Skip to main content

Το να έχεις επιτυχίες με τις γυναίκες δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Οι άνδρες συχνά σπαταλούν άπειρη ενέργεια αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια, καθώς και την έκβαση κάθε απόφασης σε ένα ραντεβού, διαβάζοντας βιβλία και άρθρα για το τι να πουν, πώς να φερθούν ή τι σημαίνει η κάθε κίνηση της γυναίκας.

Μην το υπεραναλύετε.  Όταν έχετε αμφιβολίες, παραμείνετε απλοί. Έχετε ακούσει ποτέ για το ξυράφι του Οκάμ? Είναι η θεωρία που αναφέρει ότι η απλούστερη λύση είναι συνήθως και η σωστότερη.

Έχετε ήδη διαβάσει χιλιάδες συμβουλές για να ξεπεράσετε το άγχος σας και να κρατήσετε μία σωστή συζήτηση.  Έχετε ήδη παγιδευτεί σε μια λούπα υπερανάλυσης και μπουρδολογίας που διέπει τη βιομηχανία ατάκας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τη γνώση αυτή στον έξω κόσμο και να αναπτύξετε φυσικά τα κοινωνικά σας χαρίσματα. Οι άντρες που αποκτούν αυτοπεποίθηση και γνωρίζουν ένα σωρό κοπέλες είναι αυτοί που έχουν αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο στην εξάσκηση παρά στη θεωρία.

Για να δούμε όμως πώς εφαρμόζεται το ξυράφι του Οκάμ, για να επιλύσουμε μερικά από τα συχνότερα προβλήματά των ανδρών στο θέμα των γνωριμιών.

«Δεν ξέρω καμία κοπέλα»

Σηκωθείτε και γνωρίστε κοπέλες. Δεν πρόκειται να εμφανιστούν με κάποιο μαγικό τρόπο στο δωμάτιό σας. (Σημείωση: συνεπάγεται ότι πρέπει να κλείσετε τον υπολογιστή σας)

«Φοβάμαι να πλησιάσω κοπέλες»

Όλοι φοβόμαστε μέχρι να αποκτήσουμε αρκετή εμπειρία. Και αυτό δε θα γίνει μαγικά! Δράστε! Ξεκινήστε με απλές, ασφαλείς ερωτήσεις, όπως οδηγίες για το που είναι το μαγαζί που ψάχνετε και στη συνέχεια αποχωρήστε. Την επόμενη φορά προσπαθήστε να συνεχίσετε την κουβέντα. Την επόμενη φορά ξεκινήστε κατευθείαν την κουβέντα.

“Δεν ξέρω πως να μιλάω στις κοπέλες»

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μιλάτε τακτικά στις κοπέλες! Μην περιμένετε να μάθετε πιάνο επειδή σκεφτήκατε απλά να παίξετε πιάνο. Πρέπει να εξασκηθείτε μέχρι να σας λυθεί η γλώσσα. Δε γίνεται να μάθετε να μιλάτε στις κοπέλες χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε στις κοπέλες. Μπορείτε να κάνετε την αρχή με την παρέα και την οικογένειά σας. Κάντε το ίδιο με τις κοπέλες και θα πιάσετε σιγά σιγά ρυθμό.

«Φοβάμαι την Απόρριψη»
Πάρτε το απόφαση, θα απορριφθείτε αρκετές φορές από τις κοπέλες. Δεν υπάρχει άντρας στα χρονικά της ιστορίας που να ρίχνει όποια κοπέλα γνωρίζει. Όσο νωρίτερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για εσάς. Μιλήστε στις κοπέλες, κάποιες θα σας απορρίψουν, κάποιες θα σας καλοδεχτούν. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο λίγο μετράει η απόρριψη σε βάθος χρόνου.

«Δεν θέλω να φανώ πέφτουλας»

Κανείς δε θέλει να τρομάξει μια κοπέλα (τουλάχιστον οι περισσότεροι). Παρόλ’ αυτά, ακόμα και τα σωστά πράματα να πείτε υπάρχει η πιθανότητα να σας πούνε «πέφτουλα». Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε κάτι τέτοιο.

“Υπάρχει μια κοπέλα που δεν της έχω μιλήσει ποτέ, τι να κάνω?

Ε, βασικά να της μιλήσεις? Πήγαινε και πες της, «Γειά, είμαι ο Μάκης». Προσπαθήστε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε κάνοντάς την να γελάσει. Στη συνέχεια ζητήστε της να σας δώσει το τηλέφωνο της. Αν ενδιαφέρεται θα σας το δώσει και θα θέλει να βγείτε.

«Πάντοτε καταλήγω στο Friend Zone»

Σκεφτείτε λίγο τον ορισμό του «friend zone». Σημαίνει ότι σας βλέπει σα φίλο. Οι κύριες διαφορές μεταξύ του φίλου και του εραστή είναι η σεξουαλική έλξη και η οικειότητα της φυσικής επαφής. Έτσι, θα πρέπει να αρχίσετε να την αγγίζετε και να την «ανάψετε». Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να τη φλερτάρετε, να δημιουργήσετε το σωστό περιβάλλον για σωματική επαφή και να κλιμακώσετε την κατάσταση . Πείτε της ότι είναι όμορφη και σέξυ. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται θα σας ενημερώσει. Αν όμως ενδιαφέρεται, συγχαρητήρια, μόλις βρήκατε κοπέλα! Για να καλμάρετε το στρες και το άγχος σας μπορείτε να εφαρμόσετε ειδικές ασκήσεις για να το ξεπεράσετε.

«Μου αρέσει μια κοπέλα που ξέρω, αλλά πώς θα μάθω αν ενδιαφέρεται?»

Και πάλι, δείξτε τις προθέσεις σας και θα πάρετε την απάντηση που θέλετε. Μόλις καταστήσετε σαφές ότι θέλετε να είστε κάτι παραπάνω από φίλοι (μέσω του φλέρτ και της φυσικής επαφής) θα μάθετε αν η κοπέλα ενδιαφέρεται ή όχι.

«Μου έδωσε το τηλέφωνό της, τι κάνω τώρα?»

Συγχαρητήρια, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Στείλτε της ένα μήνυμα. Μην περιμένετε τρείς μέρες για να επικοινωνήσετε μαζί της. Μετά από μερικά μηνύματα ζητήστε της να βγείτε. Αν της κάνετε καλή εντύπωση, τότε θα θέλει να δει ξανά.

«Έχουμε βγει ραντεβού και θέλω να τη φιλήσω. Πώς να προχωρήσω?»

Εφόσον θέλετε να τη φιλήσετε, τότε η απάντηση είναι ναι! Από τη στιγμή που περνάτε και οι δυο υπέροχα και δεν έχετε μιζεριάσει, δοκιμάστε να τη φιλήσετε. Ακόμα και αν δεν είναι έτοιμη, μπορείτε να δοκιμάσετε σε μετέπειτα φάση που θα νιώθει πιο άνετα.

Δεν έχετε λοιπόν δικαιολογίες και σταματήστε επιτέλους να αναρωτιέστε τι παραπάνω έχει ο φίλος σας που βρίσκει εύκολα κοπέλες. Το μυστικό και η απάντηση είναι ένα και εξαιρετικά απλό: Δράση!