Skip to main content

Οι περισσότεροι άντρες καταλαβαίνουν ότι η αυτοπεποίθηση είναι πολύ κρίσιμο χαρακτηριστικό για να προσελκύσουν μια γυναίκα. Εντάξει, εύκολο να το λες, δύσκολο να το πετύχεις.

Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία, της οποίας τα όρια δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα και απαιτεί πράγματα που θα σας βγάλουν έξω από τα νερά σας. Ακόμα χειρότερα, υπάρχει η πιθανότητα να το παρακάνετε και να τα καταστρέψετε όλα. Πολλοί περνάνε στο άλλο άκρο και γίνονται υπερβολικά αλαζονικοί, συμπεριφέρονται σαν αλήτες και καταλήγουν να τσακώνονται με τις γυναίκες.

Η σωστή ερώτηση είναι λοιπόν:

«Πώς μπορώ να δείξω τη σωστή αυτοπεποίθηση σε μια γυναίκα?»

Ίσως έχετε ξανακούσει για το λεγόμενο στυλάκι του «αλαζονικού χιούμορ». Έχει να κάνει με το σωστό συνδυασμό αλαζονείας και χιούμορ, κρατώντας προσεκτικά τις ισορροπίες. Ο σκοπός σας εδώ είναι να να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής σας με μια γυναίκα.

Δεν έχει σημασία αν η γυναίκα είναι super model, ή το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε την κατάλληλη χημεία, χρησιμοποιώντας τις σωστές αναλογίες. Αλλά και πάλι, ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Αν το παρακάνετε με την αλαζονεία τότε περνάτε στο άκρο του αλητάμπουρα, ενώ αν το παρακάνετε με το χιούμορ θα φανείτε χαζοχαρούμενοι.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει τρόπος για να πετύχετε τη μαγική συνταγή.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό? Απλά θα πρέπει να συμπεριφέρεστε στην κοπέλα σαν να είναι η μικρή ενοχλητική αδερφή σας. Ναι, καλά ακούσατε. Όταν πρωτογνωρίζετε μια γυναίκα και θέλετε να χρησιμοποιήσετε επακριβώς το στυλ του «αλαζόνα κωμικού», θα πρέπει να συμπεριφέρεστε σαν να είναι η μικρότερη κακομαθημένη σας αδερφή.

Συγκεκριμένα: Σκεφτείτε πως έχετε στην πραγματικότητα μια μικρή αδερφή. Είναι λίγο ενοχλητική και κακομαθημένη, αλλά την αγαπάτε και θέλετε να την προσέχετε. Πώς θα της συμπεριφερόσασταν?

Πιθανότατα θα την διώχνατε αν σας έλεγε κάτι εξευτελιστικό ή γελοίο. Ίσως να την σκουντάγατε αν συμπεριφερόταν λες και ήθελε όλη την προσοχή σας. Πιθανότατα να της λέγατε ότι κάτι από αυτά που λέει, κάνει ή φοράει δεν είναι τόσο κουλ όσο νομίζει ότι είναι.

Σε γενικές γραμμές θέλετε να την πειράξετε με ευγενικό τρόπο και θέλετε σε κάθε ευκαιρία να της δείξετε ότι δεν είναι τόσο θεά όσο νομίζει. Την ίδια στιγμή θα θέλετε να δείξετε πως είστε ο προστατευτικός μεγάλος της αδερφός. Θα περπατάτε από την εξωτερική μεριά του πεζοδρομίου. Θα της κάνετε πειράγματα, αλλά θα στείλετε στον αγύριστο οποιοδήποτε άλλον πάει να την πειράξει.

Προσπαθήστε να φέρετε την ισορροπία και ως δια μαγείας θα αποκτήσετε και τη χημεία. Όλο αυτό δεν έχει να κάνει με το να παίζετε παιχνίδια ή να λέτε χαζές ατάκες.

Είναι απλά ένας τρόπος συμπεριφοράς που πρέπει να έχετε όταν προσεγγίζετε μια γυναίκα. Είναι ένα σκεπτικό που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση με μια γυναίκα με την απόλυτη ισορροπία αυτοπεποίθησης και χιούμορ.

Αυτό δημιουργεί μια άμεση χημεία με τη γυναίκα επειδή νιώθει άνετα με καθετί που κάνετε. Μπορεί να την πειράζετε, αλλά της είναι οικείο και νιώθει ασφαλής.

Πάνω απ’ όλα νιώθει ότι την ελκύετε επειδή της δίνετε αυτό που το 99% των άλλων ανδρών δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει.

Όλα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι περνάει υπέροχα και διασκεδάζει. Όταν λοιπόν καταφέρετε και δημιουργήσετε αυτή την έλξη θα πρέπει να είστε σε θέση να τη διατηρήσετε.

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Είστε μια μία γυναίκα και διασκεδάζετε. Έχετε δημιουργήσει μια έλξη και βλέπετε ότι είναι έτοιμη να ανοιχτεί απέναντί σας. Ίσως σας αγγίζει κιόλας. Χαμογελάει, χωρίς να χαλάει την οπτική επαφή μαζί σας και χαϊδεύει τα μαλλιά της. Έχετε κάνει το πρώτο καλό βήμα, το οποίο πρέπει όμως να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο με τον κατάλληλο τρόπο.

Συμπέρασμα:

Ο λόγος που αποτυγχάνουν πολλοί άνδρες είναι ακριβώς επειδή δεν μπορούν να βρουν τη σωστή ισορροπία της αυτοπεποίθησης στη σωστή στιγμή. Έτσι η χημεία και η ένταση εξαφανίζονται, όπως επίσης και η διασκέδαση.

Προσπαθήστε να μη γίνετε οι τύποι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σωστά σε μια γυναίκα, που δε μπορούν να την πείσουν ότι είναι διασκεδαστικοί και ενθουσιώδεις και δεν έχουν να της δώσουν τίποτα που θα της εξάψει την περιέργεια.

Εξασκείστε τη συμπεριφορά του αλαζόνα κωμικού και βρείτε σιγά σιγά τις σωστές ισορροπίες έτσι ώστε να δημιουργήσετε την καλύτερη ατμόσφαιρα με μια γυναίκα.

Όταν το επιτύχετε αυτό, οι ανταπόκρισή της θα είναι επιβραβευτική και θα το καταλάβετε αμέσως!