Skip to main content

Σε περίπτωση που δεν έχετε την επιτυχία που θα θέλατε με τις γυναίκες, θα έπρεπε να κάνετε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας.

«Πώς αποφασίζουν οι γυναίκες αν αξίζετε μια δεύτερη ματιά, ή είστε απλώς ένας αδιάφορος τύπος με τον οποίο θα σπαταλήσουν το χρόνο τους? Πώς μπορούν και σας διαβάζουν τόσο εύκολα, σαν ανοιχτά βιβλία?»

Δυστυχώς η απάντηση εμπεριέχει καλά και άσχημα νέα.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν μια γυναίκα αποφασίζει να σας προσπεράσει. Το παιχνίδι έχει τελειώσει από τη στιγμή που θα σας γνωρίσει και καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια γυναίκα να σκεφτεί ότι έχετε κάτι ενδιαφέρον και μυστηριώδες το οποίο αξίζει το χρόνο της να το εξερευνήσει. Έτσι, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε αυτή την εντύπωση, επισημαίνοντας το γεγονός ότι είστε ο «Κύριος Κατάλληλος» και φυσικά αποφεύγοντας τα λάθη που κάνει το 99% των αντρών.

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το να το παίξετε χαλαροί, πλούσιοι και διάσημοι. Έχει να κάνει με το να επικοινωνήσετε εκείνα τα χαρακτηριστικά του εαυτού σας που αξίζουν το χρόνο και την προσοχή της, πριν προλάβει καν να το συνειδητοποιήσει.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει

Αποδείξτε ότι έχετε ζωή
Το κλειδί στο να κεντρίσετε το ενδιαφέρον μιας γυναίκας είναι να της αποδείξετε ότι είστε διαφορετικός από τα κοπάδια των ανασφαλών αντρών που τη φλερτάρουν καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να της αποδείξετε ότι έχετε μια ενδιαφέρουσα ζωή, ότι είστε πλήρως συνειδητοποιημένος άντρας που ξέρει τι θέλει και δεν πρόκειται να χάσει χρόνο παίζοντας παιχνίδια.

Ξεκινήστε δημιουργώντας μια απολαυστική ζωή, κάνοντας καινούριους φίλους, αποκτώντας μια ενδιαφέρουσα δουλειά και παθιασμένα ενδιαφέροντα.

Μόλις το κάνετε αυτό, η συμπεριφορά σας θα αλλάξει άρδην. Η αίσθηση αυτή θα κάνει τις γυναίκες να αναρωτηθούν «Υπάρχει κάτι σε αυτόν που αξίζει να ανακαλύψω». Έτσι, ανοίγουν όλες οι πόρτες και μόλις υπάρξει ενδιαφέρον  θα πρέπει να μπορείτε να την ρίξετε.

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να

Τελειοποιήσετε την τέχνη της συζήτησης
Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι εύκολο να διορθώσετε τα πράγματα αν αφήσετε μια γυναίκα να έχει αμφιβολίες για εσάς. Και ποιο είναι το νούμερο ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες?

Η απάντηση είναι «αυτά που λένε».

Πολλές φορές ένας άντρας κεντρίζει την προσοχή μιας γυναίκας, αλλά αυτόματα τα θαλασσώνει με αυτά που της λέει. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάνει απελπισμένες ερωτήσεις όπως «Τι τύπος άντρα σου αρέσει?», ή «Είμαι ο τύπος σου?», ή «πως το βλέπεις μεταξύ μας?»

Για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση σε μια γυναίκα θα πρέπει να αποφύγετε αυτό το λάθος. Μάθετε να ξεκινάτε ένα διάλογο που θα τραβάει την προσοχή μιας γυναίκας και την κάνει να συμμετέχει ενεργά. Ενημερωθείτε για τα καθημερινά τεκταινόμενα και προσπαθήστε να τα επικοινωνήσετε με χιουμοριστικό τρόπο.

Μάθετε να ξεκινάτε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ουσία. Χρησιμοποιείστε την κριτική σας σκέψη για όσα διαβάζετε και δημιουργήστε τη δική σας άποψη.

Ταυτόχρονα, προσπαθήστε να συνδυάσετε διάφορα θέματα και να αποφύγετε να έχετε ξύλινο λόγο. Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή μιας γυναίκας, καθώς της δείχνετε ότι είστε ενδιαφέρον άτομο και αξίζει το χρόνο να σας εξερευνήσει και να σας μάθει καλύτερα.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό σας, θυμηθείτε ότι για να έχετε επιτυχία με μια γυναίκα θα πρέπει να κάνετε το εξής:

Μάθετε πως να ξεχωρίζετε από το πλήθος
Ενώ οι περισσότεροι άντρες αναλώνονται στον να σαμποτάρουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα, εσείς μπορείτε να επιτύχετε απλά με το να μη κάνετε τα ίδια.

Πάνω απ’ όλα επικεντρωθείτε στο να ενδυναμώσετε τη δική σας αυτοπεποίθηση και να καταλάβετε τι θέλει μια γυναίκα και θα αποκτήσετε τη μαγική ικανότητα να κάνετε αυτό που ελάχιστοι άντρες μπορούν να κάνουν:

Να γίνετε το είδος του άντρα που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητο.