Skip to main content

Έρχεται μία στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου που αναρωτιέται τι κάνει με τα ερωτικά του. Κάπου εκεί τα ζώδια του νερού αποφασίζουν να γυρίσουν λίγο προς τα μέσα και να βρουν τι λείπει και τι πραγματικά τους ικανοποιεί. Καθένα για τους λόγους του λοιπόν, αποφάσισε να σταματήσει να ψάχνει αυτό που είναι δύσκολο να βρεθεί και να απολαύσει αυτά που έχει.

Καρκίνος

Έχεις περάσει από πολλές τοξικές σχέσεις και καταστάσεις και πλέον έχεις αποφασίσει να κόψεις τέτοιες συνήθειες. Ακόμα και αν άφησες τους λάθους ανθρώπους στη ζωή σου, έμαθες από τα λάθη σου και δεν έχεις σκοπό να τα επαναλάβεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να βρεις τους τρόπους με τους οποίους θα αρχίσεις να ελκύεις και να δομείς τις νέες συνθήκες. Επικεντρώθηκες στις δικές σου ανάγκες και τα θέλω και δεν έχεις σκοπό να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Έτσι προτιμάς τη μοναξιά σου μέχρι να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος στη ζωή σου.

Σκορπιός

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούν να φταίνε πάντοτε, μόνο οι άλλοι για όσα συμβαίνουν. Έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα που σίγουρα πρέπει να αλλάξεις στη συμπεριφορά σου προκειμένου να έχεις πιο λειτουργικές σχέσεις. Έχεις αποφασίσει να κάνεις τη δύσκολη δουλειά και να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου σε έναν easygoing άνθρωπο. Προκειμένου να το καταφέρεις έχεις εστιάσει στον εαυτό σου και προσπαθείς να βρεις κάθε πτυχή που θα μπορούσες να βελτιώσεις.

Επειδή μία τέτοια διαδικασία απαιτεί να είναι η προτεραιότητά σου και χρειάζεται συγκέντρωση, αποφάσισες να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα αισθηματικά σου. Έτσι απολαμβάνεις τη μοναχικότητά σου χωρίς να επιτρέπεις σε εν δυνάμει ταίρια να σε αποσπούν, μέχρι να νιώσεις έτοιμος να ξανά μπεις σωστά στο παιχνίδι.

Ιχθύς

Συνεχώς έτρεχες από τη μία γνωριμία στην άλλη ή έμπαινες σε σχέσεις θεωρώντας ότι αυτό χρειάζεσαι. Κουράστηκες με όλες αυτές τις καταστάσεις και θες να ηρεμήσεις. Τώρα πια ξέρεις πως η αγάπη είναι παντού γύρω μας και έχεις αρχίσει να την αντιλαμβάνεσαι. Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και αυτό έχει ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

Σίγουρα υπάρχει δυνατότητα να είσαι ευτυχισμένος ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο ταίρι να σου κρατάει συντροφιά. Έτσι αποφάσισες να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και να δεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις μαζί του. Βρήκες καινούρια πράγματα να κάνεις και ακόμα και εν μέσω καραντίνας απολαμβάνεις την παρέα σου.

featured photo: https://elements.envato.com/LightFieldStudios