Skip to main content

Τα ζώδια του αέρα είναι όλα, ένας προς ένα ιδιαίτερα. Το ίδιο ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος με τον οποίο ψάχνουνε τον έρωτα. Τι θα γίνει όμως τώρα που ήρθε η νέα χρονιά; Θα τον βρουν άραγε;

Δίδυμος

Παρότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη ζωή σου, το γεγονός ότι είσαι single κάπως έχει αρχίσει να μη σου κάθεται καλά. Μέχρι τώρα πίστευες ότι ο μόνος άνθρωπος που χρειάζεσαι να έχεις κοντά σου είναι ο ίδιος σου ο ευατός. Εν μέρει έχεις δίκιο ωστόσο, έχεις κουραστεί από την μοναξιά και θέλεις κάτι καινούριο να σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Απόλυτα λογικό. Ο τρόπος να το βρείς είναι με το να ψαλαρώσεις. Αποδέξου το τι θέλεις και ότι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που γνωρίζεις. Αποδέξου τα όλα όπως έρχονται. Αυτό είναι το μυστηκό για εσένα.

Ζυγός

Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι και λίγο τον εαυτό σου. Σταμάτα να κάνεις πράγματα που άλλοι άνθρωποι θέλουν να κάνεις και κάνε αυτό που θέλεις εσύ. Εστίασε στον εαυτό σου και κάνε επιλογές που θα σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος πρώην θα προσπαθήσει να σε ξανά διεκδικήσει αλλά ααυτή τη φορά θα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία γιατί πράγματι κάτι θα έχει αλλάξει. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και δώσε χρόνο στον άλλον να αποδείξει ότι πράγματι αξίζει την επιστροφή σου. Παράλληλε με αυτό, θα δώσεις χρόνο και στον εαυτό σου να δει τι πραγματικά θέλει χωρίς να συμβιβαστεί σε κάτι λιγότερο.

Υδροχόος

Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από μάσκες που μπερδεύουν τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου. Πρέπει να αφήσεις τους ανθρώπους να δουν αυτό που πραγματικά είσαι. Δείξε λοιπόν και την ευαίσθητη πλευρά σου και σταμάτα να σηκώνεις άμυνες που το μόνο που κάνουν είναι να απομακρύνουν τους ανθρώπους από κοντά σου. Θα γνωρίσεις έναν σημαντικό για εσένα άνθρωπο φέτος. Για αυτό φρόντισε να του επιτρέψεις να σε γνωρίσει πραγματικά, αλλιώς δεν θα καταφέρεις να τον κρατήσεις στη ζωή σου.

featured photo: nd3000