Πως θα είναι ο Απρίλιος για το κάθε ζώδιο

Έχουμε μπει και επισήμως στην άνοιξη, στις 12/4 έχουμε τη Νέα Σελήνη όπου μπαίνει ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό, στις 27/4 η Πανσέληνος επισκέπτεται τον Σκορπιό. Εκείνο το τελευταίο δεκαήμερο επίσης μπαίνει και ο Άρης στον Καρκίνο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι άλλο επιφυλάσσει ο Απρίλιος για το κάθε ζώδιο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ήρθε επιτέλους η ώρα να εστιάσεις στον εαυτό σου. Κάνε πράγματα που πραγματικά απολαμβάνεις, ακόμα και εάν μερικές φορές σου φαίνεται ακατόρθωτο. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου και να βάλεις μπρος τα σχέδια που έχεις για τους επόμενους μήνες. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, κάποιος είναι πολύ κοντά στο να εισβάλλει στη ζωή και στην καρδιά σου. Βεβαιώσου όμως πρώτα πως έχεις απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Πρέπει να ξεκινήσεις αυτόν τον νέο μήνα τακτοποιώντας τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, εάν δεν θέλεις να σε κυνηγάνε για πάντα. Επίσης, εστίασε μόνο σε ότι είναι ουσιώδες, και στη δουλεία αλλά και στα προσωπικά σου. Αλλά αυτόν τον μήνα ό,τι και να γίνει μην αγνοήσεις την εσωτερική σου φωνή. Ακολούθησε το ένστικτό σου, όπως κάνεις σχεδόν πάντα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτόν τον μήνα άσε την περιέργεια σου να σε καθοδηγεί και θα δεις ότι θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αρκεί να μην είσαι ντροπαλός και να μην κρατάς χαμηλό προφίλ. Ο Απρίλιος είναι η τέλεια ευκαιρία για εσένα για να κοινωνικοποιηθείς, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκεις. Μόνο να θυμάσαι πως η αδράνεια δεν θα σε βοηθήσει. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε προσπεράσει όσο εσύ κάθεσαι!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για ένα μεγάλο μέρος του Απριλίου, μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις το κίνητρό σου, αλλά πρέπει να αποδεχτείς ότι καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Δεν πρόκειται να χάσεις την θέση που έχεις κερδίσει στο προσκήνιο. Η πρόκλησή για εσένα Καρκίνε για αυτόν τον μήνα είναι να μην εκνευριστείς και να μένεις ψύχραιμος και ήρεμος. Θα σου χρειαστεί σε πολλές στιγμές, ειδικά σε διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σου.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του την ευκαιρία να σε μάθει πολλά πράγματα. Αλλά μόνο εάν είσαι πρόθυμος. Σε όλη τη διάρκεια της άνοιξης θα εμφανίζονται μπροστά σου προκλήσεις, που όμως θα αποδειχτούν σπουδαία μαθήματα. Μην διστάσεις να συμβουλευτείς τον σύντροφό σου για να ακούσεις τα σχόλια του. Πίστεψέ μας θα είναι πολύ βοηθητικά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε αυτός ο μήνας ήρθε για να σε μάθει πως να αποδέχεσαι πως δεν σου ανήκουν όλα. Κράτα μόνο τα σημαντικά και μάθε να κάνεις συμβιβασμούς και να συνεργάζεσαι. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρχουν κάποιες εκρήξεις στην ερωτική ζωή σου, τι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να τις χειριστείς.

Πρέπει να διαβάσεις  4 σημάδια που θα σου δείξουν ότι ένας Λέων θέλει να φύγει από τη σχέση σας

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είναι μια υπέροχη περίοδος να έρθεις πιο κοντά, όσο το επιτρέπει η κατάσταση, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον σύντροφό σου. Ο Απρίλιος φέρνει επίσης μαζί του την ανάγκη να μάθεις να σκέφτεσαι πιο καινοτόμα και να ζητάς τη βοήθεια των φίλων σου. Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να έχουν τον ρόλο του δασκάλου και κάποιοι του μαθητή. Βεβαιώσου πως τον Απρίλιο θα διαλέξεις τον ρόλο του μαθητή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ πρέπει να μειώσεις το ξόδεμα. Ειδικά όταν μιλάμε για συναισθηματικό ξόδεμα. Πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου, χωρίς τύψεις. Ο Απρίλιος είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς στην εργασία σου και στο να εξοικονομήσεις χρήματα. Μπορεί η ευχαρίστηση του καινούργιου να είναι τεράστια, αλλά είναι πρόσκαιρη.

