Πως θα είναι ο Απρίλιος για το κάθε ζώδιο

Έχουμε μπει και επισήμως στην άνοιξη, στις 12/4 έχουμε τη Νέα Σελήνη όπου μπαίνει ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό, στις 27/4 η Πανσέληνος επισκέπτεται τον Σκορπιό. Εκείνο το τελευταίο δεκαήμερο επίσης μπαίνει και ο Άρης στον Καρκίνο.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι άλλο επιφυλάσσει ο Απρίλιος για το κάθε ζώδιο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ήρθε επιτέλους η ώρα να εστιάσεις στον εαυτό σου. Κάνε πράγματα που πραγματικά απολαμβάνεις, ακόμα και εάν μερικές φορές σου φαίνεται ακατόρθωτο. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να οργανώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου και να βάλεις μπρος τα σχέδια που έχεις για τους επόμενους μήνες. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, κάποιος είναι πολύ κοντά στο να εισβάλλει στη ζωή και στην καρδιά σου. Βεβαιώσου όμως πρώτα πως έχεις απαλλαγεί από τα βάρη του παρελθόντος και μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Πρέπει να ξεκινήσεις αυτόν τον νέο μήνα τακτοποιώντας τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, εάν δεν θέλεις να σε κυνηγάνε για πάντα. Επίσης, εστίασε μόνο σε ότι είναι ουσιώδες, και στη δουλεία αλλά και στα προσωπικά σου. Αλλά αυτόν τον μήνα ό,τι και να γίνει μην αγνοήσεις την εσωτερική σου φωνή. Ακολούθησε το ένστικτό σου, όπως κάνεις σχεδόν πάντα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτόν τον μήνα άσε την περιέργεια σου να σε καθοδηγεί και θα δεις ότι θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Αρκεί να μην είσαι ντροπαλός και να μην κρατάς χαμηλό προφίλ. Ο Απρίλιος είναι η τέλεια ευκαιρία για εσένα για να κοινωνικοποιηθείς, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκεις. Μόνο να θυμάσαι πως η αδράνεια δεν θα σε βοηθήσει. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε προσπεράσει όσο εσύ κάθεσαι!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για ένα μεγάλο μέρος του Απριλίου, μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις το κίνητρό σου, αλλά πρέπει να αποδεχτείς ότι καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν. Δεν πρόκειται να χάσεις την θέση που έχεις κερδίσει στο προσκήνιο. Η πρόκλησή για εσένα Καρκίνε για αυτόν τον μήνα είναι να μην εκνευριστείς και να μένεις ψύχραιμος και ήρεμος. Θα σου χρειαστεί σε πολλές στιγμές, ειδικά σε διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σου.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του την ευκαιρία να σε μάθει πολλά πράγματα. Αλλά μόνο εάν είσαι πρόθυμος. Σε όλη τη διάρκεια της άνοιξης θα εμφανίζονται μπροστά σου προκλήσεις, που όμως θα αποδειχτούν σπουδαία μαθήματα. Μην διστάσεις να συμβουλευτείς τον σύντροφό σου για να ακούσεις τα σχόλια του. Πίστεψέ μας θα είναι πολύ βοηθητικά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε αυτός ο μήνας ήρθε για να σε μάθει πως να αποδέχεσαι πως δεν σου ανήκουν όλα. Κράτα μόνο τα σημαντικά και μάθε να κάνεις συμβιβασμούς και να συνεργάζεσαι. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρχουν κάποιες εκρήξεις στην ερωτική ζωή σου, τι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να τις χειριστείς.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς διαχειρίζεται κάθε ζώδιο τη ζήλεια στη σχέση του

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είναι μια υπέροχη περίοδος να έρθεις πιο κοντά, όσο το επιτρέπει η κατάσταση, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον σύντροφό σου. Ο Απρίλιος φέρνει επίσης μαζί του την ανάγκη να μάθεις να σκέφτεσαι πιο καινοτόμα και να ζητάς τη βοήθεια των φίλων σου. Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να έχουν τον ρόλο του δασκάλου και κάποιοι του μαθητή. Βεβαιώσου πως τον Απρίλιο θα διαλέξεις τον ρόλο του μαθητή.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ πρέπει να μειώσεις το ξόδεμα. Ειδικά όταν μιλάμε για συναισθηματικό ξόδεμα. Πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου, χωρίς τύψεις. Ο Απρίλιος είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς στην εργασία σου και στο να εξοικονομήσεις χρήματα. Μπορεί η ευχαρίστηση του καινούργιου να είναι τεράστια, αλλά είναι πρόσκαιρη.

