3 ζώδια που παραμένουν σε κακές σχέσεις για καιρό

0
131
Υπάρχει τρόπος να κάνεις τον σύντροφό σου να χωρίσει;
5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε κάποιον που κάνει νέα σχέση

Μερικά ζώδια φεύγουν με το πρώτο σημάδι του προβλήματος – αλλά άλλα ζώδια θα μείνουν με τον σύντροφό τους σε καλές και κακές στιγμές. Η αποχώρηση δεν είναι επιλογή στο μυαλό τους. Έχουν βάλει σκοπό να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει.

Εδώ είναι μερικά ζώδια που καταλήγουν να κρατούν τη λάθος σχέση για πάρα πολύ καιρό:

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο θα κάνει τα πάντα για να κάνει κάποιον ευτυχισμένο – ακόμα και με τίμημα τη δική του ευτυχία. Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν πότε είναι η ώρα να φύγουν, πότε η σχέση έχει ξεπεράσει το σημείο σωτηρίας. Πάντα θα προσπαθούν να διορθώσουν αυτό που έχει σπάσει.

Οι Καρκίνοι δεν φοβούνται να καταβάλουν προσπάθεια, κάτι που μερικές φορές λειτουργεί προς όφελός τους – και άλλες φορές είναι το λάθος τους. Πρέπει να μάθουν πότε να τα παρατάνε. Διαφορετικά, θα καταλήξουν να εξαντλούνται για κάποιον που έχει ήδη αποχωρήσει από τη σχέση εδώ και πολύ καιρό.

Παρθένος

Δεν θα θέλουν να φύγουν όταν εμφανιστούν προβλήματα στη σχέση. Η πρώτη τους σκέψη θα είναι να εξετάσουν το πρόβλημα και να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Δεδομένου ότι είναι τελειομανείς (και έχουν επίσης και μια επίμονη πλευρά) δεν θα θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος που επέλεξαν αυτό το άτομο. Δεν θα θέλουν να τερματίσουν τη σχέση πρόωρα όταν αισθάνονται ότι μπορούν να πάει παρακάτω.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο: Μπες στον κόσμο της τελειομανίας του!

Δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά, επομένως δεν τους πειράζει πόσο χρονοβόρο και εξαντλητικό μπορεί να είναι αυτό. Θέλουν να κρατήσουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν τον έλεγχο, ότι μπορούν να επαναφέρουν τη σχέση σε καλό δρόμο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν πρόκειται να κάνουν σχέση με κάποιον, εκτός αν κρίνουν ότι αυτό το άτομο αξίζει τον χρόνο και την προσοχή τους.

Θα προσπαθήσουν να κάνουν τη σχέση να δουλέψει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να θυσιάσουν πράγματα που αγαπούν. Οι Αιγόκεροι δεν ενδιαφέρονται για τις εύκολες σχέσεις. Θέλουν να διαλέξουν κάποιον και να μείνουν με αυτό το άτομο για πάντα, έτσι θα αντισταθούν στο να απομακρυνθούν εύκολα μόλις αρχίσουν να χτίζουν μια ζωή μαζί. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πείσουν το άλλο άτομο να μείνει – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τελικά η δοκιμή δεν θα ευδοκιμήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here