Πρέπει να διαβάσεις  Ποιοι είναι οι λόγοι που ένας Τοξότης σε αγνοεί

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ήρε η ώρα να αγκαλιάσεις το παιδί που έχεις μέσα σου Τοξότης. Εάν γενικότερα δυσκολεύεσαι να αγκαλιάσεις τη δημιουργική σου πλευρά, ο Απρίλιος θα είναι μια ευχάριστη ανακούφιση. Σταμάτα να σκέφτεσαι υπερβολικά και κάνε τις σκέψεις και τις ιδέες σου πράξεις. Προς το τέλος του μήνα θα διαπιστώσεις ότι γίνεται πιο εύκολο να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Στρέψε την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ο Απρίλιος θα σου αποδείξει ότι το να βλέπεις την άλλη πλευρά μπορεί να είναι επωφελές. Μην λαμβάνεις προσωπικά τη γνώμη του συντρόφου σου. Απλά μάθε να ακούς, και να συγκρατείς ό,τι σου ταιριάζει. Μπορεί να μην σε διευκολύνουν οι εντάσεις με τον σύντροφό σου, αλλά προς το τέλος του μήνα το περισσότερο άγχος θα φύγει και η σχέση σας θα ομαλοποιηθεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Θα περάσεις όλο τον Απρίλιο αξιοποιώντας τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει όσο δουλεύεις με τον εαυτό σου. Και η αλήθεια είναι πως έχεις φτάσει πολύ μακριά. Μέσα από αυτές τις αλλαγές θα ενισχυθεί και η αυτοεκτίμησή σου. Επιβράβευσε τον εαυτό σου με στιγμές μοναξιάς και αλλαγές τοπίου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Απρίλιος θα φέρει κάποιες μικρές συγκρούσεις στη ζωή σου, και θα πρέπει να εστιάσεις στη διαίσθηση σου. Υπερασπίσου αυτό που πιστεύεις και νιώθεις και επικεντρώσου στο να μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά τα συναισθήματά σου. Σιγά σιγά τα όνειρά σου παίρνουν τη θέση τους.

featured photo: @marya_83
Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

10 σημάδια ότι είναι για σένα

Προχτές η φίλη μου η Μελίνα ούρλιαζε όταν της έστειλε το new entry ένα τραγούδι των Deep Purple που για πολλούς λόγους είναι το...

3 πράγματα που ένας Ζυγός ψάχνει στον σύντροφό του

Αν σε ενδιαφέρει ένας Ζυγός, ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα τον κερδίσεις. Τι μπορεί να ψάχνει, λοιπόν, ένας Ζυγός από τον σύντροφό...

Πώς να δώσεις χώρο στον σύντροφό σου όταν έχει μια δύσκολη ημέρα

Το να έχεις μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα το έχουμε περάσει όλοι. Είναι κάποιες ημέρες που απλά όλα πάνε στραβά. Το μόνο που θέλεις...

Τι φοβάσαι και δεν χωρίζεις;

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Από την αρχή έως και το τέλος τους θέλουν δουλειά και πολύ μάλιστα. Εκτός από την ίδια τη σχέση...

Αυτό που κάθε ζώδιο αρνείται να θυσιάσει για μια σχέση

Όλοι έχουμε στη ζωή μας όνειρα και για να τα επιτύχουμε βάζουμε κάποιες προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι καταφέρνουμε πάντα να φτάσουμε στον στόχο....

Όταν του αρέσεις αλλά σε θέλει μόνο για θαυμάστρια

Σου αρέσει και του αρέσεις. Έχετε μιλήσει κάποιες -ή πολλές- φορές και πλέον είσαι σίγουρη ότι ο τόνος του δεν είναι απλώς φιλικός. Σε...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]