Χαρακτηριστικά ζωδίων – Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

 

Στοιχείο :  Το νερό

Κυβερνών πλανήτης: Πλούτωνας

Σύμβολο: Ο Σκορπιός

Χρώμα : Μπορντό

Πολύτιμος Λίθος : Τοπάζι

Μότο: Τα πάντα μπορούν να μετασχηματιστούν σε μία ευκαιρία

 

Γενικά Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Σκορπιού

Βαθύτατα ερωτικός και μυστηριώδης ο Σκορπιός θεωρείται από πολλούς ως το πλέον «ισχυρό» ζώδιο από τα 12 του ζωδιακού. Είναι το ζώδιο που ταυτίζεται με τη δύναμη την οποία και αποζητάει με πάθος. Με το ίδιο πάθος που επιδιώκει την εξουσία με το ίδιο πάθος αγαπά, ενώ είναι ιδιαίτερα έντονα συναισθηματικό ζώδιο.

Όσο πιστός και δοτικός όμως μπορεί να είναι ένας Σκορπιός, τόσο δύσκολα ξεχνάει και συγχωρεί αυτόν που τον πρόδωσε. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η μεγαλύτερη αντίφαση του πιο αντιφατικού ζωδίου του κύκλου.

Δυνατά σημεία : Ο δυναμισμός και το πάθος κάνουν τους Σκορπιούς να ξεχωρίζουν. Είναι επίσης ιδιαίτερα πολυμήχανοι και παρατηρητικοί, ενώ ακόμα κι αν δν το περιμένει κανείς είναι πιστοί.

Αδυναμίες : Η συνεχής ζήλια και υποψία μαζί με την άκαμπτη στάση τους είναι τα δυσκολότερα σημεία ενός Σκορπιού παράλληλα με την τάση τους να χειραγωγούν τους άλλους.

Πρέπει να διαβάσεις  Ποια είναι τα 5 ζώδια που θα αφήσουν αναπάντητα τα μηνύματά σου

Σκορπιός και Φιλία

Η ζήλεια και η κτητικότατα κάνουν τον Σκορπιό έναν μάλλον δύστροπο φίλο. Ωστόσο η πίστη του είναι δεδομένη. Αρκεί φυσικά να μην τον απογοητεύσεις.

Σκορπιός και  Σχέσεις

Ένας Σκορπιός είναι μόνιμα αντιμέτωπος με την εξής αντίφαση: τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία η «αγάπη για δύναμη» ή η «δύναμη της αγάπης». Αγαπάνε βαθιά και με πάθος. Είναι δοτικοί, ερωτικοί και συναισθηματικοί στις σχέσεις του. Θα παραμείνουν πιστοί, αν όμως τους προδώσεις είναι βέβαιο πως θα στο φυλάνε.

Σκορπιός και Γάμος

Ο Σκορπιός θα δώσει τα πάντα προκειμένου να έχει ένα πετυχημένο και ευτυχισμένο γάμο. Ωστόσο είναι ένα από τα πιο απαιτητικά ζώδια – ίσως το πιο απαιτητικό, καθώς θέλει ο σύντροφός του να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες του. Επιπλέον είναι κτητικός και ζηλιάρης.

Σκορπιός Καριέρα και Χρήματα

‘Ένας Σκορπιός ζητάει από την καριέρα του και την εξουσία και το status και είναι ιδιαίτερα καλός σε οποιαδήποτε δουλειά σχετίζεται με αυτά τα δύο δεδομένα. Παρά το γεγονός ότι κερδίζουν εύκολα χρήματα, είναι ιδιαίτερα συντηρητικοί στον τρόπο με τον οποίο τα ξοδεύουν.

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

3 ζώδια που παραμένουν σε κακές σχέσεις για καιρό

Μερικά ζώδια φεύγουν με το πρώτο σημάδι του προβλήματος - αλλά άλλα ζώδια θα μείνουν με τον σύντροφό τους σε καλές και κακές στιγμές. Η...

4 ζώδια που θα ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν την αδελφή ψυχή τους

Μερικά ζώδια θα έχουν μια αγάπη στη ζωή τους. Αλλά άλλοι πρόκειται να ερωτευτούν χίλιες φορές πριν βρουν το κατάλληλο άτομο για αυτούς. Εδώ είναι...

Σχέση από μακριά

Τι γίνεται τελικά όταν είστε μακριά; Η σχέση από απόσταση είναι μια ειδική περίπτωση. Είναι το βαρύ πυροβολικό στις περιπτώσεις των κάπως και όχι τόσο...

Γιατί δεν είναι άβολο τελικά να συζητάς για το σεξ;

Το σεξ, η συζήτηση και τα ταμπού. Το σεξ γενικά, είναι ένα θέμα συζήτησης απαγορευτικό για κάποιους. Ίσως γιατί το θεωρούν πολύ προσωπικό, ίσως γιατί...

Extreme sports στο σεξ

Τι γίνεται όταν τα πράγματα γίνονται λίγο πιο ακραία, λίγο πιο extreme; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι λάτρεις της αδρεναλίνης. Υπάρχεις...

Τα 4 στάδια μιας σχέσης για να δεις κι εσύ που ακριβώς βρίσκεσαι

Τα 4 στάδια των σχέσεων, που θα σου δείξουν, που βρίσκεσαι και που πας. Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι εμπλεκόμενοι σε αυτή...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]