Χαρακτηριστικά ζωδίων – Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

 

Στοιχείο :  Το νερό

Κυβερνών πλανήτης: Πλούτωνας

Σύμβολο: Ο Σκορπιός

Χρώμα : Μπορντό

Πολύτιμος Λίθος : Τοπάζι

Μότο: Τα πάντα μπορούν να μετασχηματιστούν σε μία ευκαιρία

 

Γενικά Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Σκορπιού

Βαθύτατα ερωτικός και μυστηριώδης ο Σκορπιός θεωρείται από πολλούς ως το πλέον «ισχυρό» ζώδιο από τα 12 του ζωδιακού. Είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με τη δύναμη την οποία και αποζητάει με πάθος. Με το ίδιο πάθος που επιδιώκει την εξουσία με το ίδιο πάθος αγαπά, ενώ είναι ιδιαίτερα έντονα συναισθηματικό ζώδιο.

Όσο πιστός και δοτικός όμως μπορεί να είναι ένας Σκορπιός, τόσο δύσκολα ξεχνάει και συγχωρεί αυτόν που τον πρόδωσε. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η μεγαλύτερη αντίφαση του πιο αντιφατικού ζωδίου του κύκλου.

Δυνατά σημεία : Ο δυναμισμός και το πάθος κάνουν τους Σκορπιούς να ξεχωρίζουν. Είναι επίσης ιδιαίτερα πολυμήχανοι και παρατηρητικοί, ενώ ακόμα κι αν δν το περιμένει κανείς είναι πιστοί.

Αδυναμίες : Η συνεχής ζήλια και υποψία μαζί με την άκαμπτη στάση τους είναι τα δυσκολότερα σημεία ενός Σκορπιού παράλληλα με την τάση τους να χειραγωγούν τους άλλους.

Πρέπει να διαβάσεις  Ανήκεις στα ζώδια της Γης; Δες πως ερωτεύεσαι!

Σκορπιός και Φιλία

Η ζήλεια και η κτητικότατα κάνουν τον Σκορπιό έναν μάλλον δύστροπο φίλο. Ωστόσο η πίστη του είναι δεδομένη. Αρκεί φυσικά να μην τον απογοητεύσεις.

Σκορπιός και  Σχέσεις

Ένας Σκορπιός είναι μόνιμα αντιμέτωπος με την εξής αντίφαση: τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία η «αγάπη για δύναμη» ή η «δύναμη της αγάπης». Αγαπάνε βαθιά και με πάθος. Είναι δοτικοί, ερωτικοί και συναισθηματικοί στις σχέσεις του. Θα παραμείνουν πιστοί, αν όμως τους προδώσεις είναι βέβαιο πως θα στο φυλάνε.

Σκορπιός και Γάμος

Ο Σκορπιός θα δώσει τα πάντα προκειμένου να έχει ένα πετυχημένο και ευτυχισμένο γάμο. Ωστόσο είναι ένα από τα πιο απαιτητικά ζώδια – ίσως το πιο απαιτητικό, καθώς θέλει ο σύντροφός του να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες του. Επιπλέον είναι κτητικός και ζηλιάρης.

Σκορπιός Καριέρα και Χρήματα

‘Ένας Σκορπιός ζητάει από την καριέρα του και την εξουσία και το status και είναι ιδιαίτερα καλός σε οποιαδήποτε δουλειά σχετίζεται με αυτά τα δύο δεδομένα. Παρά το γεγονός ότι κερδίζουν εύκολα χρήματα, είναι ιδιαίτερα συντηρητικοί στον τρόπο με τον οποίο τα ξοδεύουν.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τα σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου είναι σχέση εξάρτησης

Η σχέση εξάρτησης –όπως και οι εξαρτήσεις από ουσίες- βασίζεται στα πολλά συναισθήματα που σου δημιουργεί. Ντοπαμίνη και ενδορφίνες, απελευθερώνονται κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ακόμα...

Γιατί δεν μπορείς να ξεχάσεις τον πρώτο σου έρωτα;

Αυτοσχέδια ποιήματα, ξεθωριασμένες φωτογραφίες, αποξηραμένα πλέον λουλούδια και λούτρινα αρκουδάκια. Όλα ενθύμια εκείνου ή εκείνης, καταχωνιασμένα στο παλιό κουτί με τα υπέροχα αναμνηστικά σου....

Γιατί το να είσαι single έγινε ξαφνικά ταμπού;

Έχουμε ‘’προγραμματιστεί’’ από πολύ μικρή ηλικία να αναζητούμε το ζευγάρι μας. Το άλλο μας μισό όπως πολλοί το χαρακτηρίζουν. Κι έχει ριζώσει τόσο βαθιά...

4 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν ψεύτη και πώς να τα εντοπίσεις

Στην αρχή μίας γνωριμίας, πριν ακόμη γίνει σχέση, υπάρχουν αρκετές αναστολές και αμφιβολίες που συχνά μας κρατούν πίσω. Οι πληροφορίες που μοιραζόμαστε είναι περιορισμένες...

Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος για το κάθε ζώδιο

Έφτασε και ο τελευταίος μήνας αυτού του χρόνου, ο μήνας που για πολλούς είναι ο ιδανικός για να θέσουν νέους στόχους αλλά και για...

Τα 5 πιο αποτελεσματικά πράγματα για να κάνεις μετά από έναν καυγά ώστε να ηρεμήσεις

Οι καυγάδες είναι κάτι φυσιολογικό και συμβαίνουν σε κάθε σχέση. Σίγουρα όμως μπορούν να γίνουν ψυχοφθόροι, ειδικά όταν είναι συχνοί. Κι επειδή πάνω στα νεύρα...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]