Skip to main content

Θες να δουλέψεις με κάποιον από τους Coaches; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα για να ορίσουμε μια πρώτη δωρεάν συνεδρία!

Μάθε Περισσότερα

Αν θες στην ζωή σου νέα αποτελέσματα, θα πρέπει να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου αυτό που είσαι και να γίνεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς 

 

Στην σημερινή εποχή με τους τόσο γρήγορους ρυθμούς, την τεχνολογία, τα social,  τον θόρυβο της καθημερινότητας και τις σχέσεις να βρίσκονται σε πραγματική κρίση, η συνεργασία με έναν Relationship Coach είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. 

Ένας εξειδικευμένος Coach μπορεί να βοηθήσει το άτομο ή το ζευγάρι, να θέσει ξεκάθαρους στόχους και να τους υλοποιήσει , κάνοντας μια σχέση πιο δυνατή και πιο ουσιαστική. 

Μέσα από την συνεργασία σου με έναν coach θα λάβεις γνώση, πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για να επικοινωνείς αποτελεσματικά, να θέτεις σωστά όρια,  να λύνεις προβλήματα που προκύπτουν και να δημιουργείς τις συνθήκες για μια ποιοτική σχέση ευτυχίας με τον/την σύντροφο σου.

Ζητήματα που μπορούμε να δουλέψουμε μαζί:

Πως θα βρεις τον ιδανικό σύντροφο:

Μέσω του  Coaching και μιας δομημένης διαδικασίας, σε βοηθάμε να ανακαλύψεις τον στόχο που έχεις για την μελλοντική σου σχέση  με βάση τις προσωπικές σου αξίες έτσι ώστε να είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να αναγνωρίσεις και να έλξεις τον/την ιδανική σύντροφο για σένα.

Βαθιά, ουσιαστική επικοινωνία:

Μαθαίνεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας των συναισθημάτων σου, των αναγκών και των επιθυμιών σου, ώστε να μπορείς να δημιουργείς βαθύτερη σύνδεση και εμπιστοσύνη.

Πως να πετύχεις επανασύνδεση:

Τα τελευταία 18 χρόνια έχουμε τελειοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καθοδήγησης, μέσω του οποίου μπορείς με βεβαιότητα να πετύχεις επανασύνδεση σχέσης και να είστε πάλι μαζί καλύτερα από ποτέ.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα βελτίωσης γάμου:

Δουλεύοντας με το άτομο ή το ζευγάρι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντοπίζουμε και διορθώνουμε μόνιμα τα ζητήματα που δημιουργούν πρόβλημα στον γάμο, θέτοντας εκ νέου τις βάσεις για μια σχέση ευτυχίας.

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα βελτίωσης σχέσης:

Μέσα από ένα εξατομικευμένο πλάνο συνεργασίας και εκπαίδευσης  με το άτομο ή το ζευγάρι , ξαναβάζουμε την σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να είστε μαζί καλύτερα από πριν.

Πως θα χτίσεις την ιδανική σχέση:

Coaching helps clients envision and create their ideal relationship, focusing on aspects like shared values, mutual support, and effective partnership.

Ζητήματα που μπορούμε να δουλέψουμε μαζί:

Ξεπερνώντας μοτίβα και πεποιθήσεις:

 Σε βοηθάμε να αναγνωρίσεις περιοριστικές πεποιθήσεις, μοτίβα και εμπειρίες από το παρελθόν που επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν σου επιτρέπουν να ευτυχήσεις.

Επικοινωνιακές δεξιότητες που δημιουργούν σύνδεση:

Πως θα μπορέσεις να εκφράζεις με σαφήνεια τα θέλω και τις ανάγκες  σου, χωρίς να έρχεσαι σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Πως να μάθεις να “ακούς” πραγματικά τον/την σύντροφο σου

Διαχείριση διαφωνιών:

Μάθε πως θα διαχειρίζεσαι τις διαφωνίες που φυσιολογικά θα υπάρξουν με υγιή τρόπο. Εργαλεία έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε τις διαφωνίες σας μαζί, ενισχύοντας την σύνδεση και την οικειότητα μεταξύ σας. 

Ζητήματα Εμπιστοσύνης:

Δουλεύοντας πάνω σε ζητήματα εμπιστοσύνης,  σε βοηθάμε να αναγνωρίσεις τις προσωπικές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια δυναμιτίζοντας τη σχέση και μαθαίνεις τον τρόπο να ξαναχτίσεις την εμπιστοσύνη με τον/τη σύντροφό σου.

Στρατηγική Dating:

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μαζί ένα εξατομικευμένο πλάνο για να βρεις τον/την ιδανικό/η σύντροφο.

Προσωπική αυτοβελτίωση:

Είναι αδύνατο ένα ολοκληρωμένο “ΕΜΕΙΣ”, χωρίς ένα ισχυρο “ΕΓΩ” . Πεποιθήσεις, προσωπικές ανασφάλειες, τραύματα και εμπειρίες από το παρελθόν, σχεδόν πάντα είναι υπεύθυνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σχέσεις.  Εστιάζοντας στην προσωπική σου ανάπτυξη και στην τέχνη του σχετίζεσθαι, εξασφαλίζουμε την άμεση βελτίωση της σχέσης σου.

Γιατί είναι απαραίτητος ο συνδυασμός coaching και εκπαίδευσης σχέσεων

Η εκπαίδευση πάνω στο κομμάτι των σχέσεων, είναι ο μόνος τρόπος για να μάθεις πώς να χτίσεις και να διατηρήσεις μια ευτυχισμένη σχέση, αλλά και πως να την εξελίξεις σε βάθος χρόνου.

 Είναι μια εκπαίδευση που δεν πήραμε ούτε από το σχολείο, ούτε από το σπίτι, κατι που δεν μας έμαθε ποτέ κανένας. Καλούμαστε λοιπόν σαν ενήλικες να πάρουμε αυτή τη νέα γνώση και να την εφαρμόσουμε κόντρα σε συμπεριφορές και μοτίβα πολλών ετών. 

Στην προσπάθειά αυτή καθοριστικό ρόλο παίζει το coaching. Η συμμαχία με έναν coach, είναι καταλυτική, καθώς ο άνθρωπος αυτός είναι εκείνος που θα σταθεί στο πλάι σου σε όλη τη διαδικασία, θα σε στηρίξει και θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις στην πράξη όσα έμαθες.

 Ο coach είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που εσύ έχεις αποφασίσει να κάνεις, προκειμένου να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 

Testimonials - Success Stories

Γεωργία Μ.

Ένα πλήρες και σωστά σχεδιασμένο σεμινάριο που κάλυψε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον χωρισμό και την επανασύνδεση. Απλά, κατανοητά, αληθινά και κυρίως εύκολο να εφαρμοστούν. Κύριε Νίκο , ευχαριστώ για την βοήθεια

Παναγιώτης Κ.

Χωρίς Περιττές θεωρίες και αόριστα πράγματα ο Νίκος με κατανοητό τρόπο σου εξηγεί για κάθε στάδιο, πως πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις την επανασύνδεση. Αν και η δική μου περίπτωση ήταν πολύ δύσκολη, το σύστημα που μας παρουσίασε έδειξε να λειτουργεί μέσα σε λίγες μέρες.

Τζένη Σ.

Κατάλαβα αμέσως γιατί είναι σημαντικό να αποκτήσω ηρεμία και να διώξω τον πανικό πριν κάνω ξανά κάποια κίνηση. Οι ασκήσεις βοηθούν πολύ, ένιωσα αμέσως καλύτερα. Στην δική μου περίπτωση, με είχε μπλοκάρει από παντού επειδή είχα πιέσει πάρα πολύ. Το σύστημα επικοινωνίας που μας παρουσίασες, δούλεψε και ξεκινήσαμε ξανά τις επαφές. Θα εφαρμόσω πιστά όσα αναφέρεις.

Κυριακή Π.

Θυμάμαι να μην μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου όταν αποφάσισα να παρακολουθήσω το σεμινάριο σου. Μου έδωσες ελπίδα αλλά κυρίως μια πρακτική μέθοδο να ακολουθήσω. Σε ευχαριστώ, χάρη στις συμβουλές σου, έσωσα τον γάμο μου και τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ.

Μαριάννα Κ.

Παρακολούθησα το σεμινάριο και νιώθω πως πρώτη φορά στα 45 μου χρόνια , άκουσα πράγματα τα οποία μπορούν να με βοηθήσουν άμεσα να βελτιώσω την προσωπική μου ζωή.

Γιώργος Δ.

Παρακολούθησα το σεμινάριο σου σε μια φάση πολύ δύσκολη για εμένα. Στα 51 μου και μετά από 19 χρόνια γάμου, οι σχέση μας είχε φθάσει στο σημείο του χωρισμού. Έχεις δίκιο. Έχουμε την ευθύνη να διατηρούμε την χαρά και την ευτυχία στην σχέση μας. Να δουλεύουμε συνεχώς για αυτήν. Σε ευχαριστώ για αυτά που έμαθα. Μας βοήθησαν πολύ.

Ευτυχία Σ.

Μετά από χρόνια αποτυχημένων σχέσεων, απογοητεύεσαι πολύ. Αρχίζεις να μην πιστεύεις πια στην αγάπη. Κάπως έτσι με πέτυχε το σεμινάριο σου...το οποίο μου άλλαξε την κοσμοθεωρία που όσον αφορά τις σχέσεις. Οι 7 κανόνες είναι πρακτικοί, απλοί και πραγματικά , μπορείς να τους εφαρμόσεις από την επόμενη μέρα!

Μαρία Ν.

Είναι ακριβώς όπως τα λες. Ήμουν με τον Δημήτρη κοντά 5 χρόνια και πραγματικά ένιωθα πως έχουμε κολλήσει. Σας να μην ήταν σίγουρος για το αν θέλει να προχωρήσει. Μετά το σεμινάριο η σχέση μας άρχισε να βελτιώνεται εκθετικά. Σε ευχαριστούμε και οι δύο. Μας έδωσες τα εργαλεία για να φέρουμε ευτυχία στην ζωή μας.

Τι γίνεται στην περίπτωση που ο/η πρώην μου έχει αρχίσει να βγαίνει με κάποιον άλλον?

Έχω πολύ καιρό που έχω χωρίσει, μπορώ ακόμα να τα καταφέρω?

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα με την μέθοδο που αναλύεις στα βιβλία σας;

Η μέθοδος είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε μέσα σε ένα μήνα να έχεις καταφέρει να τον/την κάνεις να γυρίσει πίσω ξανά. Πολλοί/ες έχουν αναφέρει αποτελέσματα στις πρώτες 15 μέρες.