Skip to main content

About Us

About Us

Εδώ μιλάμε για τις σχέσεις…απλά

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά. Ας το κάνουμε να αξίζει τον κόπο

Είμαστε το #CoupleGoals. Μια ομάδα από coaches που λατρεύουν να μιλάνε για σχέσεις.

Είμαστε μια ομάδα συντονισμένη από ανθρώπους που αγαπούν, θυμώνουν, ερωτεύονται, πονάνε, κάνουν λάθη, γίνονται ευάλωτοι, επικοινωνούν, απορρίπτουν, απορρίπτονται, εξελίσσονται, μάχονται με τους ίδιους και με εκείνους που τους κόβουν τον δρόμο, έχουν ενοχές, πέφτουν και ξανασηκώνονται.

Σου είναι οικεία αυτή η παράγραφος παραπάνω; Φυσικά και σου είναι.

Γιατί είσαι ένας από εμάς, όποια στάση ζωής και αν έχεις επιλέξει να κρατάς. Όποια σεξουαλική ταυτότητα κι αν έχεις. Από όπου κι αν κατάγεσαι. Για όποιο λόγο κι αν κατέληξες να διαβάζεις αυτή εδώ τη σελίδα, εμείς θέλουμε να συμμετέχεις σε αυτή τη “συζήτηση”. Γιατί αυτή η συζήτηση μας αφορά όλους.

Ποιοί είμαστε όμως στ’ αλήθεια; Είμαστε “εθισμένοι” στις υγιείς ανθρώπινες συναναστροφές. 

Γνωρίζουμε την αποδεδειγμένη μέθοδο για το χτίσιμο αυθεντικών και ειλικρινών σχέσεων, για επανασύνδεση που θα έχει διάρκεια και νέα, πιο γερά θεμέλια, για την ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης και τελικά για τη λήξη της μοναξιάς σου.

 

Πολλοί λένε ότι σήμερα οι σχέσεις είναι δύσκολες.
Και είναι. Ναι.

Η εποχή έχει αλλάξει. Οι άνθρωποι δεν δεσμεύονται όπως παλαιότερα. 

Έχουν γίνει όλα fast forward και μέσω μιας οθόνης

Οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται σε κρίση.Ο ίδιος ο γάμος βρίσκεται σε κρίση.

Έχουμε πάψει να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Το φλερτ δια ζώσης ακούγεται πια σαν ένα κοινωνικό φαινόμενο που εξαλείφθηκε ανά τους αιώνες. 

Έχει πάει περίπατο  η προσπάθεια, η επιμονή, η διεκδίκηση. 

Ξενερώνουμε ευκολότερα γιατί υπάρχει η εύκολη επιλογή, η ποικιλία.

Και τελικά καταλήγουμε όλοι στο ίδιο αποτέλεσμα: Μένουμε μόνοι μας…

Έχουμε επιλέξει να φοράμε πανοπλίες, να μην πάθουμε κανένα “βαβά”, να μην μας αγγίξει κανένας πόνος. Το ξέρεις φυσικά ότι αν δεν πονέσεις θα μείνεις ακριβώς στο 0 όπου βρίσκεσαι τώρα, έτσι; Το ξέρεις κι απλά συμβιβάζεσαι σε αυτό.

Στον αντίποδα βρίσκεται η βαθιά, αιώνια ανάγκη μας να συνδεόμαστε. Η τέχνη του “σχετίζεσθαι” είναι συνυφασμένη με την ευτυχία. 

Αν έχεις απογοητευτεί από τα αμέτρητα άκαρπα ραντεβού, τις σχέσεις on off, την αδυναμία να καταλάβεις και να σε καταλάβει ο σύντροφός σου, τον γάμο που έκανες και έχει καταντήσει να είναι μια συντροφική σχέση χωρίς έλξη και πάθος, ή ακόμα χειρότερα αν έχεις εντάσεις, καβγάδες και μια κακοποιητική σχέση που σε γέμισε τοξικότητα, τότε είμαι σίγουρος ότι είσαι στο σωστό μέρος.

Το μόνο που μπορούμε να σου εγγυηθούμε μετά τα χρόνια εμπειρίας μας, είναι πως το τίμημα που πληρώνεις κι εσύ κι όλοι όσοι επιλέγουμε να μην “ξεβολευτούμε” από αυτό που έχουμε συνηθίσει,, είναι ένα και είναι μεγάλο. Ονομάζεται μοναξιά.

Η ιστορία μας:

Η ιστορία μας κρατάει περίπου 17 χρόνια, στο περασμένο 2008, όταν 2 άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους βρέθηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα που θα μιλάει για…τις σχέσεις απλά. Χωρίς βαρύγδουπες έννοιες και τρελά νοήματα. Ωμά και κατανοητά. 

