Skip to main content

ΑΛΙΚΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Το νέο βιβλίο της ανερχόμενης συγγραφέα Χριστίνας Γεωργίου, έχει πάρει ήδη τη “σφραγίδα έγκρισης” του Νίκου Ανδρέου, ο οποίος μιλάει για ένα αριστούργημα, που αξίζει να διαβάσει κάθε γυναίκα.

 

Πρόκειται για ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα – εγχειρίδιο, για όλους όσους αναζητούν το νόημα σε μια πραγματικά ευτυχισμένη σχέση.

 

Συγγραφέας: Χριστίνα Γεωργίου
Εκδότης: Κόντης

34.91Add to cart

Ένας ακόμα χωρισμός

 • Θυμός κατακλύζει και θολώνει το μυαλό και τις σκέψεις…
 • Πόνος τόσο βαθύς, που μοιάζει σαν να σπάει η καρδιά σε χίλια κομμάτια…
 • Αίσθημα παραίτησης και άρνηση για οτιδήποτε κι αν έρθει μετά…
 • Η Αλίκη βρίσκεται τσακισμένη…
 • Αναρωτιέται γιατί;
 • Γιατί η σχέση της πήγε στραβά για ακόμα μία φορά;
 • Τα πάντα όμως πρόκειται να αλλάξουν.
 • Ένας άγνωστος άντρας θα την πάρει από το χέρι.
 • Και θα την οδηγήσει από το σκοτάδι στο φως.
 • Ένα μοναδικό ταξίδι μέσα σε παράξενους κόσμους.
 • Μία πορεία γεμάτη μαθήματα για τους άνδρες, τις σχέσεις, την ευτυχία…
 • Κάθε όνειρο και ένα μάθημα.
 • Κάθε μάθημα και μια πρόκληση για την πραγματική ζωή της Αλίκης…
 • Θα καταφέρει να φτάσει στο τέρμα αυτής της διαδρομής;
 • Θα καταφέρει να βρει ποιο είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση;
 • Γιατί είναι ακριβώς εκεί, στο τέρμα που την περιμένει μία ακόμα αποκάλυψη…

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί κάνεις τα ίδια λάθη στις σχέσεις σου, ξανά και ξανά; Αυτό που φαινόταν τόσο ελπιδοφόρο στην αρχή, καταλήγει να είναι ακόμη μια απογοήτευση.

Βαθιά μέσα σου, το μόνο που λαχταράς πραγματικά είναι μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση, αλλά αναλώνεσαι σε λάθος γνωριμίες, λάθος ανθρώπους και κλεφτές στιγμές χαράς. Ή μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι παγιδευμένη αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, ενώ αυτό που ζητάει η ψυχή σου, είναι να διασκεδάσεις. Να ερωτευτείς. Να ζήσεις.

Το να κάνεις ένα βήμα πίσω από την πολυάσχολη καθημερινότητά σου και να αντικρίσεις με ειλικρίνεια τον εαυτό σου, δεν είναι ποτέ εύκολο. Είναι όμως απαραίτητο.

Το βιβλίο «Το Μυστικό Πίσω Από Τον Καθρέφτη» είναι μια αισιόδοξη, θετική και ειλικρινής ματιά, στο πως να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, να αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου και να μάθεις να διεκδικείς τη σχέση που θέλεις και αξίζεις.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Βαθιά μέσα σου, το μόνο που λαχταράς πραγματικά είναι μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση, αλλά αναλώνεσαι σε λάθος γνωριμίες, λάθος ανθρώπους και κλεφτές στιγμές χαράς. Ή μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι παγιδευμένη αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, ενώ αυτό που ζητάει η ψυχή σου, είναι να διασκεδάσεις. Να ερωτευτείς. Να ζήσεις.

Το να κάνεις ένα βήμα πίσω από την πολυάσχολη καθημερινότητά σου και να αντικρίσεις με ειλικρίνεια τον εαυτό σου, δεν είναι ποτέ εύκολο. Είναι όμως απαραίτητο.

Το βιβλίο «Το Μυστικό Πίσω Από Τον Καθρέφτη» είναι μια αισιόδοξη, θετική και ειλικρινής ματιά, στο πως να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου, να αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου και να μάθεις να διεκδικείς τη σχέση που θέλεις και αξίζεις.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
Η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος ονομάζεται Αλίκη και βιώνει μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της. Έχει βγει μόλις από έναν πολύ δύσκολο χωρισμό, που την έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια. Απογοητευμένη, πληγωμένη και συντετριμμένη μέσα της, πιστεύει ότι η ευτυχία της ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Πιστεύει πως δεν θα σταθεί ποτέ ξανά στα πόδια της και πως δεν θα ξανανιώσει ποτέ χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Όλα αυτά όμως σύντομα θα αλλάξουν, όταν σε ένα όνειρο, την επισκέπτεται ο μέντοράς της.

