Skip to main content

 

Κριός

Κριέ μου ο Φεβρουάριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο δείχνει πως τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους, παρέες και οτιδήποτε άλλο αφορά συλλογικές δραστηριότητες ή συλλογική προσπάθεια για κάτι.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 είναι πολύ πιθανόν να σε φέρει κοντά με κάποια πρόσωπα και να ανοίξει νέες φιλικές σχέσεις.

Στα μέσα του μήνα (γύρω στις 17/2) θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις οικονομικές σου διευθετήσεις, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει ανατροπές και κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις στον οικονομικό τομέα.

 

Ταύρος

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, από την πρώτη ημέρα αυτού το μήνα, δείχνει πως ίσως κληθείς να επανεξετάσεις και να αναθεωρήσεις επαγγελματικούς στόχους, φιλοδοξίες και όνειρα.

Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς στην προβληματική επικοινωνία που μπορεί να υπάρξει στη δουλειά, παρά μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ να καταφέρεις το επόμενο διάστημα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2, μιλάει για ξαφνικές ευκαιρίες, bonus και επαγγελματική εξέλιξη, αρκεί να μπορέσεις να διαχειριστείς κάποια νεύρα που μπορεί να προκύψουν. Η επικοινωνία μπορεί να αποτελέσει ένα προβληματικό κομμάτι στη δουλειά, όμως αν ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο τότε θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις και να κάνεις μία νέα αρχή εκεί που θα επικεντρωθείς.

 

Δίδυμοι

Αγαπημένε Δίδυμε, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις, καθώς και να επικεντρωθείς σε αυτή μιας και ίσως δημιουργηθούν κάποια ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου από την 1η έως και τις 22/2 φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Αυτά είναι πιθανό να σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, καθώς και κάποιους συγγενής εξ αγχιστείας.

Τώρα είναι η ευκαιρία να διευθετήσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που μπορεί να υπήρξαν κατά το παρελθόν έτσι ώστε να λυθούν κάποια θέματα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και τα ραντεβού μιας και φαίνεται πως ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναβολές σε αυτά.

 

Καρκίνος

Κατά τον δεύτερο μήνα του έτους, θα επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς αυτά -λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (από την 1η έως και τις 22/2)- θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα όπως επίσης και ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα από παλιά. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία χρειάζεται να κλείσουν και να μείνουν οριστικά πλέον πίσω σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 δείχνει πως θα πρέπει να κάνεις συνετές κινήσεις, ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά τον οικονομικό τομέα, καθώς θα υπάρξει τάση για υπερβολές. Οι ανάγκες σου θα κάνουν την εμφάνισή τους κάτι το οποίο μεταφράζεται σε αυξημένα έξοδα!

 

Λέων

Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από την 1η έως και τις 22/2 δημιουργεί ένα κλίμα παρανοήσεων. Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς φαίνεται πως οι «άλλοι» μπορεί να μεταφέρουν ακόμα και άθελά τους λανθασμένες πληροφορίες για ζητήματα που σε αφορούν με αποτέλεσμα να μην κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις σε αυτά.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 «δείχνει» για άλλη μία φορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σε αυτές θα υπάρξουν εξελίξεις, αναθεωρήσεις, ανακατατάξεις αλλά και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν.

 

Παρθένος

Για εσένα φίλε Παρθένε, ο Φεβρουάριος ξεκινά με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα νιώθεις συχνά την ανάγκη να στραφείς σε καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος.

Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις από υποχρεώσεις της καθημερινότητας μέχρι οτιδήποτε άλλο είχες αφήσει στον αυτόματο πιλότο κατά το παρελθόν, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που θέλεις να ξεκινήσεις οτιδήποτε νέο, καθώς με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 ίσως αλλάξουν και τα δεδομένα που έχεις τώρα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/2 στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει στο προσκήνιο την κατάσταση που υπάρχει στον εργασιακό τομέα, καθώς και την καθημερινότητά σε γενικότερο πλαίσιο.

 

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή, στους ανθρώπους που είναι πηγή χαράς για εσένα, αλλά και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου από την 1η έως και τις 22/2 κάτι που μεταφράζεται ως «επιστροφές προσώπων από το παρελθόν» ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 θα κάνει ακόμα πιο έντονο το παραπάνω σενάριο και εκτός από μία επιστροφή που μπορεί να έχεις, είναι πολύ πιθανόν και εσύ να αρχίσεις να σκέφτεσαι κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί.

 

Σκορπιός

Αγαπημένε Σκορπιέ, ο Φεβρουάριος ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία έως και τις 22/2) κάτι που δείχνει πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με οικεία σου πρόσωπα, υποθέσεις του σπιτιού και γραφειοκρατικά θέματα, μάλιστα το κοινό όλων αυτών είναι ότι θα έρχονται από το παρελθόν.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 θα δημιουργήσει έντονη κινητικότητα στα παραπάνω ζητήματα και αυτή μπορεί να οδηγήσει σε λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία έχουν παραμείνει για καιρό χωρίς διευθέτηση.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, ο Φεβρουάριος ξεκινά με την αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (1η έως 22/2) κάτι που δείχνει πως κατά τη διάρκεια του θα δημιουργηθούν συνθήκες που θα σε οδηγήσουν να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Δείξε ψυχραιμία σε καθυστερήσεις, αναβολές και την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει, καθώς αυτά είναι οι τυπικές παρενέργειες κάθε φορά που ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου θα σου προσφέρουν έμπρακτη στήριξη σε θέματα που σε απασχολούν.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με ανησυχίες που θα αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (από την 1η έως και τις 22/2) θα φέρει ξανά κάποιες οικονομικές υποθέσεις στο προσκήνιο.

Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει ασυνεννοησία όσον αφορά συζητήσεις που σχετίζονται με το ταμείο σου, για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι και σε αυτές αλλά και σε υποσχέσεις που μπορεί να ακουστούν. Το πρώτο μισό του μήνα ενδείκνυται για ρυθμίσεις οικονομικών ζητημάτων, καθώς μέσω αυτών θα μπορέσεις να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για την τσέπη σου.

 

Υδροχόος

Αγαπημένε Υδροχόε, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε δικά σου ζητήματα, στις δικές σου ανάγκες αλλά και στις δικές σου επιθυμίες. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο από την 1η έως και τις 22/2, κάτι που μπορεί να φέρει επικοινωνιακά εμπόδια.

Θα πρέπει να δώσεις αρκετή προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μιας και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα σε αυτές λόγω παρανοήσεων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου στις 11/2 φέρνει ξανά στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος είτε επαγγελματικής είτε αισθηματικής φύσεως και δίνει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτά.

 

Ιχθύς

Για εσένα ο Φεβρουάριος, θα ξεκινήσει με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου (έως και τις 22/2) και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να αρχίσεις να σκέφτεσαι όλο και περισσότερο κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Καλό θα είναι να επιστρέψεις σε αυτά μόνο αν υπάρχει λόγος και αν μπορείς να αλλάξεις κάτι στο παρόν, διαφορετικά θα είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη της ενέργειας σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 σε οδηγεί να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες και να κινηθείς με βάση αυτές. Ενδεχομένως να χρειαστεί να πεις κάποια «όχι», τα οποία θα στεναχωρήσουν πολλούς, όμως η ενέργειά σου θα είναι πολύτιμη και αυτός ο μήνας αρκετά απαιτητικός, με αποτέλεσμα αν δεν βάλεις κάποια όρια σε συγκεκριμένα ζητήματα να σου δημιουργήσει αρκετή κούραση.