Skip to main content

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας ξεκινάει με ξαφνικές συναισθηματικές χαρές, από έναν παρασκηνιακό ή ανεκπλήρωτο έρωτα! Συνεχίζει με παθιασμένες συνομιλίες και μηνύματα. Τελειώνει με ερωτική τύχη και εύνοια λόγω της Αφροδίτης στο Ζώδιο σου μεν, αλλά και αρκετά ξεσπάσματα ή και ρήξεις, στην συντροφική ζωή, λόγω της Πανσελήνου απέναντι σου!

Τα καλύτερα, έρχονται στα τέλη του μήνα, αφού με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, όχι απλά ομορφαίνεις και χορταίνεις ερωτικές επιτυχίες, αλλά θα μπορέσεις εύκολα να δημιουργήσεις και κάτι σταθερό και αξιόλογο στην ζωή σου!

 

Ταύρος

Για εσένα αγαπημένε Ταύρε, οι πρώτες ημέρες του Μάρτη, είναι μία έκπληξη! Έρχονται ευχάριστες αλλαγές και επίτευξη ερωτικών στόχων, ξαφνικά! Αν αποφύγεις τάσεις για τσακωμούς, ο Άρης στο ζώδιο σου, θα σου δώσει μέσα στον Μάρτιο, πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες στιγμές, αλλά και για να βρεις λύσεις σε παλαιά προβλήματα στην ερωτική ζωή! Στα τέλη του μήνα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να πάρεις χαρά, από ένα ερωτικό σου απωθημένο!

Μέχρι και τα μέσα του μήνα, χορταίνεις ευχάριστες αλλαγές, φλερτ και νέα ξεκινήματα! Ύστερα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε εργασία και χρήμα, αλλά σίγουρα θα έχεις και αρκετές αισθησιακές στιγμές να απολαύσεις! Τα τέλη του μήνα, υπόσχονται συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, εκπλήξεις χαρμόσυνες και ίσως έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε συναρπάσει!

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, άκου προσεκτικά! Μπορεί ο Μάρτης να ξεκινά λίγο βαρετά, με εσένα να απασχολείσαι κυρίως με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ωστόσο μετά συνεχίζει τελείως διαφορετικά! Μπορείς να αναμένεις αλλαγές, χαρμόσυνες εκπλήξεις, επίτευξη στόχων, πάθος, φλερτ, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Ωστόσο, τα πιο θετικά νέα για τα ερωτικά σου, έρχονται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που θα χορτάσεις θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, φλερτ, τύχη, μηνύματα, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου!

 

Καρκίνος

Για εσένα Καρκίνε, οι προβλέψεις του Μαρτίου χαρακτηρίζονται από μια λέξη: Αναπάντεχες! Στις αρχές του μήνα, χορταίνεις ερωτική τύχη, συναισθηματικές επαφές, χαρούμενες εξελίξεις και επίτευξη στόχων, από εκεί που δεν το περιμένεις! Στα μέσα του μήνα, ενδυναμώνεις το συναίσθημα σου και νιώθεις πιο δυνατός, ωστόσο καλό θα ήταν, να αποφύγεις κρυφές ή παράνομες ερωτικές ενέργειες.

Στα τέλη του μήνα, παρόλο που συνεχίζονται οι χαρούμενες ερωτικές επαφές, εσύ θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα. Ιδίως με την Πανσέληνο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ώριμα επαγγελματικά, οικογενειακά, αλλά και ερωτικά προβλήματα που θα προκύψουν! Μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

 

Λέων

Για εσένα Λέοντα, όλα τα έχει αυτός ο Μάρτης! Ένας μήνας που σίγουρα είναι ερωτικός και σεξουαλικός! Νιώθεις μάλιστα τόσο επιθυμητός, που είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις και καινούργια πράγματα, για χάρη της απόλαυσης!

Πέρα από το παθιασμένο πρόσωπο του Μάρτη, στα τέλη του μήνα, μπορείς να αναμένεις και μπόλικο φλερτ, χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες και απόλυτη τύχη! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για νεύρα και καυγάδες, αυτόν τον μήνα!