Πρέπει να διαβάσεις  Τα 5 ζώδια που δύσκολα θα πουν το "σ' αγαπώ"

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ήρε η ώρα να αγκαλιάσεις το παιδί που έχεις μέσα σου Τοξότης. Εάν γενικότερα δυσκολεύεσαι να αγκαλιάσεις τη δημιουργική σου πλευρά, ο Απρίλιος θα είναι μια ευχάριστη ανακούφιση. Σταμάτα να σκέφτεσαι υπερβολικά και κάνε τις σκέψεις και τις ιδέες σου πράξεις. Προς το τέλος του μήνα θα διαπιστώσεις ότι γίνεται πιο εύκολο να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου και τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Στρέψε την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ο Απρίλιος θα σου αποδείξει ότι το να βλέπεις την άλλη πλευρά μπορεί να είναι επωφελές. Μην λαμβάνεις προσωπικά τη γνώμη του συντρόφου σου. Απλά μάθε να ακούς, και να συγκρατείς ό,τι σου ταιριάζει. Μπορεί να μην σε διευκολύνουν οι εντάσεις με τον σύντροφό σου, αλλά προς το τέλος του μήνα το περισσότερο άγχος θα φύγει και η σχέση σας θα ομαλοποιηθεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Θα περάσεις όλο τον Απρίλιο αξιοποιώντας τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει όσο δουλεύεις με τον εαυτό σου. Και η αλήθεια είναι πως έχεις φτάσει πολύ μακριά. Μέσα από αυτές τις αλλαγές θα ενισχυθεί και η αυτοεκτίμησή σου. Επιβράβευσε τον εαυτό σου με στιγμές μοναξιάς και αλλαγές τοπίου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Απρίλιος θα φέρει κάποιες μικρές συγκρούσεις στη ζωή σου, και θα πρέπει να εστιάσεις στη διαίσθηση σου. Υπερασπίσου αυτό που πιστεύεις και νιώθεις και επικεντρώσου στο να μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά τα συναισθήματά σου. Σιγά σιγά τα όνειρά σου παίρνουν τη θέση τους.

featured photo: @marya_83
Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για το κάθε ζώδιο

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του αφού μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού τον Αύγουστο. Και επειδή πολλά μπορεί να φέρει ένας νέος μήνας,...

Friends with benefits: πώς θα καταλάβεις ότι ο άλλος θέλει περισσότερα

Έχουμε πει πολλές φορές πως η συνθήκη friends with benefits πολύ σπάνια λειτουργεί γιατί αυτό που συμβαίνει πιο συχνά είναι ο ένας από τους...

Οι καλύτερες ρομαντικές ταινίες

Σε προηγούμενο άρθρο σου είχα γράψει για τις καλύτερες ταινίες για χωρισμένους και σου παραθέτω τη λίστα για να τις θυμηθείς. Τα χαλάσαμε Μια...

Θάρρος ή αλήθεια;

Ένα από τα πλέον κλασσικά παιχνίδια που όλοι σχεδόν έχουμε παίξει στα εφηβικά μας, και όχι μόνο, χρόνια είναι το «θάρρος ή αλήθεια», επιλέγοντας...

Μην αφήνεις έναν χωρισμό να σε ρημάξει ψυχολογικά

Το έχουμε ξαναπεί ότι οι χωρισμοί είναι επώδυνοι κάποιες φορές. Σε κάνουν να πέφτεις στα πατώματα και να κλαις συνεχώς. Είναι ένας μικρός θάνατος...

Κανένας Οδυσσέας δεν γύρισε και καμία Πηνελόπη δεν περίμενε

Μεγαλώσαμε με "happy endings" ή πιο απλά με παραμύθια που τελείωναν και ζούσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αλλά στην πραγματικότητα στο μεσοδιάστημα κανένας...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]