Skip to main content

Τα ζώδια της γης θα λέγαμε πως είναι οι μεγαλύτεροι ρεαλιστές του ζωδιακού κύκλου. Όσο όμως και αν “σκοτώνουν” τον ρομαντισμό και τα ονείρα τους με την πραγματικότητα, έχει το κάθε ένα το δικό του ακαταμάχητο χαρακτηριστικό.

Ταύρος

Παρότι συνήθως βρίσκεται να είναι ο πιο ώριμος της παρέας, μπορεί να πεισμώσει σε σημείο που να σκάσει γάιδαρο. Είναι λιγάκι κτητικός και πολλές φορές το δείχνει αλλά αυτό ακριβώς είναι το γοητευτικό του σημείο. Δείχνει με τον τρόπο του τι είναι αυτό που θέλει και το διεκδικεί.

Παρθένος

Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος υποκριτής όταν θέλει να παραστήσει ότι κάτι δεν τον ενδιαφέρει, ακόμα και αν μέσα του καίγεται. Ωστόσο, αν καταλάβεις τον χαρακτήρα του και μάθεις να πατάς τα κουμπιά του είναι πολύ εύκολο -και διασκεδαστικό- να τον παίξεις στα δάχτυλα.

Αιγόκερως

Μία drama queen σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο ορθολογιστή είναι το περίεργο μιξ που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο. Πως αυτό μπορεί να είναι γοητευτικό; Μα αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο αταίριαστος που αν αρχήσεις να τον παρατηρείς γίνεται ξεκαρδιστικός. Από τη μία λέει τα πράγματα όπως είναι και από την άλλη τραβάει το σκοινί μόνο και μόνο για να παραπονεθεί.

featured photo: marymandarinka