Ένας σκιτσογράφος και ένας διαφημιστής, λοιπόν, ο Νίκος και ο Γιώργος, συναντήθηκαν και κατάλαβαν ότι έχουν κάτι έντονα κοινό. Πάθος να μιλάνε για τις σχέσεις. 

Με τα χρόνια εκπαιδεύτηκαν, αναπτύχθηκαν εσωτερικά και σαν ομάδα, δημιούργησαν έναν αριθμό επιτυχίας σε ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν, τέτοιον που κατάλαβαν ότι μάλλον το πάθος αυτό δεν ήταν αυτοσκοπός. Λειτουργεί. Και λειτουργεί καλύτερα όταν στελέχωσαν την ομάδα με εξίσου “φανατισμένα” άτομα με τις σχέσεις και τη λειτουργία τους και όταν όλοι αυτοί μαζί – οι couplegoals- “βγήκαν” στον έξω κόσμο και άκουσαν τις ανάγκες, τα προβλήματα, τα γιατί, τα παράπονα, τις ανασφάλειες και τις φοβίες τους. 

Η ιστορία μας γράφεται κάθε μέρα που χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ένας από εμάς.

Γιατί για εμάς δεν είναι ένας ακόμα πελάτης, μια ακόμα ιστορία αλλά ειλικρινά μια ευκαιρία να ικανοποιήσουμε το πάθος μας.

Πού μας βρίσκεις σήμερα;

Το όραμά μας

Ο δικός μας στόχος, αυτό για το οποίο ξυπνάμε κάθε πρωί με κίνητρο να χτίσουμε μια μεγάλη κοινότητα που θα αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι το να εμπνεύσουμε και να βοηθήσουμε εσένα που για κάποιο λόγο “παραιτήθηκες” από την προσπάθεια.

Ξέρεις το να πείσεις κάποιον είναι εύκολο, το να τον εμπνεύσεις είναι στοίχημα ζωής.

Για εμας η έμπνευση προέρχεται αρχικά από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις σχέσεις, την προτεραιότητα που τους δίνεις, τη θέλησή σου να τις βελτιστοποιήσεις και να τις κάνεις ποιοτικότερες.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι ένας “μπούσουλας”, μια σωστή καθοδήγηση ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι η ανάγκη μας να βελτιωνόμαστε για εσένα αλλά και για εμάς. 

Η ανάγκη μας να διαθέσουμε ότι καλύτερο έχουμε σε αυτό που ονομάζουμε “παιδεία” στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Οραματιζόμαστε μια κοινότητα που διδάσκει, επικοινωνεί, εξελίσσεται. 

Oραματιζόμαστε μια κοινωνία με ποιοτικότερες σχέσεις. Με ανθρώπους που νιώθουν συνδεδεμένοι και όχι μόνοι. 

Είμαστε εδώ για σένα. Είμαστε εδώ και για εμάς. 

Είμαστε σίγουρα διαφορετικοί και μας αρέσει το διαφορετικό. Είμαστε αρκετά τρελοί, ο καθένας στον βαθμό που το αντέχει. Είμαστε ευαίσθητοι και ρομαντικοί, όσο επίσης αντέχει ο καθένας μας…

Είμαστε καλά παιδιά εν ολίγοις. Προτιμάμε να φροντίζουμε τις ατέλειες και τα λάθη και όχι να μαστιγωνόμαστε για αυτά.

 

Η εποχή φταίει για όλα λοιπόν.

Όσο φταίει αυτή η ρημάδα η εποχή, τόσο μεγαλώνει και η δική μας η ανάγκη να επικοινωνήσουμε όσα μάθαμε, μαθαίνουμε από εσάς και τις επιτυχίες σας, όσα μας μαθαίνει η δική μας συναναστροφή εδώ μέσα, έξω με άλλους ανθρώπους…ό,τι μας μαθαίνει γενικά η συναναστροφή μας με ζωντανούς οργανισμούς που δεν θέλουν να μείνουν μόνοι! 

Αν έφτασες ως εδώ, αρχικά σε ευχαριστούμε. Αν κάτι “σου λέμε” σαν ομάδα, σαν παρέα, πάλι σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε να γίνουμε πολλοί.

Αυτό ήταν πρόσκληση ναι! Σε σένα ναι! 

Η ομάδα του Couplegoals

Θες να δουλέψεις με κάποιον από τους Coaches; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για να ορίσουμε μια πρώτη δωρεάν συνεδρία!

Μάθε Περισσότερα