Ζώδια και Επανασύνδεση σχέσης

Πόσο πιθανή είναι η επανασύνδεση με τον/την πρώην σου;

Τώρα μπορείς να δεις εύκολα ποιες είναι οι… επικρατούσες τάσεις αν ξέρεις το ζώδιό του. Γιατί τα ζώδια μπορούν  να σου πουν με μία πολύ καλή προσέγγιση αν και πως θα γυρίσει κοντά σου. Αν λοιπόν θέλεις να τον ξεπεράσεις μα δεν γίνεται, δες πιες είναι οι πιθανότητες να ξαναγυρίσεις κοντά του.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Οι Κριοί χωρίζουν εύκολα. Τα ξαναβρίσκουν όμως το ίδιο εύκολα. Μην ξεχνάς άλλωστε πως είναι παρορμητικοί. Αν λοιπόν ο χωρισμός προέκυψε εξαιτίας ενός θερμόαιμου επεισοδίου, τότε μπορείς να χαμογελάσεις. Αν από την άλλη ήταν θέμα ρουτίνας δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά…

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Πες μου πως κατάφερες να κάνεις Ταύρο να σε χωρίσει. Είναι το πιο σταθερό ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο. Αν το αποφάσισε μόνος του τότε μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως θα μείνει σταθερός στην άποψή του. Αν πάλι ήταν δική σου απόφαση μπορεί και να έχεις μία ελπίδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λίγο εδώ και λίγο εκεί… γενικά οι Δίδυμοι είναι λίγο όπου φυσάει ο άνεμος. Αέρας τι άλλο να πούμε. Στο φλέγον ζήτημα της επανασύνδεσης; Απροσδιόριστη κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μήπως τον πλήγωσες; Αν ναι μην περιμένεις να γυρίσει πίσω, παραείναι ευαίσθητος για να το αντέξει. Αν πάλι όχι μπορείς να ελπίζεις σε επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Λέων και περηφάνια είναι έννοιες ταυτόσημες. Αν λοιπόν περιμένεις να σε παρακαλέσει να γυρίσεις κοντά του … θα σου έλεγα τράβα για άλλα. Σπάνια παίρνει το δρόμο της επανασύνδεσης και συνήθως για τους λάθος λόγους-βλέπε εκδίκηση. Για να το κάνει πρέπει να το θέλει πολύ ε, και να κανακέψεις κι εσύ λίγο την υπερηφάνειά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πρακτική λογική. Καθώς ένα κι ένα κάνουν δύο για ένα Παρθένο, από την στιγμή που εξηγεί ένα χωρισμό με λογικά αίτια, συνήθως δεν… επανέρχεται. Μοναδικό παραθυράκι η λέξη χωρίζουμε να έπεσε στον αέρα ξεκάθαρα παρορμητικά. Αλλιώς θέλει πολύ προσπάθεια και μετάνοια.

Πρέπει να διαβάσεις  Ζώδια και επανασύνδεση 2017 : Πως θα την πετύχεις;

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Το βασικό πρόβλημα που θα συναντήσεις είναι φυσικά πως είναι αναποφάσιστος. Θέλει αλλά μην περιμένεις να κάνει το πρώτο βήμα αν  δεν του δώσεις εσύ το πράσινο φως ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις σου. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις φροντίδα και αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΣΗ

Αν με οποιοδήποτε τρόπο πρόδωσες την εμπιστοσύνη του, τότε ξέρεις πολύ καλά πως δεν πρέπει να περιμένεις εξιλέωση, καθώς είναι γνωστό πως ο Σκορπιός είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο. Αν θες μία ευκαιρία επιστράτεψε τον ερωτισμό σου ωστόσο έχε πάντα μες στο μυαλό σου πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψάχνει απλά την εκδίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Χμ. Το ζώδιο με μότο είμαι ανεξάρτητος και μου αρέσει. Πολύ λίγα είναι αυτά που εσύ μπορείς να κάνεις για την επανασύνδεση. Τα πάντα είναι στο χέρι της θεάς τύχης, της κοινής παρέας και της διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Αν η σχέση σας είναι καλή τότε ο Αιγόκερος είναι από τα ζώδια με τα οποία έχεις ίσως τις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναβρείς. Το περιβάλλον του θα σε βοηθήσει, συνεπώς κράτα επικοινωνία με κοινούς γνωστούς και φίλους.

Πρέπει να διαβάσεις  Τελικά πότε αρχίζεις να του λείπεις;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Ο έρωτα για ένα Υδροχόο όπως πολύ καλά ξέρεις περνάει μέσα από την φιλία. Έχεις αρκετά καλές πιθανότητες να τα ξαναβρείς μαζί του αν δεν τον πιέσεις και διατηρήσεις φιλικές σχέσεις μαζί του.

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Είναι το ζώδιο το οποίο περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο θα κυνηγήσει την επανασύνδεση με όπλο του τι άλλο φυσικά από το ρομαντισμό του.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

15 ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού εάν θες να μάθεις για το παρελθόν του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο άβολα είναι μερικές φορές τα ραντεβού, και ακόμα περισσότερο το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον ώστε...

Ραντεβού με κάποιον μικρότερό σου

Ερωτεύτηκες έναν μικρότερό σου και ανησυχείς για το πρώτο σας ραντεβού και για το τι θα πει ο κόσμος; Θέλω να σου πω για αρχή...

Tελικά το γυαλί στις πόσες φορές σπάει;

Για αυτό το κείμενο ευθύνεται ξεκάθαρα το ποτήρι με το κρασί που έπεσε όσο κάναμε ένα zoom meeting την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλο RIP στο...

Τι ψάχνεις τελικά σε μια σχέση;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που ψάχνουμε εμείς σε μια σχέση ή τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άλλοι σε μια σχέση; Πολλές...

Γιατί πρέπει να γνωρίσεις ένα ζώδιο της φωτιάς μετά τον χωρισμό σου;

Κανένας -ή σχεδόν κανένας- χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχουμε πει πολλές φορές για τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια νέα γνωριμία μετά...

Πώς μπορείς να τον κάνεις να διαλέξει εσένα;

Πολλές φορές όταν θέλουμε κάποιον κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε ή για να μας προσέξει. Κάποιες φορές ξεπερνάμε τον εαυτό μας και...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]