Μέσα από την συνάντηση με αυτόν τον μυστήριο αλλά παρήγορο ξένο, ξεκινάει ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης στον ύπνο της, που θα αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα. Κάθε ονειρική συνάντηση μεταξύ της Αλίκης και του μέντορά της, είναι και ένα κεφάλαιο του βιβλίου.

Η Αλίκη σε προσκαλεί να την ακολουθήσεις μέσα σε αυτή τη διαδρομή, που τα μαθήματα του μέντορά της εναλλάσσονται με την πραγματική της ζωή και να ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο αυτή αλλάζει.

Αυτός είναι ο τρόπος της να σε κάνει να αναζητήσεις μέσα σου τις αλλαγές, που τα ίδια μαθήματα, θα φέρουν στη δική σου ζωή. Βιώνοντας μαζί της την αποκάλυψη που την περιμένει στο τέλος αυτής της διαδρομής…

Φαντάσου λοιπόν πως θα ήταν να κρατάς στα χέρια σου πολύτιμες και πραγματικές συμβουλές, που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα, για να μεταμορφώσεις τη ζωή, τις σχέσεις και τον εαυτό σου.

Όλα αυτά, δοσμένα με τον πιο παραμυθένιο και ονειρικό τρόπο, που θα σε κάνει να ανακαλύψεις τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του δικού σου καθρέφτη.

Ένα προσωπικό μήνυμα από τον προπονητή σχέσεων, Νίκο Ανδρέου

Γεια σου αγαπημένη μου φίλη,

Είμαι ο dating coach Νίκος Ανδρέου και πιστεύω πως βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο. Πριν από 15 χρόνια σχεδόν, πήρα την μεγάλη απόφαση και έθεσα ως προσωπικό μου στόχο, να βοηθήσω τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων να μεταμορφωθούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο αγάπη, χαρά και νέες εμπειρίες.

Βλέπεις, θεωρώ πως η αγάπη δεν είναι ούτε διαγωνισμός, ούτε παιχνίδι και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ο δικός μου ρόλος είναι να βοηθάω έξυπνες, δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες, ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια ουσιαστική σύνδεση με τους άντρες και να τους καταλάβουν σε ένα βαθύτερο εγκεφαλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις μέσα σου και σε καταλαβαίνω. Ξέρω πως είναι να νιώθεις απόρριψη, απογοήτευση και αυτό το βαθύ κενό. Ίσως να έχεις φτάσει ακόμα και στο σημείο να πιστεύεις πως κάτι κάνεις λάθος και το πρόβλημα είσαι εσύ, αφού όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, φαίνεται λες και όλοι βρίσκουν τον δρόμο τους και προχωράνε τη ζωή τους.

Λοιπόν, είμαι εδώ για να σου πω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με σένα. Υπάρχει όμως, ένας πολύ πιο απλός και εύκολος τρόπος για να προσελκύσεις και να διατηρήσεις μια όμορφη και ουσιαστική σχέση.

Το νέο μου βιβλίο δεν είναι απλά ένα όμορφο παραμύθι για μια γυναίκα που στάθηκε «τυχερή» στην αγάπη. Γιατί πιστεύω πως την τύχη μας την φτιάχνουμε αποκλειστικά εμείς.

Έτσι λοιπόν δημιούργησα αυτό το μυθιστόρημα – οδηγό, που απευθύνεται σε αληθινές γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να βιώσουν την πραγματική αγάπη και είναι έτοιμοι να την καταλάβουν και να την διεκδικήσουν.

Με αγάπη,

Νίκος Ανδρέου.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τα μαθήματα του βιβλίου, πηγάζουν από τον ονειρικό κόσμο, ο οποίος εναλλάσσεται με την πραγματική ζωή, μέσα από την οποία μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πως αντιδράς σε διάφορες καταστάσεις και πως μπορείς να εφαρμόσεις όσα θα μάθεις.

Κάποια από τα μυστικά που θα ανακαλύψεις σε αυτό το μυθιστόρημα – οδηγό των 172 σελίδων, είναι τα παρακάτω:

 • Ποιες είναι οι βασικές γυναικείες συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτυχημένες σχέσεις
 • Ποια είναι η μεγαλύτερή σου δύναμη στο παιχνίδι των σχέσεων και πώς να τη χρησιμοποιήσεις
 • Πώς να γνωρίσεις τον εαυτό σου βάθος και κυρίως πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση στην πορεία για μια ευτυχισμένη σχέση
 • Τρόπους για να απαλλαγείς από όλα εκείνα που σε περιορίζουν από το να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις
 • Πώς να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τους άντρες
 • Τι είναι αυτό που οι άντρες αναζητούν σε μία γυναίκα
 • Κανόνες για το ιδανικό ραντεβού
 • Πώς να δημιουργήσεις ουσιαστική σύνδεση μαζί του και να μιλήσεις στην καρδιά του
 • Πώς να αποκτήσεις αποτελεσματικότερο τρόπο σκέψης
 • Το μυστικό πίσω από τον Νόμο της Έλξης και πώς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου
 • Τι μπορείς να κάνεις για να γίνεις πιο ελκυστική
 • Πως μπορεί να κάνεις τη δική σου ζωή πιο εύκολη και αυτόν ευτυχισμένο

Αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά ένα δώρο για όλους! Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την φάση που μπορεί να βρίσκεται μια σχέση. Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω, περνούσα έναν πολύ δύσκολο χωρισμό και ταυτίστηκα με την Αλίκη από την αρχή!

