Skip to main content

Παρακάτω θα σας μεταφέρω σε ποιους τομείς θα χρειαστεί να στρέψουμε την προσοχή μας, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.

Πανσέληνος για Κριούς

Θα αναρωτηθείτε αν ό,τι έχετε σας αξίζει, θα σας πιάσει αυτό που λέμε δεν έχω τίποτα, ίσως γιατί δεν αξίζω και τίποτα; Η απάντηση είναι Όχι ΟΧΙ φυσικά! Αυτό θα σας προκληθεί λόγω της πανσελήνου.

Αυτά τα «δεν αξίζω» μπορεί να επηρεάσουν περισσότερο όσους δεν έχουν σχέση αυτήν την περίοδο. Γιατί έτσι είμαστε σαν ως άνθρωποι, αν δεν μας αποδέχονται και δεν μας θέλουν οι άλλοι, θεωρούμε και ότι και δεν αξίζουμε. Μην ανησυχείτε, τα ερωτικά για εσάς έρχονται τον Μάιο. Αν δεν έχετε τέτοιους προβληματισμούς, η πίεση μπορεί να βγει στο πορτοφόλι σας, οπότε και κυριολεκτικά να μην έχετε τίποτα κάτι αξίας. Το τελευταίο είναι πολύ πιθανό να συμβεί γιατί μέσα στην εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να έχετε και έντονη τη διάθεση να βγείτε να ξοδέψετε χρήματα για να ευχαριστηθείτε και να περάσετε καλά. Επίσης, χρήματα μπορεί να ξοδέψετε για την καλοπέραση των παιδιών σας. Αν δεν κάνετε τίποτα κάτι από τα παραπάνω και είστε καλλιτέχνης, έξοδα θα βγουν για το καλλιτέχνημά σας!

Πανσέληνος για Ταύρους

Κάθε πανσέληνος είναι έντονη και η συγκεκριμένη λίγο παραπάνω για εσάς. Προσέξτε πάρα πολύ στις διαφωνίες και στις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τους γονείς σας ή με τον προϊστάμενό σας στη δουλειά. Επίσης, είναι πιθανό να αρχίσει να παίρνει μπρος, κάποια συμφωνία που είχατε επαγγελματικής φύσεως. Όπως και στη φύση έτσι και στους ανθρώπους, με την πανσέληνο ανεβαίνουν τα υγρά του σώματός, το αίμα μας δηλαδή, στο κεφάλι. Συγκρατηθείτε, μαζέψτε τα νεύρα σας γιατί οι μέρες μπορεί να προκαλέσουν τσακωμούς και εντάσεις. Ταύροι είστε εσείς και δεν τα θέλετε αυτά, οπότε βάλτε το χεράκι σας τώρα που έχετε τη γνώση, για να γίνουν λίγο πιο ομαλά τα πράγματα.

Πανσέληνος για Διδύμους

Δε θα έλεγα ότι είναι και μία τόσο δύσκολη πανσέληνος για εσάς, αλλά όπως σε κάθε πανσέληνο, οι ενέργειες του σύμπαντος είναι πολύ υψηλές και ευερέθιστες. Για εσάς λοιπόν έρχονται και φωτίζονται θέματα που έχουν να κάνουν ίσως με κάποιο πτυχίο που μπορεί να ήσασταν στην διαδικασία να το πάρετε, οπότε τώρα να ολοκληρωθεί αυτό. Ίσως για κάποιους άλλους να φέρει ένα νέο μεταφορικό όχημα ή κάποια καινούργια ηλεκτρονική συσκευή που να τη χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε με τον κόσμο, κινητό, laptop, tablet και λοιπά. Επειδή το αίμα θα σας έχει ανέβει αρκετά λόγω της πανσελήνου, δώστε προσοχή σε τσακωμούς, εντάσεις και έριδες που μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη και στο διαδίκτυο.

Πανσέληνος για Καρκίνους

Θα μας βγει πολύ έντονα η ανασφάλεια του ότι δεν μας βγαίνουν τα κουκιά για να περάσουμε τον μήνα. Αυτή είναι και η δουλειά της πανσελήνου, να τονίζει τα κακώς κείμενα της εποχής που διανύουμε και αυτό γίνεται για να μας ωθήσει να βρούμε λύση. Κάτι άλλο που μπορεί να μας συμβεί με αυτή την πανσέληνο είναι το να αρχίσουμε να νιώθουμε οι δεσμευμένοι το αίσθημα ότι ο σύντροφός μας δεν μας καλύπτει τις ανάγκες μας και να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να προχωρήσουμε ή όχι.

Ενώ οι αδέσμευτοι από την άλλη, σε τυχόν γνωριμίες που θα κάνουμε, θα έχουμε την αίσθηση ότι κάτι του λείπει του αλλουνού σε σχέση με τα δικά μας θέλω. Για την κατηγορία των Καρκίνων που είμαστε στην αρχή μιας νέας γνωριμίας, η πανσέληνος αυτή θα δείξει αν μας ταιριάζει ή όχι ο συγκεκριμένος άνθρωπος για στη ζωή μας. Κάτι άλλο που μπορεί να ενεργοποιηθεί είναι τα οικονομικά που έχουν να κάνουν με άλλους, Τράπεζα, εφορία, σύζυγο π.χ. Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν να περιμένουμε φως και εξελίξεις.