 

Παρθένος

Εσένα αγαπημένε Παρθένε, ο Μάρτιος σε βρίσκει επικεντρωμένο στην συντροφική ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ξαφνικές εξομολογήσεις ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλυτη βελτίωση της σχέσης σου ή εκπλήξεις από τον σύντροφο! Στα τέλη του μήνα, το πάθος φουντώνει ακόμα πιο πολύ και ίσως αν δεν υπάρξουν όρια, να έρθουν καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

 

Ζυγός

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αυτόν τον μήνα! Μπορεί ο μήνας να έχει πολλές εργασιακές υποχρεώσεις και θέματα καθημερινότητας να σε τρέχουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές ερωτικής ικανοποίησης στην συντροφική ζωή. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δεν κάνει ζημιά η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, φέρνοντας καυγάδες και ρήξεις! Ψυχραιμία λοιπόν και αυτοσυγκράτηση!

 

Σκορπιός

Για εσένα Σκορπιέ αυτός ο μήνας, παρά τις πολλές υποχρεώσεις και την μπόλικη δουλειά, θα αποδειχθεί απόλυτα ερωτικός! Ο Μάρτης σου προσφέρει λάμψη, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες και ξαφνικές εξομολογήσεις! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο, τέλος του μήνα, διότι θα φέρει απογοητεύσεις και αποκαλύψεις, ιδίως αν έχεις ερωτικά μυστικά ή αν είσαι μπλεγμένος σε παρασκηνιακή σχέση!

Πέρα από ερωτική καλοπέραση, θαυμαστές, ερωτική τύχη και πραγματοποίηση επιθυμιών, ο Μάρτης θα σου προσφέρει και σεξουαλικότητα, καυτές στιγμές και ερωτική διορατικότητα! Βέβαια όλη αυτή η εύνοια, θα διακοπεί πολλές φορές από επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, που τώρα σε απασχολούν.

 

Τοξότης

Στις αρχές του μήνα, αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ξαφνικό μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου και απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές! Τα μέσα του μήνα υπόσχονται πάθος, ενώ τα τέλη του μήνα, κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες και μόνο χαρούμενες εξελίξεις για τα ερωτικά σου!

 

Αιγόκερως

Aγαπημένε Αιγόκερε, μπορεί ο Μάρτιος να επικεντρώνει το μυαλό σου και την δράση σου σε επαγγελματικούς, οικονομικούς και οικογενειακούς στόχους, ωστόσο θα υπάρξουν και ερωτικές εξελίξεις, ακόμα κι αν δεν είναι προτεραιότητα! Φλερτ, γνωριμίες, χαρμόσυνες ειδήσεις, αισθησιακές στιγμές, σταθερότητα, συναισθηματική σιγουριά και μηνύματα από το παρελθόν, είναι μερικές από αυτές!

Ο μήνας ξεκινά με ερωτικές χαρμόσυνες επικοινωνίες, αλλά και μηνύματα εκπλήξεις! Η συνέχεια ωστόσο του Μαρτίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα! Ιδίως στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο, θα υπάρξουν ρήξεις και επαγγελματικές και οικογενειακές, αλλά και στον ερωτικό τομέα!

 

Υδροχόος

Ο Μάρτης θα τα έχει όλα για σένα! Αισθησιακές στιγμές, ερωτική αφοσίωση από το ταίρι σου, φλερτ, καυτές επικοινωνίες, τύχη, θετικές εξελίξεις, χαρμόσυνα μηνύματα, κατακτήσεις, πάθος, σταθερότητα και λάμψη! Απόλαυσε τον!

Ο μήνας ξεκινά με αυτοπεποίθηση, σταθερότητα στον έρωτα και πολλές παθιασμένες στιγμές! Συνεχίζει με φλερτ, επικοινωνίες, γνωριμίες, λάμψη, κατακτήσεις, ερωτική εύνοια γενικά και μόνο επιτυχίες, ιδίως αν εκμεταλλευτείς σωστά τα εκφραστικά σου μέσα!

 

Ιχθύς

Για εσένα αγαπημένε και τελευταίε του ζωδιακού κύκλου Ιχθύ, αυτός ο μήνας ξεκινά με όλα τα φώτα πάνω σου! Ερωτική τύχη, εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα έχεις και μάλιστα στα ξαφνικά!

Συνεχίζει με ανάκτηση αυτοεκτίμησης και αισθησιακές στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου! Προσοχή μόνο προς τα τέλη του μήνα, διότι η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις λόγω ζήλιας και τοξικά ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!