέζικο ντουζ. Είναι όταν δίνεις σε κάποιον λίγο από αυτό που θέλει. Μετά το τραβάς πίσω. Μετά το ξαναδίνεις. Μετά πάλι πίσω. Αυτή η συμπεριφορά, αυξάνει την επιθυμία του άλλου προοδευτικά.

Η σωστή εφαρμογή αυτής της τεχνικής (το 99% των γυναικών ακολουθεί εντελώς αντίθετο δρόμο. Δείχνει ότι είναι δεδομένη!) μπορεί να κάνει έναν άνδρα να κολλήσει πραγματικά μαζί σου και να σε θέλει σαν τρελός.

Άφησε χώρο:

Πρέπει να μάθεις, ότι οι άνδρες ερωτεύονται μια γυναίκα όταν είναι μόνοι τους. Και για να το κάνουν, χρειάζονται καθαρό χρόνο χωρίς την παρουσία σου. Ουσιαστικά, τρέχουν ξανά και ξανά, την διαδικασία δημιουργίας συναισθημάτων που αναλύω σε ένα από τα μαθήματα μου.

Χρησιμοποίησε κάποιο μοτίβο:

Τα μοτίβα (patterns όπως είναι η κανονική ονομασία στο NLP) δεν είναι τίποτε άλλο από περιγραφές συναισθημάτων, εμπειριών και διαδικασιών σκέψης τα οποία προτρέπουν τους συνομιλητές σου να νιώσουν αυτό που τους περιγράφεις ( χωρίς να το καταλάβουν καν) .

Τα παρακάτω αποτελούν πανίσχυρα όλα τα οποία αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν όχι απλώς να γοητεύσουν αλλά να κάνουν έναν άνδρα να σε ερωτευθεί βαθιά, να νιώσει μια βαθιά, ουσιαστική πρωτόγνωρη σύνδεση μαζί σου και να βάλει σκοπό του να προχωρήσει μαζί σου στο επόμενο στάδιο.

Μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τα δωρεάν μαθήματα:

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Τι θα μάθεις Μέσα Από Τα Δωρεάν Μαθήματα;

  • Πως θα τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια μετά από κάθε σας συνάντηση
  • Πως να τον κάνεις να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες
  • Πως θα αποφεύγεις τους λάθος άνδρες οι οποίοι πιθανότατα μετά από λίγο θα σε ταλαιπωρήσουν η θα θέλουν από εσένα κάτι εντελώς εφήμερο
  • Επιταχυντές συναισθημάτων: Πως να πετύχεις να αναπτύξει γρήγορα τα συναισθήματα που θέλεις για σένα
  • Πως μπορείς να πείσεις έναν άνδρα που δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω, να σε δει σοβαρά

και πολλά πολλά άλλα που απασχολούν κάθε γυναίκα όπως την Σοφία.

Διάβασε παρακάτω την ιστορία της.

Πριν από 15 μήνες έλαβα ένα email από την Σοφία. Η Σοφία είναι μια πετυχημένη, όμορφη και αναξάρτητη γυναίκα. Όποιον στόχο κι αν είχε βάλει στη ζωή της τον είχε πετύχει! Όλους, εκτός από έναν… Η Σοφία δυσκολευόταν πολυ να “στεριώσει” σε μια σχέση. Γινόταν, ξανά και ξανά το ίδιο. Μερικά ραντεβού, σεξ και εξαφάνιση. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι κάνει λάθος. Γιατι όλες οι άλλες τα καταφέρνουν και αυτή καταλήγει να κοιμάται σχεδόν καθε βράδυ μόνη της στο κρεβάτι. Είχε κουραστεί από το να γίνεται κάθε φορά το ίδιο. Είχε φτάσει να αμφισβητεί τον ίδιο της τον εαυτό. Χαρακτηριστικά μου είχε γράψει:

Νίκο, νομίζω οτι πρέπει να εγκαταλείψω την προσπάθεια να κάνω μια σταθερή σχέση. Κουράστηκα.. Πλέον πάω σε ραντεβού και ξέρω ήδη που θα καταλήξει. Οι άνδρες με βλέπουν μόνο για σεξ. Δεν είμαι, μάλλον από τις “ξεχωριστές” γυναίκες. Δεν θα γίνω ποτέ  η γυναίκα της ζωής κάποιου… ”

Τότε ήταν που είπα στη Σοφία να ξεκινήσει να παρακολουθεί τα μαθήματα. Λίγο αργότερα  πήρε στα χέρια της το βιβλίο μου “Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις”. Μιλούσαμε για το πως όλα αυτά που διάβαζε άλλαζαν σιγά σιγά την καθημερινότητα προς το καλύτερο. Εκεί κάπου γνώρισε τον Πάνο. Ήταν αποφασισμένη να ακολουθήσει τις συμβουλές μου. Ήταν επιφυλακτική… Άλλα τα κατάφερε.

Πριν 1 μήνα έλαβα ακόμη ένα email από την Σοφία:

Νίκο μου.. ελπίζω να είσαι καλά! Ξέρω οτι δεν έχεις νέα μου εδώ και μερικούς μήνες.. Με τον Πάνο συνεχίζουν όλα τόσο καλά όσο και στην αρχή! Μη σου πω οτι είναι ακόμη καλύτερα! χαχχα. Είμαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πραγματικά ευτυχισμένη! Σου στέλνω μόνο για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Συνέχισε να δίνεις τις συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ και πάλι!”

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