Πανσέληνος για Λέοντες

Η πανσέληνος για εσάς έρχεται και φωτίζει τον Οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οποιαδήποτε γνωριμία είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα, είτε ερωτικής, είτε ή επαγγελματικής φύσεως, έρχεται τώρα στο προσκήνιο για να φωτιστεί και να δείτε αν τελικά υπάρχει λόγος να την συνεχίσετε.

Αυτή η πανσέληνος θα σας φωτίσει επίσης προς τα πού πρέπει να κατευθύνετε την ενέργειά σας, σε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν. Αυτά τα θέματα είναι και οι σημαντικότεροι τομείς, οι σχέσεις, η καριέρα, ο εαυτός σας και το σπίτι. Όλοι αυτοί οι τομείς ταράζονται και ανάλογα στη φάση που είναι ο καθένας θα δείξει και πού πρέπει να στρέψει την προσοχή του..

Πανσέληνος για Παρθένους

Θα τονιστούν πάρα πολύ τα θέματα της καθημερινότητας, κάτι που εσάς μπορεί να σας εξαντλήσει σωματικά και έτσι να χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Ναι μεν δεν είναι δύσκολη η πανσέληνος για εσάς, αλλά δεν παύει να είναι πανσέληνος και θα σας δημιουργηθεί το αίσθημα, η αίσθηση ότι κάτι θέλετε να κάνετε, ξέρετε τι είναι αυτό, ξέρετε τον στόχο σας δηλαδή, αλλά αυτήν την στιγμή δεν μπορείτε να βρείτε πώς θα κατευθυνθείτε προς τα εκεί πέρα.

Πανσέληνος για Ζυγούς

Για εσάς είναι μία πανσέληνος που θα σας φωτίσει ερωτικά θέματα, ή με το οτιδήποτε προσφέρει χαρά στον καθένα. θα έχετε μία έντονη διάθεση για να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Είστε πού είστε οι όμορφοι του ζωδιακού, να μία ευκαιρία λοιπόν να τραβήξετε τα βλέμματα, αν φυσικά σας ενδιαφέρει να βρείτε ταίρι. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, αλλά παίζει κάτι ερωτικό με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, αυτή η πανσέληνος θα έρθει να σας δώσει την απάντηση για το τι πρέπει να κάνετε. Θα το συνεχίσετε μόνο φιλικά ή θα προχωρήσει και σε κάποια σχέση ερωτικής φύσεως;

Πανσέληνος για Σκορπιούς

Το σπίτι, η οικογένεια, η δουλειά, οι σχέσεις και ο ίδιος σας ο εαυτός. Αυτοί είναι οι τομείς που θα τονιστούν με αυτήν την πανσέληνο και ιδίως για όσους είναι γεννημένοι από τις 18 έως τις 22/11 τα γεγονότα θα είναι λίγο πιο έντονα, καθώς ενεργοποιείται η έκλειψη που έγινε στις 19/11/2021.

Πανσέληνος για Τοξότες

Η πανσέληνος θα σας βρει λαλίστατους! Με όποιον βρίσκεστε θα θέλετε να τα πείτε όλα. Ακόμη και με μακρινά ξαδέλφια είναι πιθανόν να έρθετε σε επικοινωνία αυτήν την εβδομάδα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία επίσης, να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας που μπορεί να είχαν ταραχτεί το προηγούμενο διάστημα.

Πανσέληνος για Αιγόκερους

Θα έχετε έντονο το συναίσθημα ότι η σχέση που έχετε δεν είναι και τόσο ισότιμη. Μπορεί δηλαδή να αισθάνεστε ότι παίρνετε λιγότερα από ό,τι δίνετε ή το αντίστροφο. Αυτή η ανισότητα μπορεί να βγει και στο επαγγελματικό κομμάτι. Δείτε το, αξιολογήστε το όλο γεγονός και είμαι σίγουρος ότι θα πάρετε την πιο σωστή απόφαση, καθώς φημίζεστε για τη σοβαρότητα των αποφάσεών σας.

Πανσέληνος για Υδροχόους

Θα σας βγει πολύ έντονα η αίσθηση ότι πιέζεστε από τους άλλους, είναι όμως μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεμπλοκαριστείτε, γιατί μία πανσέληνος έρχεται να φωτίσει τα συγκεκριμένα θέματα, οπότε και εσείς θα μπορέσετε να τα δείτε πιο εύκολα και να τους δώσετε επιτέλους μία λύση. Είναι ακόμη επίσης μία πανσέληνος που θα σας βγάλει πολλά θέματα στην επιφάνεια και θα έχουν να κάνουν με τους σημαντικότερους Οίκους της ζωής σας. Τον ίδιο σας τον εαυτό, το σπίτι που κατοικείτε, τις σημαντικές σχέσεις, είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, τους γονείς σας και την καριέρα σας.

Πανσέληνος για Ιχθείς

Η πανσέληνος για εσάς γίνεται σε έναν Οίκο που έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία σας και το πώς χαλαρώνετε και βρίσκετε την ηρεμία σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο για να χαλαρώνει, να προσεύχεται ή να διαλογίζεται. Είναι μία πανσέληνος η οποία θα φέρει σε σύγκρουση την ψυχή σας με το σώμα σας. Πρακτικά σημαίνει ότι εσείς θα θέλετε να απομονωθείτε, να έχετε την ηρεμία σας για να κάνετε τα δικά σας ονειρικά ταξίδια και αυτό δε θα γίνεται, γιατί θα είστε υποχρεωμένοι να τρέχετε με δουλειές της καθημερινότητας ή της εργασίας σας.

BY JOSEPH INSUPP