Skip to main content

Δωρεάν μαθήματα: Πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις

Διάβασε Με Προσοχή

Μπες στο μυαλό των ανδρών και μάθε Πως μπορείς να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, Να κολλήσει και να σε θέλει σαν τρελός ακόμα και αν σήμερα δείχνει τελείως απόμακρος

Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά επιτυχίας στους άνδρες που το 99% των γυναικών δεν θα μάθουν ποτέ.

Είμαι Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller προγράμματος «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στα ζητήματα «σχέσεις» , «χωρισμός» , «ανδρική ψυχολογία» «αυτοπεποίθηση»

Έχω πραγματικά κουραστεί να βλέπω πραγματικά υπέροχες γυναίκες, να δυσκολεύονται και πολλές φορές να υποφέρουν χωρίς να υπάρχει λόγος αναφορικά με τις σχέσεις και τον έρωτα.

Με πολύ απλές αλλαγές στην συμπεριφορά σου, στον τρόπο που τους μιλάς και τους φέρεσαι μπορείς να μετατραπείς στο όνειρο κάθε άνδρα.

Στα δωρεάν μαθήματα που προσφέρω θα σου μάθω ότι χρειάζεσαι. Θα μπούμε μαζί μέσα στο ανδρικό μυαλό

Κάνε την εγγραφή σου και μάθε εντελώς δωρεάν

Γνωριμίες και αρχικά στάδια

  • Πως θέτοντας από την αρχή τις σωστές βάσεις, θα καταφέρεις να πείσεις έναν άνδρα να δεσμευτεί και προχωρήσει στο επόμενο στάδιο μαζί σου
  • Γιατί πολλές γυναίκες τραβάνε συνεχώς τον «λάθος άνδρα«. Πως θα καταλάβεις από την αρχή ότι είναι ο κατάλληλος
  • Πως μπορείς εύκολα να κάνεις κάποιον που σε κοιτάει να έρθει να σε γνωρίσει ( πιάνει πάντα!)
  • Πως δημιουργείς έλξη σε έναν άνδρα(όχι δεν είναι η εμφάνιση, ούτε το σέξι ντύσιμο)
  • Πως θα τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια μετά από κάθε σας συνάντηση
Επόμενο στάδιο – Σχέση – Δέσμευση – Γάμος

Τι πραγματικά πιστεύει για την αγάπη και την δέσμευση ένας άνδρας( δεν είναι αυτό που πιστεύεις)

  • Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ξέρεις για έναν άνδρα για να σε ερωτευτεί και να παραμείνει για πάντα μαζί σου
  • Τι πρέπει να νιώσει για να δεθεί απόλυτα μαζί σου
  • Γιατί οι άνδρες απομακρύνονται «ξαφνικά». Τι μπορείς να κάνεις για να το αποτρέψεις και πως να φερθείς αν έχει ήδη συμβεί
  • 3 μυστικά για να κρατήσεις έναν άνδρα για πάντα ευτυχισμένο σε μια σχέση και να μην έχει μάτια για καμία άλλη
  • και άλλα πολλά

Είπαν για τα μαθήματα

Θέλω απλά να σου πω ευχαριστώ. Διαβάζω σχεδόν καθημερινά τα mail σου ευλαβικά. Είμαι 38 χρονών και πραγματικά χρειαζόμουν βοήθεια. Πλήρης απογοήτευση. Μου έδωσες ελπίδα και τρόπο για να πάω παρακάτω.

Οι συμβουλές σου έχουν όντως αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή είμαι σε μια καινούργια γνωριμία και χάριν στις συμβουλές σου δείχνει να έχουμε φοβερή χημεία. Μου μίλησε στο δρόμο. Το πιστεύεις; εγώ ακόμα προσπαθώ να το συλλάβω. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Έχεις δίκιο. Ο πρώτος που πρέπει να βελτιωθεί είμαστε εμείς. Θα σε κρατάω ενήμερο

Στέλλα

“Γεια σου Νίκο. Το βιβλίο σου πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Έχω πει σε όλες τις φίλες μου να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σου. Ο γάμος μου είχε φθάσει στο σημείο μηδέν.
Καμία επικοινωνία, είχε χαθεί η έλξη, η σύνδεση που είχαμε παλιά. Ήταν τελείως απόμακρος.
Μέσα σε ένα μήνα, εφαρμόζοντας αυτά που γράφεις, έχω έναν άλλο άνθρωπο απέναντί μου. Πριν 5 ημέρες μου έκανε έκπληξη ένα ταξίδι. Να σε έχει ο θεός καλά.”

Γεωργία

“Παρακολουθώ τα μαθήματα σου εδώ και 5 μήνες. Πριν 3 μήνες αγόρασα και το βιβλίο σου.
Είχα πολλές σχέσεις στο παρελθόν αλλά όλες έληγαν με τον ίδιο τρόπο. Οι άνδρες δεν ήθελαν σοβαρή σχέση μαζί μου. Ίσως ήμουν πολύ δυναμική; ίσως δεν ανέπνεα εμπιστοσύνη; Βρήκα όλες τις απαντήσεις στα μυστικά που με δίδαξες. Είναι πραγματικά μυστικά.
Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ψάξει πολύ το θέμα. Είμαι σε σχέση εδώ και 2.5 μήνες. Δείχνει ότι με θέλει πραγματικά. Ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σου.”

Φωτεινή

“Γεια σου Νίκο. Σε ευχαριστώ πραγματικά που βοηθάς πολλές από εμάς να δώσουμε την αξία που πρέπει στους εαυτούς μας. Οι συμβουλές σου μου ανέβασαν την αυτοπεποίθηση και αυτό από μόνο του έκανε την διαφορά. Το βιβλίο σου αξίζει πραγματικά.”

Βάσω

“Κάθε φορά που διαβάζω κάποιο mail σου…πραγματικά κουνάω το κεφάλι μου και σκέφτομαι πόσο λάθος έβλεπα τα πράγματα. Νόμιζα ότι ξέρω τους άνδρες. Είσαι καταπληκτικός.”

Ελευθερία

“Καλησπέρα. Οι πληροφορίες που διάβασα στα μαθήματα σου , έκαναν θαύματα σε εμένα. Επιτέλους είμαι με κάποιον που αξίζω. Είχες δίκιο. Η αλλαγή ήρθε πρώτα από μέσα μου.
Είμαστε πολύ κοντά, καταπληκτική επικοινωνία και περνάμε υπέροχα μαζί. Σε ευχαριστώ τόοοοσο πολύ για τις συμβουλές σου. Μου άνοιξες τα μάτια…”

Μαρία

“Εφάρμοσα τις συμβουλές των μαθημάτων και του βιβλίου σου και έχω να αναφέρω ότι με τον Κ. Είμαστε σε φάση σχεδιασμού του γάμου μας.
Οι αλλαγές στην συμπεριφορά του είναι εκπληκτικές. Σε ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε.”

Αναστασία

“ όταν ανέφερες ότι θα μπούμε μέσα στο ανδρικό μυαλό…το εννοούσες πραγματικά!
Όλα αυτά που αναλύεις στα μαθήματα σου είναι κινήσεις και συμπεριφορές που έκανα λάθος τόσα χρόνια.
Εδώ και 2 μήνες είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση. Σε ευχαριστώ. Έχω να μάθω ακόμα πολλά!”

Κάτια

Ο Νίκος Ανδρέου μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη:

Ο Νίκος Ανδρέου έχει εμφανιστεί: