Skip to main content

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου είναι και επίσημα κοντά μας και φέρνει ανακατατάξεις στα ερωτικά πλάνα και σχέδια των ζωδίων. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι σου επιφυλάσσει ο Οκτώβρης και πως πρέπει να το διαχειριστείς.

 

Κριός

 

Μπορεί να σε τρώει η δουλειά όλο τον Οκτώβρη, ωστόσο, αυτά που σε «καίνε» είναι πρώτον το οικονομικό και δεύτερον, οι στιγμές που θα ρίχνεις επικούς καυγάδες, λόγω ζήλιας και κτητικότητας.

Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, οι προβλέψεις δείχνουν συντροφικότητα και ερωτική σταθερότητα. Υπάρχουν πιθανότητες για ερωτική επανασύνδεση με παλιό έρωτα, αλλά στα αρνητικά του μήνα, είναι σαφώς τα πρακτικά προβλήματα, όπως και η τάση σου για υπερβολές και στην συμπεριφορά σου απέναντι στο άτομο της καρδιάς σου.

 

Ταύρος

 

Για τους Ταύρους, αυτό είναι ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, είτε θες κάτι καινούργιο, είτε θες επανασύνδεση. Προσοχή όμως! Όλη αυτή η εύνοια, θέλει σωστούς χειρισμούς. Όχι στις ρήξεις και τα νεύρα, όχι στα υπερβολικά συναισθηματικά ξεσπάσματα και όχι στην έλλειψη ψυχραιμίας, απέναντι σε αναπόφευκτες αρνητικές ανατροπές.

Μπορεί σωματικά και ψυχολογικά να είσαι κουρέλι αυτόν τον μήνα, λόγω κάποιων γεγονότων της καθημερινότητας, ωστόσο ο ερωτικός τομέας, θα έχει μόνο θετικές εξελίξεις. Κατακτήσεις, θαυμαστές, στιγμές πάθους, διασκέδασης και ρομαντισμού, επιστροφές πρώην συντρόφων και μπόλικη τύχη.

 

Δίδυμος

 

Οικογενειακά, φιλικά και οικονομικά προβλήματα σε τρέχουν όλο το μήνα. Τα ερωτικά σου μπαίνουν στον πάγο και ακόμα κι αν επιστρέψει ένας παλιός έρωτας ή σου δώσει χαρά ένα απωθημένο από το παρελθόν, δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει σε καλό…

Όσον αφορά στο σεξ και στο χρήμα, εκεί πάμε μια χαρά. Από κατακτήσεις και φλερτ, επίσης! Το κακό είναι, πως όλη αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα αμαυρώνεται από εργασιακές δυσκολίες, προβλήματα καθημερινότητας, απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών στον έρωτα και λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα.

 

Καρκίνος

 

Επικοινωνίες, φλερτ, ευχάριστα μηνύματα, ερωτικές λύσεις, ερωτικές επιστροφές και ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις υπάρχουν αυτό το μήνα στο πρόγραμμα για σένα. Δεν θα λείψουν ωστόσο, ανατροπές, ρήξεις, επαγγελματικές πιέσεις και καβγαδάκια ερωτικά ή και φιλικά.


Μία νέα γνωριμία ή ένα μήνυμα από το παρελθόν, σου δίνει χαρά! Αν έχεις σχέση, τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα! Προσοχή μόνο στις επικοινωνιακές παγίδες με το άτομο τις καρδιάς σου, τις υπερβολικές προσδοκίες για τον πρώην και στις επαγγελματικές σου δυσκολίες.

 

Λέων

 

Αχ βρε Λέοντα, μπορεί ο πρώην να επιστρέφει, αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και θα σε τσαντίσει/νευριάσει ακόμα πιο πολύ τώρα. Αν είσαι σε σχέση, άσε τη γκρίνια και τα νεύρα, διότι η οριστική ρήξη είναι πολύ κοντά. Γενικά, κράτα χαμηλά τους τόνους και τα στάνταρ σου και υπομονή έναν ολόκληρο Οκτώβρη…

Όσον αφορά στα οικονομικά και επαγγελματικά, επιτέλους λύνονται και μπορείς άφοβα να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Αισθησιακές στιγμές, μηνύματα από το παρελθόν και σταθερότητα, είναι τα δώρα ενός μήνα που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

 

Παρθένος

 

Παρθένε, αυτός είναι ο μήνας σου ξεκάθαρα! Γοητεία, ερωτική εύνοια, αισθηματική χαρά, ερωτικές επιστροφές, ξαφνικές εξομολογήσεις και όλα σούπερ με λίγα λόγια. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δεν μιλάς, χωρίς να σκέφτεσαι, γιατί οι επικοινωνιακές παγίδες, είναι πολλές και βρίσκονται παντού.

Στα θετικά του μήνα, είναι σαφώς οι ερωτικές επιστροφές, οι αισθησιακές στιγμές, η ομορφιά, η σταθερότητα και η ερωτική τύχη. Στα αρνητικά, είναι κυρίως η τάση σου να παραμυθιάζεσαι και να έχεις περισσότερες προσδοκίες από αυτές που θα έπρεπε. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί γενικά είσαι από τα ζώδια που η τύχη είναι με το μέρος τους για αυτό τον μήνα.

 

Ζυγός

 

Τα οικονομικά σου προβλήματα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό, όμως ευτυχώς μια παράνομη, παρασκηνιακή ή παρελθοντική αγάπη, σου δίνει ξαφνική χαρά μέσα στο μήνα. Το νου σου μόνο στις παράλληλες σχέσεις αν είσαι σε σχέση, γιατί βαδίζεις σε επικίνδυνο έδαφος

Η τύχη στα ερωτικά, αλλά και γενικότερα, σε παροτρύνει να αφήσεις στην άκρη τις ρήξεις και τους καυγάδες, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα, εκτός από αιφνίδια ξεσπάσματα και απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις.

 

Σκορπιός

 

Aυτό το μήνα έχεις νέα ξεκινήματα στον έρωτα και ερωτικές επιστροφές. Το θέμα είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, δεν θα λείψουν ούτε οι αρνητικές ανατροπές, ούτε οι δυσκολίες στην καθημερινότητα, ούτε οι ρήξεις στην συντροφική ζωή… Γι’ αυτό λοιπόν υπομονή.

Θα σου προτείναμε να μείνεις μακριά από καυγάδες με φίλους και από παράνομες παρασκηνιακές αγάπες, αφού βρίσκεσαι ξεκάθαρα σε ένα κλίμα αβέβαιο επαγγελματικά, αλλά και ψυχολογικά!

 

Τοξότης

 

Μπόλικη δουλειά σε περιμένει αυτό το μήνα και αρκετές ερωτικές απογοητεύσεις, ωστόσο η τύχη είναι μαζί σου και θα καταφέρεις τις απογοητεύσεις να τις ξεπεράσεις άμεσα. Μία προειδοποίηση όμως, φρόντισε να μείνεις μακριά από ψέματα και μυστικά, αλλιώς την πάτησες!

Ερωτικές επιστροφές από παλιά απωθημένα είναι στο πρόγραμμα για εσένα, παρά τα επαγγελματικά σου τρεξίματα. Ωστόσο, οι απογοητεύσεις καραδοκούν, αφού πάλι πιστεύεις σε ψεύτικα λόγια, πάλι εμπιστεύεσαι τον λάθος άνθρωπο, πάλι μπλέκεσαι σε περίεργες ιστορίες…

 

Αιγόκερως

 

Από το Α στο Ω, αυτός ο μήνας! Τύχη ερωτική γενικά, αλλά και ερωτικές/φιλικές επανασυνδέσεις από την μια και από την άλλη καυγάδες, γκρίνια, αισθηματικά προβλήματα, ανατροπές και συνέπειες λόγω δικών σου λαθών… Το νου σου λοιπόν!

Μπορεί τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά να πηγαίνουν δύσκολα (για να μην πούμε χάλια), ωστόσο στον έρωτα, έχεις μόνο θετικές εξελίξεις. Ερωτικές επιστροφές, τύχη, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, ρομαντισμός, συναίσθημα και επίτευξη όλων των ερωτικών σου στόχων.

 

Υδροχόος

 

Τα νέα αγαπημένε Υδροχόε δεν είναι τόσο καλά γενικά γι’ αυτόν τον μήνα… Καυγάδες, επαγγελματικές γκαντεμιές, ρήξεις από το πουθενά, λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα, αναποδιές και λάθη στον έρωτα, είναι μερικές από τις προκλήσεις που θα έχεις να αντιμετωπίσεις.

Το πάθος δεν θα λείψει αυτόν τον μήνα όμως… Είτε παρασκηνιακά, είτε με το άλλο σου μισό, είτε με το άτομο που εδώ και καιρό διεκδικείς, είτε με ένα απωθημένο που πάει ενάντια στα «πρέπει»! Ευχαριστήσου το, αρκεί να μην παραμυθιαστείς στο τέλος.

 

Ιχθύς

 

Μια νέα σχέση, επισημοποίηση ή ακόμα και επανασύνδεση είναι μέσα στο πρόγραμμα του Οκτώβρη! Με λίγα λόγια, όλα καλά με τα ερωτικά σου, παρόλο που το πορτοφόλι αδειάζει και τα οικονομικά γίνονται ζήτημα…

Συντροφικότητα, ρομαντισμός, μηνύματα από τον πρώην, τέλειο σεξ, ευχάριστες ερωτικές συζητήσεις και συναντήσεις και όλα καλά. Μέχρι να αρχίσεις πάλι να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, γεγονός που αργά ή γρήγορα, θα σε οδηγήσει στην απογοήτευση (για ακόμα μια φορά).