Αναστασία Μ.

Αυτό το βιβλίο όχι μόνο με βοήθησε να ξεπεράσω τον χωρισμό μου, αλλά νιώθω πως τα λόγια μου με γιάτρεψαν και μου έδωσαν ξανά ελπίδα για τις σχέσεις. Μην παραιτείστε ποτέ από αυτό που θέλετε και κυνηγήσετε την αγάπη!

Ηλιάνα Π.

Υπέροχα γραμμένο! Ο κύριος Ανδρέου περνάει την πιο ώριμη φάση του με αυτό το βιβλίο και μας χαρίζει ένα φανταστικό αφήγημα, που είναι ειλικρινές, αισιόδοξο, διαφωτιστικό και πραγματικά βοηθητικό! Για όσους θέλουν να πιστέψουν στην αγάπη και να καταλάβουν την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, το προτείνω ανεπιφύλακτα! Η Αλίκη είναι κυριολεκτικά οποιαδήποτε γυναίκα από εμάς και όλα όσα περνάει είναι τόσο βιωματικά και σχετικά με τις ζωές όλων μας! Ένα τεράστιο μπράβο!

Νικολέτα Μ.

Διάβασα αυτό το βιβλίο σε δύο μέρες και ήδη θέλω να το διαβάσω ξανά! Τα μαθήματα που περιγράφει και οι συμβουλές που δίνει στο τέλος κάθε κεφαλαίου, είναι σαν να κάνεις δωρεάν ψυχοθεραπεία και δεν το λέω υπερβολικά. Πολύ ειλικρινές και όμορφο. Θα γελάσεις, θα κλάψεις, αλλά δεν θα ξεχάσεις ποτέ το βασικό νόημα. Για μένα αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον εαυτό της! Θα πρότεινα σε όλους να το διαβάσουν σήμερα κιόλας!

Ευαγγελία Κ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ

Γιατί αυτή η τιμή είναι ειδικά διαμορφωμένη και θα πάψει να ισχύει μέσα σε λίγο διάστημα.

Όπως με όλα τα πράγματα στην ζωή, έτσι και τώρα, πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Πίστεψέ με, η γνώση που θα πάρεις διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, είναι κάτι που δεν θέλεις να χάσεις.

Μέσα από τις σελίδες του θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό, να αλλάξεις τη ζωή σου, να ζήσεις τον έρωτα και να δημιουργήσεις επιτέλους την ευτυχισμένη σχέση που ονειρεύεσαι!

«…Πίσω σου βρίσκονται όλα σου τα προβλήματα. Μπροστά σου ξεκινάει ένα μονοπάτι που θα σε οδηγήσει σε κάτι καινούργιο. Σε κάτι καλύτερο», μου είπε τείνοντας το χέρι του προς τα εμένα. «Είσαι έτοιμη να αφήσεις πίσω σου το σκούρο γκρίζο του πόνου και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι στο άγνωστο;…»

Αυτή είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου.

Και ξεκινάει σήμερα!

Τρόποι αγοράς και παραλαβής των ebooks

Η ιστοσελίδα μας παρέχει 2 τρόπους αγοράς. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και πληρωμή μέσω viva wallet.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας μέσω Viva Wallet με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε email όπου μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα τα ebooks.

Για αγορά μέσω κατάθεσης σε τράπεζα: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί μας. Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση , θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό στο [email protected]
Στις επόμενες 24 ώρες θα λάβετε email για να κατεβάσετε τα βιβλία

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο;

Ναι φυσικά. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054 και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Πόσο γρήγορα θα έρθουν στο e-mail μου;

Το βιβλίο και η απόδειξη αγοράς θα έρθουν στο email σου μέσα σε 24 ώρες. Μπορείς να μάθεις περισσότερα από τον υπεύθυνο πωλήσεων στο 6936681416 ή στο 6932724054. Η εξυπηρέτηση σας είναι πρώτη μας προτεραιότητα.

Ερώτηση για την πληρωμή μέσω viva

Είναι ασφαλής πλατφόρμα;

Ναι. Η viva payments αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών στην Ελλάδα. Εμείς δεν ερχόμαστε σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα στοιχεία της κάρτας σας.