Skip to main content

Πολλές φορές ένας άντρας φαίνεται να είναι πολύ απλός, χωρίς  να φαίνεται κομψός ή πλούσιος. Στην πραγματικότητα μπορεί να μην κάνει τίποτε στη ζωή του και όμως να φεύγει από το μπαρ με μια όμορφη γυναίκα. Από την άλλη εσείς όσο και να προσπαθήσατε δεν καταφέρατε να πάρετε ούτε ματιά από την κοπέλα που σας άρεσε.

Η απορία που σας μένει είναι «Τι ξέρει αυτός ο τύπος που δεν ξέρω εγώ?»

Πιστέψτε με, σας καταλαβαίνω απόλυτα! Είχα ένα φίλο που ήταν αρκετά άσχημος, με μια μέτρια δουλειά. Παρόλ’ αυτά είχε το χάρισμα να παίρνει τον αριθμό κάθε κοπέλας που του άρεσε μέσα σε 2 λεπτά.

Είχα έναν άλλο άσχημο φίλο που ήταν κομπιουτεράκιας. Όταν πήγαινα σπίτι του μου έδειχνε το inbox του που ήταν γεμάτο μηνύματα από γυναίκες με τις οποίες έβγαινε.

Είχα μείνει άναυδος. Ένιωθα ότι έπρεπε να καταλάβω τι συμβαίνει, αλλιώς θα έσκαγα. Έτσι, ξεκίνησα να παρατηρώ και να μαθαίνω το λόγο που αυτοί οι φίλοι μου είχαν τόσες επιτυχίες με τις γυναίκες. Έμαθα για τον τρόπο συμπεριφοράς τους και τις πεποιθήσεις τους για τις γυναίκες και την ερωτική έλξη.

Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι και οι δύο είχαν κάτι κοινό. Ήξεραν πως να ελέγξουν τη δυναμική της αλληλεπίδρασης τους με τις γυναίκες με συγκεκριμένο τρόπο όπου δεν άφηναν τίποτα στην τύχη.

Με άλλα λόγια, ακόμα και αυτοί οι απλοί φαινομενικά τύποι χρησιμοποιούσαν διαφορετικές τακτικές και προσεγγίσεις, αλλά λειτουργούσαν με παρόμοια ψυχολογία βασισμένη στην «επιστήμη της γοητείας».

Γιατί η «Επιστήμη της Γοητείας» είναι τόσο σημαντική?
Θυμηθείτε ότι πρώτα απ’ όλα ανήκετε στο ζωικό βασίλειο. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε το στέλεχος ενός πρωτόγονου ερπετού, ένα λίγο πιο εξελιγμένο εγκέφαλο θηλαστικών και μια ανθρώπινη λογική σκέψη.

Οι μελέτες δείχνουν ότι τρώμε, κοιμόμαστε και κάνουμε σχέσεις όπως ακριβώς και το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο. Έτσι, όταν συναναστρέφεστε με γυναίκες θα πρέπει να θυμάστε ότι έχουμε την ίδια βάση με το ζωικό βασίλειο.

Η μελέτη της ζωικής συμπεριφοράς ονομάζεται «ηθολογία». Αυτό που οι ηθολόγοι γνωρίζουν είναι ότι το αρσενικό που κυριαρχεί συνήθως «κυνηγάει» και τα θηλυκά που είναι τριγύρω. Η τελική επιλογή όμως γίνεται από το θηλυκό.

Έχετε ακούσει για τη θεωρία του Δαρβίνου για τον νόμο του ισχυρότερου? Η θεωρία του αναφέρει αρκετούς παράγοντες, με σημαντικότερο αυτό της επιλογής. Επίσης, αναφέρει το γεγονός ότι τα θηλυκά είναι προγραμματισμένα να είναι επιλεκτικά. Έτσι, ο γρηγορότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να επιτύχετε χρησιμοποιώντας την «επιστήμη της γοητείας» είναι:

  1. Αποφεύγοντας τις συμπεριφορές που σας οδηγούν στην απόρριψη
  2. Κάνοντας όλα εκείνα που ενστικτωδώς κάνουν μια γυναίκα να θέλει να είναι μαζί σας.

Με άλλα λόγια, χάρη στα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης κάθε άντρας και γυναίκα είναι προγραμματισμένοι με συμπεριφορές που ενεργοποιούνται με το «πάτημα ενός κουμπιού». Όταν συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο έχουμε αυτόματα και μια συγκεκριμένη αντίδραση από το άλλο άτομο.

Δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψετε την επιστήμη, οπότε προσπαθήστε να καταλάβετε και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή της για να έχετε επιτυχίες με τις γυναίκες.

Πώς όμως πατάτε αυτό το κουμπί?

Μαθαίνοντας να επικοινωνείτε με τα λόγια, τις χειρονομίες, τον τόνο της φωνής σας, την οπτική επαφή και τη γλώσσα του σώματος, δείχνετε ότι είστε η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα.

Ένας άντρας που έχει τον έλεγχο της ζωής του, των επιλογών του και του απόλυτου σκοπού στη ζωή του. Μάθετε να χειρίζεστε την επιστήμη της έλξης με αυτό τον τρόπο και αυτόματα καθετί θα είναι ασήμαντο.

Ξαφνικά δεν θα έχει καμία σημασία η εμφάνισή, η οικονομική σας κατάσταση και το αυτοκίνητο που οδηγείτε. Το μόνο που θα έχει σημασία ότι οι γυναίκες είναι προγραμματισμένες να νιώθουν ακαταμάχητη έλξη γι’ αυτό το είδος του άντρα.

Η συνειδητοποίηση αυτή με έκανε να μεταβώ από το στάδιο της μοναξιάς στο σημείο όπου γνώριζα άπειρες γυναίκες, με σκοπό να βρω το άλλο μου μισό, τη γυναίκα με την οποία θα έκανα οικογένεια. Παράλληλα με τις γυναίκες, η επιτυχία μου έγινε ορατή και στους άλλους άντρες. Με κοιτούσαν και αναρωτιόντουσαν.

Πώς είναι δυνατόν αυτός ο μέτριος τύπος να έχει μια τόσο υπέροχη γυναίκα? Τι ξέρει που εμείς δεν ξέρουμε?

Έτσι και εγώ με τη σειρά μου άρχισα να μεταλαμπαδεύω τη γνώση μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Κυριολεκτικά εκατομμύρια αντρών ανά τον κόσμο έμαθαν τα απλά σημεία κλειδιά της επιστήμης της γοητείας και κατάφεραν να έχουν επιτυχίες με τις γυναίκες.